Ruby who?

Kaikkien punaisten mattahuulipunien äiti, isosisko ja esikuva – MAC Ruby Woo. Retro Matte -koostumus on huumaavan matta. Jos huulen pinta on kuivanpuoleinen, kannattaa alle ehdottomasti sipaista kerros liukasta pohjustajaa (ja muutenkin lukaista pari käyttövinkkiä täältä), mutta muutoin tämä on kyllä käsi sydämellä yksi helpommista huulipunista jonka omistan. Ylläpitotoimille voi aamusella vilkuttaa heipat, sillä tämä puna kestää.

Itselleni Ruby Woo on niin tuttu puna, että turvauduin Googlen apuun miettiessäni mitä siitä sanoisin. Kävi ilmi, että vuonna 2013 se oli jenkkien myydyin yksittäinen huulipuna, Vogue on nostanut sen 10 suosikkipunaisen listalle, sille on omistettu musiikkia ja oikeastaan Vivianna Does Makeup -blogissa sen ajatus on tiivistetty parhaiten. Meikkaaminen on ajanviete, leikkiä. Hupi, josta tulee hyvä mieli. Jos haluat leikkiä punaisella huulipunalla, satsaa klassikkoon.

Tykkään yhdistää punaiset huulet sekä vahvan että kevyen silmämeikin kanssa ja nyt oli vaihteeksi kepeämmän kokonaisuuden vuoro. Reilu annos ripsiväriä tasapainottaa vahvat huulet ja lopputulos on raikas, naisellinen ja nopeasti valmis.

Käsi sydämelle, miten usein käytät punaista hulipunaa?

Silmät/Eyes:
MAC 24 Hour Extend Eye Base
MAC Mineralize Eye Shadow x4 Harvest of Greens
MAC Opulash

Kasvot/Face:
MAC Blush Peachykeen
MAC Mineralize Skinfinish Lightscapade

Huulet/Lips:
MAC Prep + Prime Lip Base
MAC Lipstick Ruby Woo

* * * * *

The classic matte red explains itself.

23 Comments Lisää omasi

 1. Ihana puna!
  Mä käytän päivittäin punaista huulipunaa, muut sävyt tuntuu niin vierailta. :D

  1. Jep, Ruby on ihan omaa luokkaansa! :) Hauska kuulla. Mulle punainen on selkeästi erikoistilanteiden väri ja sellainen ”nyt on huulet laitettu” -juttu. :)

 2. Johanna Mia Maria sanoo:

  Käytän huulillani kyllä kirkkaita värejä, mutta klassinen punainen on jäänyt vielä kokeilematta. Höh, pitää kyllä korjata moinen vääryys! Näyttää nimittäin todella hyvältä tuo kombo kuulas iho + minimaalinen silmämeikki + punaiset huulet ja kynnet.

  1. Kyllä, samaa mieltä! Kyllä yksi rehellinen punainen pitää jokaisella huultenpunaajalla olla. :)

 3. Tipi sanoo:

  Pitkään katsoin, että kukas tämä blogissa vieraileva kaunotar on. ;)
  Hiustyyli hämäsi, mutta vain positiivisesti. Tästä tulee jotenkin mieleen Lauren Bacallin viileä tyyli.
  Ei, valitettavasti punainen väri ei sovi minulle. Mutta kivaa katsoa sitä muilla!

  1. Hahaa, saanko esitellä: sivuprofiili! :)

 4. Julia sanoo:

  Viikoittain. :) Mutta hassua kyllä, en omista Ruby Woota!

  1. Punaiset huulet ovat kyllä piristävä ilmestys! Suosittelen ainakin kurkkaamaan kun joskus satut sopiville apajille. :)

 5. Shona sanoo:

  Apua miten oon pystynyt unohtamaan tän ihanuuden olemassaolon mun meikkikokoelmassa?! Inspiroiduin tästä nyt sen verran että taidan läimäistä jo tänään kunnon punat naamaan ihan vaan luennolle.
  PS. Oon nyt puolisen vuotta hiljaisesti kommentoimatta seuraillut viilankantolupaa ja tää on kyllä noussut ihan ykköslempparikauneusblogiksi. Keep up the good work :)

  1. Voi että, kiitos! Olipa ihanasti sanottu! :) Ja todella, miten tän VOI muka unohtaa? :D Nyt äkkiä se huulille! :)

 6. Ruska sanoo:

  Liian harvoin. Kuljen kyllä arkena jos jonkinmoisessa punassa, mutta jostain syystä kirkas punainen on minulle special occasion- sävy

  1. Sama juttu! Kunnon punaisessa on jotain spesiaalia. :)

 7. Piia Pai sanoo:

  Moi! Upee! Näyttää kyllä mun silmään ihan samanlaiselta kuin La Vie en Rose. Onko näissä eroa?

  1. La Vie En Rouge on korallisempi. :)

 8. Katiska sanoo:

  Omistan pari punaista punaa ja tykkäisin kovasti mutta mieheni kommentti, näytän ihan pelle hermannilta, sai punat jäähylle. Nudea ”pakko” käyttää etten joudu sirkukseen.

  1. TÄH, eikä! Mies joutaisi jäähylle tuollaisesta! :D Pyh ja pah, sanon minä.

 9. MaijaHoo sanoo:

  Tää on mulla ihan aktiivikäytössä, ja juuri neutraaliin, kuulaaseen kasvo- ja silmämeikkiin yhdistettynä. Ruby on muuten ensimmäinen huulipuna ikinä, jonka olen ostanut – ja se oli samantien menoa se. Ostoslista ei-nudeista punista senkun kasvaa jatkuvasti :D
  Katiska: Meillä mies taas on sitä mieltä, että miksi käyttää huulipunaa (tai muutakaan meikkiä) jos se ei näy mihinkään. Toisaalta se kyllä sanoo, jos menee överiksi :D

  Taitaa olla minultakin ensimmäinen kerta, kun blogeihin kommentoin. Nyt oli pakko, kun Ruby on sen verran sydäntä lähellä. Ehkä uskaltaudun toistekin. Kiitos blogista, arvostan kovin!

  1. Kiitos kommentistasi, Maija! Ruby kirvoittaa näemmä hymyn lisäksi myös kielenkannat. :) Ihana mies! :D

 10. Myy sanoo:

  Liian harvoin! Yleensä tulee tartuttua johonkin muuhun kirkkaaseen punaan kuin punaiseen. Eikä mulla ole Rubya, mutta onneksi on sen sisko Riri.

  1. RiRi on kyllä läheistä sukua tälle kaunottarelle! Ulkoilutetaanko siskoja yhteisellä päätöksellä vähän tiiviimmin, mitäs sanot? :)

   1. Myy sanoo:

    Kyllä! :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.