Rihannanpunainen huulipuna – Fenty Beauty Stunna Lip Paint

Hei hoi ja teobromiinin siivittämää pääsiäistä! Pääsiäisperinteitä kunnioittaen silmämeikissä on runsaasti tomeraa keltaista, eikä juuri muuta. Olen elostellut myös tipusilmillä ja ihan vaaleilla huulilla aiemmin täällä, mutta tällä kertaa testausjonossa napottanut pöhkönpunainen Fenty Beauty Stunna Lip Paint Uncensored -huulipuna houkutti liikaa ja sysäsin rohkeasti perhepäivälliselle tuplapotin pöytään.

easter_makeup

Rihannan oma mattapuna on todella näyttävä, syvä punainen, joka levittyy huulille ohuen nestemäisenä, eikä kuivu täysin puuteriseksi. Väri ei tartu huulista esimerkiksi juomalasiin, mutta mikäli sattuisi pashapäissään torkahtamaan vanhempien sohvalle oman käden päälle tai pussaamaan vaaleaa paimenkoiraa kuonolle, punainen leima jäisi näistä päätöksistä todisteeksi. Tykkäsin koostumuksesta yllättävän paljon, ottaen huomioon että olen keskimääräistä harrastuneempi MAC-mattapunien omistamista harjoittava henkilö (nykyinen kokoelma 18 sävyä) ja myös hassu ankanjalka-applikaattori oli yllättävän hauska, vaikkei sen kanssa ihan millisuoraa rajaa huulille näin ensiyrityksellä saanutkaan. Tai olisi kai saanut kun olisi jaksanut piirustaa, mutta nyt oli riittävän hyvä näin. Pashat ja kaikki.

fenty_beauty_rihanna

rihanna_stunna_lip_paint

Vesimäisen ohut koostumus jättää huulten oman tekstuurin ihastuttavasti näkyviin ja jos tämä vielä sattuisi kuivumaan ihan puuterisen kuononpussausvarmaksi, joutuisin myöntämään että MAC on kohdannut voittajansa. Nyt toistaiseksi hyppysissä on vasta tiukka mattapunakisojen kakkossija, mutta tämä aatelointi siis vannoutuneen mattapunafaniaatikon rehellisellä ilahtuneisuudella. Sävy on universaalin hyvä, joten mikäli täyspuuteriset mattapunat kauhistuttavat ja reippaan punainen sävy istuu omiin tottumuksiin, suosittelen ehdottomasti hamuamaan tällaisen käsiin seuraavaksi kun Sephora on kulkureitillä. Lasinen pakkaus on ylellinen ja koko hienouden hinta silti vain vajaa Ruotsin kruunun 24e nykyisellä kurssilla.

Lue myös: Sephora toimittaa nyt Suomeen!

fenty_beauty_uncensored

Istuuko keltainen meikki tottumuksiinne pääsiäisen nimessä? Oletteko ehtineet tutustua Rihannan nimikkopunaan? Meitsi kömpii vielä pariksi illaksi takaisin ropeen ääreen syventämään sohvan painaumia. Iloa pyhiin!

Kasvot
MAC Studio Waterweight Foundation NC15
MAC Studio Fix Fluid NC10
MAC Studio Sculpt Defining Powder Light
Colorpop Sculpting Stix Dove
Urban Decay Blush Bright Coral
Urban Decay Highlighter Peachy Shimmer

Kulmat
MAC Brow Sculpt Taupe
Sephora Retractable Brow Pencil #06 Soft Charcoal

Silmät
Make Up For Ever Aqua Matic Waterproof Glide-On Eye Shadow I-30 + D-12
MAC Pigment Ever So Yellow
Lancôme Monsieur Big Mascara

Huulet
Fenty Beauty Stunna Lip Paint Uncensored

8 Comments Lisää omasi

 1. Kaunis pääsiäismeikki :)

  1. Kiitos! :)

 2. Niina sanoo:

  Varsin tehokas punainen tämä Stunna. Mutta niin on tipusilmätkin, enpäs itse hoksannut ilmeistä tilaisuutta keltaisen värinapin esiin kaivamiseen, mutta oli mulla vihreää… :)

  1. Vihreä on oiva pääsiäisväri myös 😊 💚

 3. Martina sanoo:

  Mulla on kans Stunna ja se on kyllä ihana :) Koostumus on ehkä hivenen turhan vesimäinen, ainakin mulla levitys vie vähän tavallista kauemmin ja henkeä pidätellen :) Mutta puna pysyy, se tuli just lauantain työpäivän aikana koettua..! <3

  1. Joo, levityksen kanssa sai olla tarkempi ja tämäntyyppinen, mulle uusi koostumus vaatii vähän harjoittelua, mutta muuten tykkäsin kovasti. Pysyvyys ei ihan yltänyt MAC-tasolle, mutta oli silti oikein hyvä. :)

 4. On se ihana! Ja kombo keltaisen kanssa, kuten nuoriso sanoisi, 5/5! Pitää melkein kokeilla samantyyppistä yhdistelmää itsekin.

  Täytyy sanoa, että vaikka koen tavara-ahdistusta ja koitan olla ostamatta liikaa mitään, on punainen huulipuna kyllä minun akilleenkantapääni. Tätäkin punaa olen himoten katsellut, ja tässä juuri mietin, että pitäisikö jostan hankkia. Ei siksi etteikö niitä punaisia huulipunia olisi. Vaan koska ah. Rihanna ei kiinnosta eikä Fentyt muuten, ihan niin nuorison pulssilla en ole.

  1. Niin, näin eksentrisestä kokonaisuudestahan ei puutu kuin siniset korvakorut. :D En voi ottaa kantaa meikkivalikoiman laajuuteen, mutta suosittelen tämän punan hankkimista, mikäli punaisuus, mattaisuus ja piirun verran tarpeeton ylellisyys ovat lähellä sydäntä. :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.