Turkoosit ripset 2.0

Haudeli! Vapaapäivään kuului järjestelytoimien lisäksi uskaliaita väriyhdistelmiä. Vapaalla ei niin haittaa, vaikkei joku villi kortti toimisikaan ihan odotetusti, kun ei ole paineita näyttää täydellisen viimeistellyn hiotun edustavalta.

Tämänpäiväinen jokeri oli yllättävän kokonaisvaltainen onnistuminen. Valkkasin meikkipohjaksi aselepo-BB:n ja levitin sen sillä kuuluisalla BB-siveltimellä. Jumantsuikka että tuli tasainen ja peittävä pohja. Tuikin kepillä jäätä ja lisäsin poskille vielä peitevoidetta samalla siveltimellä, enkä tiedä olenko koskaan saanut aikaiseksi yhtä tasaista pohjaa. Paksuhan se on kuin mikä, mutta olkoon – eipä kuulla couperosa.

Luomille levitin viimeisintä hankintaani Lumenen Jääkristallia (se on vaalea ja kiiltää, ei varmaan tarvitse syvällisempiä ostoperusteluja) ja rajasin silmät Goshin Lemon Sodalla. Ripsiin valloittavaa turkoosia ja vot, säihkysilmät valmiit.

Poskilla vanha kaveri vaalea persikka, kaverinaan -tittititititiiiii- persikkainen hohtopuuteri. Yllättyikö kukaan? Huulet sitävastoin eivät olleetkaan tänään nudet, vaan luonnollisen punakat pusuttimet pienellä hilehuurteella.

Näissä turkooseissa ripsissä vaan on sitä jotain, joka kerta hymyilyttää katsoa peiliin. Taidan itseasiassa hakea varastoon yhden ylimääräisen putkilon. :)

Taustalla soi: Kent

16 Comments Lisää omasi

 1. Iluna sanoo:

  Onpa taas ihana ja raikas meikki! Ja ah,tuo rakkausripsiväri <3

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Kiitos, se on rakkautta! :)

 2. Juille sanoo:

  Voi että, kyllä tuo turkoosi ripsissä näyttää aina vaan houkuttelevammalta :)

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Osta se! :D

 3. Salla sanoo:

  Tuo ripsari <3

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Määki tykkään! :)

 4. TanjaP sanoo:

  *kauppaan heti huomenna*…Turkoosi ripsari on pakko saada,näyttää todella hyvältä. :)

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Hae hae jo, tää on ihan paras! :)

 5. Mohn sanoo:

  Kävin tota ripsaria haeskelemassa jo hetikohta silloin Turun reissun jälkeen mutta en löytänyt. No, se on nyt tulossa minulle Sokoksen verkkokaupasta. Phui! Melkein jo ehdin säikähtää, että sitä ei enää saa mistään, kun puusilmä en löytänyt.

  Oi, se on ihana! Toivottavasti se olis myös mun simmuissa ihana…. ;-)

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Hui, varsinainen kosmetiikkaharrastajan läheltä-piti – tilanne! :D Onneksi sait omasi, hylsy on täytetty sinisellä taialla. :)

 6. ZaZa sanoo:

  Blogisi pitkäaikainen lukija tässä hei. Kävin edellisen turkoosiripsiväripostauksesi jälkeen ostamassa itselleni tämän ihanuuden. Ja sen rajauskynän. Täyttä rakkautta ensi sipaisulla molemmat. Tänään ostin ”sattumalta” Lumenen Jääkristallin. Pitäisikö tässä nyt taputtaa itseäni selkään, että hyvin tehty, ei tullut hutiostosta kun joku oli kokeillut tuotteet puolestani. Vai liittyä johonkin Anonyymit Blogimainonnan Uhrit ry:een. Ehkä ennemmin kuitenkin ensimmäinen vaihtoehto :-) Ps. Miten se rajauskynä teroitetaan…

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Haha, ABUa! :D Hienoa, että suosituksista on hyötyä, sillä sitä vartenhan ne on tänne näkyville naputeltu. Tielleni on osunut jotain mahtavaa ja kirjoitan siitä siinä toivossa, että tuotteesta olisi iloa muillekin. :)
   Jouduin oikein jalkautumaan kynätelineeni eteen kokeilemaan, mutta kyllä se mun kynä ihan tavallisella meikkikynäteroittimella näyttäisi asettuvan. Teroita ensin vähän sitä kuoriosaa pois ja liistaa turkoosi osa teräväksi vaikka paperin sisällä pyöritellen. Tai kokeile käyttää väriä siveltimellä, toimii kivasti niinkin. :)

 7. Piia sanoo:

  Kiitos blogista! En löydä vanhaa postausta turkoosista ripsarista. Merkki kiinnostaisi. Terkuin Piia

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Heips, saat suoran linkin alkuperäiseen postaukseen kun etsit tämän tekstin keskivaiheilta maininnan ’valloittavaa turkoosia’. :)

 8. elli sanoo:

  Vau mitkä räpsyt! Valehtelematta upeimmat värilliset räpsyt ikinä, kenelläkään en ole noin hyvälle/sopivalle näyttäviä nähnyt :)

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Oh, kiitos! Tää maskara on kyllä huippu! :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.