Sephora toimittaa nyt Suomeen!

Hip hei, ilouutisia! Monen kosmetiikkafanin pyhiinvaelluskohde Sephora toimittaa viimeinkin tuotteita myös Suomeen! Tänään voimaan tullut muutos mahdollistaa tilaamisen Ruotsin Sephorasta 49 kr eli n. 5 € postikuluilla. Aiemmin Sephoran tuotteita on voinut tilata Suomeen Puolasta n. 30 € postikuluilla, joten muutos on merkittävä parannus härmäläisiin etäshoppailumahdollisuuksiin.

(Enkä puhu tässä nyt pelkistä toimituskuluista – puolankielinen ostostelu vaati melkoisia hermoja, vaikka mun kielipankkiin kuuluukin yhtä ja toista kummallista.)

Sephoran sivut toimivat toistaiseksi pelkästään ruotsiksi, mutta muuten ostokokemus toimi järkevästi ja esimerkiksi tuotemerkkien alla näkyvät filtterit erottelivat kivasti minikoot, outlet-tuotteet ja muut kategoriat toisistaan. Ihan itsestäänselvyys tämä ei valitettavasti ole, mutta toisella kotimaisellakin selailu oli Sephoran nettikaupassa mielestäni melko helppoa.

Maksaminen onnistuu kortilla (joskin varmennus tökkäsi erroriin tänään ainakin DanskeBankin ja S-Pankin verkkopankin kanssa – ärrrr! –  toivotaan pikaista fiksausta tähän) ja Sephora-paketit toimittaa Suomeen 3-4 arkipäivässä Bring.

Postikulu ei tosiaan päätä huimannut, mutta esimerkiksi käynnissä olevan kaupanpäälliskampanjan lahjan joutuu Suomessa toistaiseksi unohtamaan. (Tässä saattaa olla kyse esimerkiksi maahantuoja- tai jakelusopimuksista tai Suomen kannabidiolia koskevasta sääntelystä jos mukana on Milk Makeupilta jokin kielletyksi katsottava tuote – vaikea sanoa tarkkaa syytä.)

Sephoran omat ihonhoitotuotteet

Nyt ilosanoma ja suosikit jakoon – viimeinkin myös me täällä Suomessa pääsemme osalliseksi Sephoran kutkuttavasta valikoimasta kotisohvalta käsin! Omia luottotuotteitani ovat mm. Sephoran omat vedenkestävät kulmakynät, joille en ahkerasta etsimisestä huolimatta ole haastajaa vielä muualta löytänyt. (Myönnän heikkona hetkenä ja varastojeni huvetessa neljäsosavakavissani pohtineeni, olisiko kulmakynä koronariskin arvoinen syy käydä Ruotsissa, mutta onneksi vuori tuli filosofin luo ennen, kuin filosofi itse lähti kiipeämään.) Myös Sephoran oma puhdistusöljy on erihyvä, joskaan sitä ei juuri nyt sivuilla näkynyt.

Muita Sephorasta jahdattavia suosikkeja ovat esimerkiksi Laneige, Too Faced, Make Up For Ever (jonka maahantuonti Suomessa käsittääkseni päättyi), Tom Ford, Nars, KVD Beauty (ent. Kat von D), Marc Jacobs sekä Pat McGrath (!!), jota on tähän saakka pitänyt ostostella Selfridgesiltä.

Jätin kalliimmat hankinnat odottamaan Black Friday -hulinoita ja haalin ensimmäiseen tilaukseen nipun niitä eeeeehania kulmakyniä ja niiden seuraksi nappasin minisetin Fentyn huulipunia:

Jännityksellä odotan, miten vikkelästi tuotteet toimitetaan ja millaiseen nousukiitoon Sephora-tilaukset Suomessa lähtevät. Kaikkien huulilla pyörivään kysymykseen mahdollisesta kivijalkaliikkeestä on vaikea sanoa juuri nyt mitään, mutta selvää on, että jo verkkokauppamyynnin avaaminen on iso askel oikeaan suuntaan.

Mitä tuotteita tai tuotesarjoja sinä olet metsästänyt Sephorasta? Vinkit ja toimivat tuotteet jakoon!

Tässä linkkejä aiempiin postauksiini, joissa näytillä vain Sephorasta saatavia tuotteita:

Päivitys 19.11.

Tilaus saapui neljässä arkipäivässä ja tilauksesta poissuljettu goodiebag oli kuitenkin mukana! Goodiebagissa oli minikokoisena mm: NARS Climax Mascara, Too Faced Lip Injection Extreme, Benefit Gimme Brow Fiber Gel, Sephora  Cream Lip Stain ja Waterproof Eye Makeup Remover, Milk Makeup Cooling Water Eye Patches sekä Belif Aqua Bomb Sleeping Mask.

Goodiebagin sai perjantaina kaupan päälle yli 1000 kr ostoksista (n. 100 €), mutta kampanja on jo päättynyt. Goodiebag nousi automaattisesti ostoskoriin, mutta sen tiedoissa oli maininta, ettei se koske Suomea.

(Lisäksi kävin kurkkimassa, että verkkotunnus sephora.fi oli varattu tammikuussa, joten nyt sormet ristiin, että Sephora olisi viimeinkin saapumassa Suomeen – edes suomenkielisellä verkkokaupalla, vaikkei vielä oman kivijalkaliikkeen kanssa!)

24 Comments Lisää omasi

 1. Tiina sanoo:

  Better than sex -ripsari vedenkestävänä, ehdottomasti!

  Anastasian kulmakyniä saa Suomestakin, ne ei vaan pohjustamatta kestä koko työpäivää. Mahtaisikohan tuo sun mainitsema olla kokeiltava…

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Joo, se on kyl hyvä! Oon kahden vaiheilla, et pitäiskö taas palata siihen, kun on tullut muutama floppi vastaan tässä välissä. Ja ehdottomasti liputan ton kulmakynän puolesta, se on niin hyvä ja helppo! Ja missään muussa kynässä ei ole niin hyvä harmaanruskea sävy, kuin tuossa Soft Charcoal -värissä! En hevillä luovu!

 2. VeeraS sanoo:

  Mitämitä! Mahtavaa!

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Joo, eiksoo! <3 Oon ilakoinut tästä Instan inboksissa niin monen ihmisen kanssa, et siellä on kohta Seppolan skandivarastolla varmaan hätä kädessä! :D :D

 3. Nina S sanoo:

  tiedänpä mitä teen seuraavan tunnin…. Saattaa lähteä laukalle. Olen ennenkin todennut, että blogien lukeminen kyllä aiheuttaa houkutuksia ja tarpeita, mutta toisaalta olen saanut hyviä vinkkejä ja joskus säästänytkin rahaa.

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Löytämisen iloa! 🥰

 4. Heidi sanoo:

  Ihana uutinen tämä! Käytin juuri 1,5 tuntia tilauksen tekoon ja viime metreillä kaikki tyssäsi varmennuksen erroriin :D Nyt jäi ihanuudet saamatta.

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Eikä! Mikä pankki? 🙈

   1. Heidi sanoo:

    Aktia. Täytynee koittaa uusiks joku päivä, jos olis parempi tuuri 🤓

    1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

     Höh, no joo! Analytiikasta kyllä näkee, jos monilla ostotapahtuma päättyy siihen varmistukseen – toivotaan että näitä seurataan ja homma korjataan pian.

 5. Anna sanoo:

  Jee! Sephoran kulmakynä on vaan paras. Tykkään kun Sephora tuo oman merkkinsä alle monesti pinnalla olevia tuotetyyppejä ja välillä vähän kreisejäkin tuotteita – niitä on hauska kokeilla kun eivät useimmiten paljoa maksa :)) Liittyyköhän tää Ruotsista toimituksen aukeaminen siihen, että muutama viikko sitten yritin tilata Puolan verkkokaupasta siinä onnistumatta. Ihan sama mitä ostoskoriin laitoin, en päässyt maksamaan kun kauppa herjasi ettei kyseistä tuotetta toimiteta valitsemaani maahan. Enää ei harmita etten sitä tilausta saanutkaan tehtyä ja suuntaan katseeni tuonne .se kauppaan! :)

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Joo, totta! Sephora on nopeasti mukana trendeissä! Ja hmmmmm, ehkä? Jännä, ettei tästä ole hirveästi missään kuulunut, mutta nopeastihan tässä toisaalta saadaan sana leviämään. 😁

 6. Ooo vau nyt todellakin kauan kaivattu uudistus!! Täytyy ehdottomasti laittaa tilausta menemään :D

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Jes! Onko ostolistalla jo jotain tiettyä? 👀

 7. Sarianna sanoo:

  Saitko kuitenkin jotenkin tilauksen lopulta tehtyä? Olen itse yrittänyt nyt kolme päivää ja tyssää aina tuohon valmennukseen. Sekä S-pankilla ja säästöpankilla

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Joo, lainasin miehen korttia. 😁 Tää oli nyt neljäs tai viides paikka, jossa Dansken kortilla maksaminen ei onnistu, joten mulla on B-suunnitelma jo vakiintunut. 🤷🏻‍♀️

 8. Ikvm sanoo:

  Erikoista, sillä Milk makeupin kaikkia tuotteita sai kyllä Ranskan sephorasta Suomeen alle kk sitten tehdessäni tilauksen. Nyt harmittaa, kun 30 e toimituskuluja vs. Ruotsin toimarit, olisinpa jaksanut vielä kuukauden odotella 😅

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Joo löysin itseasiassa jostain sellasen maininnan, et alkoholia sisältäviä tuotteita ei voi toimittaa, et voi hyvin liittyä siihenki! Se GWP:hän sit lopulta oli mukana ja siinä oli myös Milkin tuote mukana. 🧐

 9. lp sanoo:

  Mietin, että mitenkä nuo tilaukset toimitetaan. Tuliko tuo lähetys siis postiin/matkahuoltoon noudettavaksi vai suoraan kotiin kotiinkuljetuksella?

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Noutopisteeseen tuli mun paketti! 🙂

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.