Rakkaudella rutisteltu

 

Kosmetiikkavarastoni ovat jo pitkään olleet järkeistämisen tarpeessa. Pari päivää sitten sain viimeinkin aikaiseksi katkoa muutamia vanhaksi käpristyneitä napanuoria ja koska en aiemmin ole koonnut loppuneista tuotteista yhteenvetoja, ajattelin tehdä sellaisen Valitut loppuneet -tyyppisen jysäyksen tänään. Jätin suosiolla sivuun kaikki yhdentekevät tökötit ja valitsin näytille vain ihastuksia.

Kassillinen sekalaisia huulikiiltoja. Tämä 300 gramman nyssäkkä sisältää ikivanhoja Cliniquen huulikiiltoja (en edes halua laskea näille ikävuosia), melko vanhaa Make Up Storea (jonka olen saanut kaverilta vuonna 2007 – oletan ettei se ollut ihkauusi enää silloinkaan) sekä (vain tavallisen) vanhaa MACia. Vaikka luovun näistä mullalle tuoksuvista entispäivän kammotuksista, pärjään kyllä nykyisen varastoni turvin. Nämä ovat aikansa ansiokkaasti jo palvelleet.

Kaksi kivaa suihkujuttua. Olisin tykännyt sanoa suikugeeliä, mutta kun toinen näistä on öljy. The Body Shopin suihkugeeleillä on aina ollut paikka sydämessäni ja välttääkseni spontaaneja hairahduksia, olen joutunut välttelemään koko liikettä. Surullista, mutta totta – olen niin tuoksun viemää, että järki ei enää sanele ehtoja. Se toinen suihkurakkaus on tuote, joka tekee kuivalle talvi-iholle todella mannaa: Dermosilin suihkuöljy. Tässä on kohdallaan kaikki: tuoksu, tuntu ja hinta. Jahka saan pudotettua suihkugeelieni määrän alle kymmeneen, tilaan yhden tällaisen varastoon. Erittäin lämmin suositus, osta kun kohtaat.

Pari sampoota. Doven Colour Care oli heräteostos kauppareissulta, mutta soveltui tukan sijaan oikein mainiosti siveltimille. Tämä on juuri raapustettu kauppalistaan maidon ja ruisleivän alle, sillä mikään ei voita hedelmältä tuoksuvia, pehmoiseksi pestyjä siveltimiä. Hintaa taisi olla alle kolme euroa. Joicon Smooth Cure oli alkukevään ostos kampaajalta ja vaikka tämän kohdalla ei roihahtanutkaan intohimoinen rakkaus, voin kyllä vilpittömästi sanoa tykkääväni. Tuoksu muistuttaa kivasti jotain vesimelonin kaltaista hedelmäpommia ja lyhyemmälle tukalle pesutuloskin jäi riittävän sileäksi.

Nippu Cliniquen herkkuja. Take the Day Off -balsamille olen pyhittänyt ylistyssanoja jo täällä ja täytyy sanoa, että tämä on kyllä putsareiden ehdotonta parhaimmistoa. Tykkään kovasti myös kaikenlaisista puhdistusöljyistä, mutta jos ne eivät houkuttele, vinkkaan kokeilemaan tätä. Saman tuoteperheen öljyä sisältävä silmämeikinpoistoaine on myös ässähyvä, vaikka käyttelenkin tällä hetkellä MACin vastaavaa. Cliniquen villi kolmonen on kasvovesi nro 2, jota olen käyttänyt paikallishoitona mustapäiden nyppimisen jälkeen. Tiedän, tuomittavaa, hyi ja soo soo, mutta kun joskus on vaan pakko. Yritän ruinata jostain toisen minipullon, sillä täysikokoista en koskaan saisi käytettyä loppuun.

Exuviancen pikkupullot. Gentle Cleansing Creme ja Soothing Toning Lotion olivat osa testipakettia, jonka sain pr-toimistolta mukaani ja käytin ne pois jo kesällä. Älkää kysykö, miksi tyhjät pullot ovat roikkuneet kaapissa jouluun saakka. Puhdistusmaito voisi hyvinkin asettua ihonhoitorutiiniini, mutta yhdessä kasvoveden kanssa en ollut näiden käyttöön riittävän pitkämielinen. Exuviancen teho perustuu hedelmähappoon ja tuoteperheen ideana on uudistaa ihoa sen avulla. Sileään ihoon vaaditaan kuitenkin muutama viikko pintaan puskevan röpön sietoa ja siihen ei kanttini työaikana riittänyt. Kun joskus saan eteeni täyden kesäloman, jonka aikana ihoni ei ole kenenkään käyntikortti, aion ehdottomasti kokeilla mitä kuukauden kuuri saa aikaan. Eittämättä nämä ovat siis tehokkaita, mutta minä nössö.

Lancomen kosteusvoide. Hydra Zen Neurocalm yllätti minut täysin. Se on koostumukseltaan todella ohutta ja haisee ikävästi apteekilta, mutta kosteuttaa aavikkoihoani täysin moitteettomasti. En ole sarjan tuotteiden kanssa muuten tuttu (tämäkin tuli mukana jossain heräteostetussa matkapakkauksessa), joten en osaa analysoida tehon kantimia sen enempää. Käytin voiteen loppuun riemumielin, mutta tuoksuttomuus, pakkauksen kliininen ulkonäkö sekä hinta jarruttavat ostamasta tätä lisää. Tykkäsin, mutta en oikeastaan tarvitse.

Kaksi vartalovoidetta. Kosteuspuolen ihanuuksilla jatketaan ja hyyyyvin vankkaa sijaa sydämessäni pitää Cliniquen Deep Comfort Body Lotion. Se on kaikessa yksinkertaisuudessaan mahtava, vaikka ei edes tuoksu erityisen hyvältä. Tämän jälkeen iho ei ole entisensä, lupaan. Joikin Green Apple Body Lotion oli muuten kiva tuote, mutta kului loppuun suht nopeasti. Tuoksu ja tuntu olivat kohdillaan, mutta ohut koostumus holahti ihoon niin tehokkaasti, että huomasin käyttäväni tätä enemmän kuin muita vastaavia kreemejä. Yhteinen tiemme oli lyhyt, mutta mutkaton.

Viimeisenä joukon ylivanhus, Creativen Spa Pedicure Cucumber Heel Therapy. Tämä purkki on ostettu vuonna 2006 ja käytetty loppuun tänä kesänä. Nykyisellään tätä myydään nimikkeellä CND Cucumber Heel Therapy, sillä brändi on ehtinyt tässä välissä jo uudelleenbrändäytyä. Ohut ja tehokas voide, jonka olemuksesta ei ole muuta pahaa sanottavaa, kuin että tulisipa se tuubissa. Kertakaikkiaan ainoa moite.

—–

Että sellainen novelli. Mitäs piditte? Jätetäänkö tyhjät purkit jatkossa suoraan kierrätyspisteen kaikkiruokaiseen huomaan vai saitteko te näistä löpinöistä jotain irti? Vuoro on teidän.

*Exuviancen tuotteet saatu blogin kautta*

Taustalla soi: Mr. President

12 Comments Lisää omasi

 1. Salla sanoo:

  Mä tykkään loppuneet-postauksista! Saa hyviä vinkkejä, miten tuotteet ovat toimineet toisella. Ja jos koko puteli on käytetty, voi mielipiteeseen luottaa enemmän verrattuna siihen, että sitä olisi kokeiltu vain kerran-pari :)

  1. Selvä homma! Näitä siis ehkä lisääkin. :)

 2. Kaisuli sanoo:

  Mäkin tykkään loppuneet-postauksista. Ihanaa kuulla että jollain muullakin on ikivanhoja purkkeja jemmoissaan. Otsikko oli muuten loistava :)

  1. Kiitos! :) Ja joo, niitä on. Hävettää. :D

 3. Sissi sanoo:

  Peukku tällaisille postauksille, näitä on kiva lukea

  1. Kiitti ja kuitti!

 4. JohannaW sanoo:

  Rakastan loppuneet-postauksia! Kuten edelläkin mainittu, näistä saa sen lopullisen tuomion, onko joku tuote niin hyvä, että sen ostaisi uudestaankin. Parasta nannaa uusia tuoteostoksia pohtivalle kosmehörhölle! :D

  1. Okei, no aika yksimieliseltähän tämä vaikuttaa. Ja jos joku siellä ruudun toisella puolella huokaileekin ikävyyksissään, niin eipähän ole ainakaan ääneen ilmaissut. :)

 5. sabiha sanoo:

  Moi!
  Laita ihmeessä , on niin ihanaa katsoa niitä, saa paljon ideoita. Kiitos sinulle kun vaivaudut kertomaan tuotteistä, jotta vältyisi pttymyksistä. kiva blogi sinulla on .Olen onnellinen , että löysin.

  1. Kiva kuulla! Ehkä jatkossakin siis keräilen tyhjentyneet purnukat sivuun ja naputtelen niistä pienen raportin. :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.