Pääsiäispuuhia

Tapani mukaan olen laiminlyönyt koko maata tutisuttavan juhlapyhän mukanaan tuoman ajankohtaisuuden ja elänyt viime päivät omassa pienessä kuplassani. Mämmit on ostamatta, munat koristelematta ja keltaiset kynnet lakkaamatta. Tuskin yllätyitte.

Tämän pääsiäisen aion viettää kierimällä koulutehtävissä (palautusrajat paukkuvat kuun viimeinen päivä, apua!), vauvaöljyssä, hoitovoiteissa, uudessa hajuvedessä, sivellinsampoossa sekä raivohiessä kylpeneessä käyttöohjeessa.

Arvaatteko, mikä näistä jää ajankäyttöjaossa jonon hännille? Raukeaa pääsiäistä kaikille, toivottavasti selviätte viikonlopusta mahdollisimman vähillä munavitseillä.

6 Comments Lisää omasi

 1. Satu sanoo:

  Mun pääsiäiskynsistä piti tulla kultaiset mut tulikin keltaset! Ja naama on todennäköisesti huomenna porkkana, kun aloitin testaamaan Lorkun uutta itseruskettavaa seerumia. Värikästä pääsiäistä :D ilman munavitsejä..

  1. No hei, väriä ei ole koskaan liikaa! Ja jos sattuu menemään oranssin puolelle, niin siinähän on mitä mainioin paikka palautella mieleen värioppia kohdasta ’vastavärit ja neutralointi’. ;)

 2. Päivi sanoo:

  Eiköhän kouluhommien teon rinnalle kehkeydy useita mielenkiintoisia puuhia vielä noiden edellämainittujenkin lisäksi…

  Terv. Tenttiviikoilla asuntoni lattialta saattoi syödä

  1. Hahhaa, toivotaan että ei – olen nyt puskenut ajoituksen äärirajoille. Tästä ei olisi varaa enää joustaa. :)

 3. Elisa sanoo:

  Meillä on tänään improryhmän illanvietto, ja munavitsejä ei todellakaan säästellä. Ryhmässä on tällä hetkellä suurin osa naisia, joten totta kai jokainen tuo mukanaan munan ja sitten jaetaan kaikille munaa! Koska tissejä on jo ihan tarpeeksi.

  Aateltiin myös tehdä vähän improa pienessä sievässä. Ei taida jäädä ihan munavitseihin… :D

  1. Muna-aiheinen improryhmä tuntuu kihelmöivän lennokkaalta ajanvietteeltä. Vaikka olen enempi sisäänpäin kääntyvää tyyppiä, aina välillä kadehdin näitä sun teatterihommia. <3

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.