Kesän kokeilevat meikkityylit

Huhtikuussa aloitimme koronaeristyksen apeuttamina Elisan kanssa Instagramissa lauantaiset meikkilivet, joiden tiimellyksessä on tullut kokeiltua kaikenlaista jännää, toimivaa ja katastrofaalista. Neljä kuukautta on hyvä jakso yhteenvedolle, joten täältä pesee!

Ensimmäisessä meikkilivessä lanseerasimme teeman #noppameikki, jonka alle olemme kaikki meikkailut sittemmin koonneet, vaikka konkreettista noppaa ei olekaan kaikissa pyöräytelty. Huhtikuun ihkaensimmäisessä noppameikissä vallan ottivat vihreät huulet ja punavioletti silmämeikki, joten luulot omasta osaamisesta ja mukavuusalueella taiteiluista jäivät sen kolmannen kolahduksen jälkeen sitten suosiolla siihen pöydälle. Tarkempi tuotelistaus ja tarinointia ekasta noppameikistä tässä postauksessa.

noppameikki_

Elisan ja Petran meikkilive 1: vihreät huulet ja punavioletti silmämeikki


 

Toisessa meikkilivessä heitimme edelleen urheasti noppaa ja vaikka vihreä siirtyikin huulista armollisesti silmiin, saimme tilalle huuliväriksi keltaisen. Ei helpoimmasta päästä sekään show, mutta huumorin kautta maaliin. Lisää kuvia ja tekstiä tässä postauksessa.

noppameikki_2_0_halo

Elisan ja Petran meikkilive 2: keltaiset huulet ja punavihreä silmämeikki


 

Yleisön kohteliaista kehotuksista onkeemme ottaneena valitsimme kolmannen meikkiliven teemaksi klassisen meikin, mutta annoimme silti nopan heittää värit. Mustaa silmiin ja punaista huuliin voisi teoriassa kattaa klassisen meikin raamit, mutta ainakin tällä meikän suhteellisen dramaattisella toteutuksella mentiin kyllä reippaasti avantgarden puolelle. Mutta tykkään silti!

mac_cream_colour_base_pearl_skin

Elisan ja Petran meikkilive 3: punaiset huulet ja mustaa silmämeikkiin


 

Toukokuun alussa heitimme värit nopalla, mutta lisäsimme haastetta valitsemalla käyttöön vain viisi tuotetta. Viisi tuotetta oli melkoisen tiukka rajaus, kun lisäehtona oli, että yhden niistä piti olla vihreä. Päädyin vihreään silmämeikkiin ja rusehtavaan luumuhuulipunaan, jota taputtelin pehmeästi myös poskipunaksi. Ei paha!

viiden_tuotteen_meikki_

Elisan ja Petran meikkilive 4: vain viisi tuotetta, joista yksi vihreä


 

Seuraavassa livessä haastoimme itsemme leikkimään tulkitsevalla luovuudella. Annoimme seuraajille neljä kuvavaihtoehtoa, joista eniten ääniä saanut toimi mallina meikille. No mitenkään järin suuri yllätys ei jälkikäteen ajatellen ollut se, että voittokuvassa oli Elisan punaruskea koiraherra Migo. Valkoista ja punaruskeaa yhdistävä meikki oli itseasiassa tosi hauska, jahka keksin tuoda valkoisen värin meikkiin glitterinä. Bling bling!

noppameikki_oranssi.jpg

Elisan ja Petran meikkilive 5: inspiraatiokuvana punaruskea koira

Katso IG-tv:ssä:


 

Paluu juurille nopan armoille johti jälleen kerran vihreisiin huuliin ja ihan viimeistään nyt alkoivat kaupungilla levitä huhut painotetusta nopasta. Siis MITEN muuten muka voi aina tulla vihreää huuliin ja punaista silmiin? Argh! No, vihreät huulet ja sinipunaiset silmät olisi varmaan voinut hirveämmältäkin näyttää, mutta en silti lue tätä omien mestariteosteni ansiokkaimpaan kärkeen.

noppameikki_viilankantolupa

Elisan ja Petran meikkilive 6: vihreät huulet ja sinipunaiset silmät

Katso IG-tv:ssä:


 

Seuraavaksi kollasimme toistemme kätköt ja löysimme samat siveltimet, yhteisen paletti-ihastuksen ja saman lempparihuulipunan, joten vihdoinkin pääsimme sen perinteisen klassisen meikin äärelle. MAC Amber x 9 on helppo ja monikäyttöinen luomiväripaletti ja MAC Ruby Woo helposti yksi ihanimpia huulipunia ikinä, joten tässä livessä ei muistaakseni kiroiltu kertaakaan – ensimmäistä kertaa koskaan! Aiempia kuvia Ruby Woo -huulista tässä artikkelissa.

noppa_meikki_mac.jpg

Elisan ja Petran meikkilive 7: MAC Amber x 9 -luomiväripaletti ja Ruby Woo -huulipuna

Katso IG-tv:ssä:


 

Lähestyvän juhannuksen kunniaksi valitsimme teemaksi juhannusmeikin, jota muistimme mielestämme ihan ansiokkaasti pehmentää sanomalla että on erittäin ok olla meikkaamatta juhannuksena, vaikka tällaista ideaa yhdessä kehittelimmekin. Itsehän jammailin perinteisesti pelkän aurinkovoiteen ja lippiksen suojissa. Rajasin silmät turkoosilla glitterillä ja väritin huulet kirkkaalla korallilla. (Tuijotan kuvaa ja mietin, olenko todella ollut mukana tässä livessä, koska en muista siitä mitään. Stressi, ystäväni, lienee ollut ansiokkaasti läsnä uusien työkuvioiden myötä ja varannut lähimuistin tuolloin käyttöönsä. Onneksi on kuva!)

juhannusmeikki_viilankantolupa

Elisan ja Petran meikkilive 8: juhannusmeikki – turkoosi glitterrajaus ja korallihuulet

Katso IG-tv:ssä:


 

Juhannuksen jälkeen siirryimme pride-teemaan ja käytimme meikissä kaikkia sateenkaaren värejä – vaikka sateenkaaren värien virallinen järjestys tarkistettiinkin vasta siinä vaiheessa kun ensimmäinen kynä oli jo koskettanut ihoa. Tämän meikin rouheasta toteutuksesta tykkäsin sikana! Lisää epämääräistä sutimista arkeen, kiitos!

easy_rainbow_makeup.jpeg

Elisan ja Petran meikkilive 9: Pride- ja sateenkaariteema

Katso IG-tv:ssä:


 

Paluu nopan armoille vei seuraavaksi keltaisen silmämeikin saloihin ja muistelen, että tässä livessä sallimme jo murretut sävyt, häivytyssävyt ja heitimme nopalla vain yhden värin, jotta kokonaisuudesta tulisi jotakuinkin arkikelpoinen. Keltainen on upea pari sinisille silmille, suosittelen kokeilemaan värillisessä rajauksessa!

keltainen_arkimeikki_viilankantolupa

Elisan ja Petran meikkilive 10: keltainen silmämeikki

Katso IG-tv:ssä:


 

Heinäkuun lopulla toteutimme meikkiliven festariteemalla, sillä itse odotin minuutteja laskien kesäni kohokohtaa Tomorrowland-virtuaalielämystä ja tuhannet muut pääsivät nauttimaan ulkoilmatapahtumista jo vähän höllemmillä kokoontumisrajoituksilla. Lupasin liven alussa, etten aio saada aikaan mitään glittersadetta, mutta juuri niinhän siinä tietty kävi. Kuutta eri glitteriä yhdistämällä sain aikaan aivan omannäköiseni, täydellisesti lemppariväreihini mätsäävän juhlatyylin, joka sitä paitsi kesti raivokkaan reivaamisen aina aamuyön tunneille saakka. Tätä lisää!

festarimeikki_glitter_helppo.jpg

Elisan ja Petran meikkilive 11: festarimeikki (a.k.a. glittersade, jota ei pitänyt tapahtua)

Katso IG-tv:ssä:


 

Viimeisimpään meikkiliveen rykäisimme tänään teemaksi eka kerta, jonka siivellä kaivoimme kumpikin kätköistämme meikkituotteita, joita emme olleet aiemmin kokeilleet. Hauska haaste, jossa löysin muutaman varsin kivan uuden tuotteen.

meikkilive_eka_kerta_viilankantolupa

Meikkilive 12: eka kerta – testissä uusia meikkejä

Katso IG-tv:ssä:


 

Jos keksit idean teemasta, jonka haluaisit nähdä meikkilivessä, huhuile alle tai nakkaa meitä viestillä Instassa. Seuraa tilejä @elisa_liiallisuuksia ja @viilankantolupa, niin saat aina ilmoituksen, kun live alkaa. (Yleensä lauantaisin, paitsi jos siirretään sunnuntaille!)

One Comment Lisää omasi

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.