Vapaapäivän villikortti

Sunnuntai ja luppoaikaa – ah! Tammikuussa hankkimani Bellápierren glitterkiinnittäjä on osoittautunut oikein mainioksi pigmenttiliimaksi, joten kaikenlaisia varisevaisia on täällä  viime viikkoina taputeltu intopinkeänä luomille. Eilen se johti tällaiseen pinkkililaan hullutteluun, joka koottiin neljästä MACin pigmentistä (Kitschmas, Push The Edge, Black Poodle ja Bright Fuchsia) sekä tuosta kiinnityspuikosta. Vähän överi väritys perhepäivälliselle, mutta kerrankos sitä (taas) innostuu.

Pohjameikkinä kuivan ihon BB-voide, joka ei omaan makuuni peitä ihan riittävästi edustuskäytössä, mutta käy huolettomiin ja vikkeläliikkeisiin vapaapäivämeikkeihin hienosti. Varjostuksiin kokeilin ensimmäistä kertaa Illamasquan meikkipuuteria #230 ja sekin tuntui toimivan moitteettomasti. Ihan pelkäksi meikkipohjaksi tuote tuntuu ehkä vähän heppoiselta, mutta varjostuksissa hentopigmenttisyys on kiistaton etu.

Testiin pääsi myös neljättä tai viidettä kertaa IsaDoran kevätkokoelman poskipunapuikko (#80 Spring In Paris), joka on pikkuhiljaa hiipien tehnyt tietään hyväksyntääni. Parhaimmaksi tekniikaksi olen todennut värin pyörittämisen sormeen ja siitä taputellen poskille, jolloin iholle saadaan kivan hempeä ja kevyt sävy. Poskipäälle kuulloksi sipaisin tämän meikin varsinaista villikkoa, eli saman kevätkokoelman huulikiiltoa. Moisturizing Lip Filler #18 Opals oli huulilla aavistuksen kalvakka, mutta sopi täydellisesti tuomaan kuultoa poskipäille. Se ei tietenkään kestä poskilla yhtä pitkään kuin puuterinen hohtotuote, mutta koska on kyse huolettomasta vapaapäivästä, se saa puolestani hiipua pois itsekseen.

Uskaliaista kokeiluista – niistä on vapaapäivät tehty.

Taustalla soi: Uriah Heep

*IsaDoran tuotteet blogin kautta saatu*

4 Comments Lisää omasi

  1. Päivi sanoo:

    Supernätti meikki ja tukkakin on tosi kivasti! On ehkä sinun syysi, että halajan punaista tukkaa. En aio sellaista värjäyttää, mutta aina voi haaveilla. :)

    1. Haaveilu on hyvästä. Mäkin mietin sitä harmaata tukkaa vielä.. :)

      Nuo kiharat ovat onnekas taidonnäyte sellaisesta suoristusrautaepisodista, jonka jälkeen ei tehnyt mieli listiä ketään. :) Kuvassa tukka yhden yön littaannukkumisen jälkeen, eli melkeinpä parhaimmillaan. Voidaan yhdessä palata ihastelemaan tätä kuvaa, koska pelkään että lopputulos ei toistu ihan heti.. :D

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.