Melkein meikitön

Vapaa, aurinkoinen sunnuntai. Skippaan tänään laittautumisen kokonaan ja lähden kaupunkikävelylle haistelemaan kevättä. Ihan pikkuisen laitan kuitenkin kulmiin väriä, ettei kukaan luule kalmoksi.

No samalla kun tässä meikkipöydän äärellä istun, niin pyyhkäisen tuosta hiukan meikkivoidetta. Mineraalipohjainen, hoitava, kevyellä aurinkosuojalla – siis oikeastaan suojaksi eikä meikkivoiteeksi. Iho niin varoittamatta herkistyy ensimmäisestä auringonsäteestä.

No nyt näyttää tuo silmänalusta kyllä pahalta. Hiukan tuputan siihenkin, etteivät noin sinerrä. Ja kiinnitys puuterilla nääääin, ettei karkaa juonteisiin. Valmis!

Onpa väritön naama. Poskipunalla sen tästä äkkiä viimeistelisi. Ihan vähän vaan tuoh..shiet, tulipa paljon. Häivytellään. No nyt on hyvä.

Kevyt rajaus vielä huuliin ja hiukan uutta kiiltoa joka mätsää poskipunan sävyyn. Done!

Meikittömän päivän saldo: seitsemän tuotetta. Ammatti on ammatti vapaallakin.

Taustalla soi: Aikakone

4 Comments Lisää omasi

 1. Tibs sanoo:

  Hih, hauska postaus! Ostin tässä pari uutta tuotetta kasvoille, oletko kokeillut?http://www.shoptravelfood.blogspot.com/2013/03/make-it-glow.html

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Eipä ollut kumpikaan tuote tuttu. :)

 2. Päivi sanoo:

  Kääk, tuo huulikiilto on ihanan näköinen.

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Se on ihana. :) Huulille ei jää juurikaan väriä, ainoastaan sellainen kylmänsävyinen aavistus. Pikkiriikkisen ehkä tummentaa huulten pohjaväriä. Aikalailla sun sävy.. :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.