Uusia nuotteja

Ette ole voineet välttyä huomaamasta, että ilmassa tuoksuu muutos. Siinä on nuotteja uhmakkaan kirpeästä varmuudesta, häivähdys lempeän turvallista makeutta ja hyppysellinen kiehtovia kysymysmerkkejä, joita en vielä osaa lukea. Haluan antaa uudelle elämykselle tilaa ja kietoudun luottavaisesti sen pehmeään syleilyyn.

Tämä tuulahdus vaatii aikaa, enemmän kuin muut tuulet aiemmin. Sen rauhoittavassa hyväilyssä on lempeyttä, joka silittää kasvojani hellemmin kuin mikään muu ennen. Pehmeä kosketus nostaa ihoni kananlihalle ja siitä tiedän, että tämä on oikein.

Vikkelät väreet kipaisevat matkaan korvien takaa, vilistävät selkärankaa pitkin alas ja pyörähtävät vatsanpohjassa pienelle kerälle. Tunnustelen kutkuttavasti värisevää nuppua ja hymyilen.

Syksyn viileys kuljettaa mukanaan ihania uusia asioita. Haluan varmistaa, että niiden saapuessa kaikki on valmista. Suottehan sen?

Aurinkoa viikonloppuusi, ystävä.

10 Comments Lisää omasi

 1. Take your time! Muutokset vaatii aina aikaa :)

  1. Apua, mun dramatiikkasuodatin taisi olla aamulla vähän tavallista höllemmässä, hupsan! Nyt jälkeenpäin lukiessa näyttää siltä, että olisin valmistelemassa jotain paljon suureellisempaa kuin minkä pohjalta teksti aamusella syntyi. Pistetään yksinoloviikon piikkiin. :D Onneksi yliopistolla opetettiin että omia tekstejä ei koskaan saa selitellä.

   Mutta kiitos, ihana kuulla. Olet <3

 2. Päivi sanoo:

  Kääk, mä tulin taas ihan uteliaaksi :’o Tottakai suomme sinulle kaiken tarvitsemasi ajan. <3

  1. No jooooo, ymmärrän – nyt luin muutaman tunnin tuulettumisen jälkeen tuon tekstin uudelleen läpi ja onhan siinä vähän sellainen tuomiopäivän nuotti.. :D ..vaikkei tuotoksen ehkä ihan näin melosurkea pitänytkään olla. No sellaista se on, kauppa ja merenkäynti – tai reaaliajassa bloggaaminen. :)

   Kiitos kun olet siellä!

 3. OutiS sanoo:

  Mikä ihana sanallinen preludi/sonetti tai ainakin lupaava alkusoitto jos ei muuta. Nautin kovasti ja odotan innolla jatkoa, mutta pysyn housuissani niin kauan kuin on tarpeeen! ;D

  1. Hihhi, hyvä! Hyvä hyvä! :)

 4. Liina sanoo:

  JES! Aiot selvästi heittää siveltimet nurkkaan ja alkaa neulebloggaajaksi! Sillä jos miettii, minkä syleilyyn ihminen voi luottavaisesti kietoutua, vastaus on selvä: villatakin.

  Tästä tulee niin kivaa!

  1. Hahhhhaaaa, SPOT ON! Mistä arvasit? Vakoiletko? Senkin!

 5. Myy sanoo:

  No nyt mä oon ihan varma, että oot raskaana! :’D

  1. Hahaaa! :P

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.