Viinin värjäämät

Kuukausi sitten otin kirkkaista kesäsävyistä ensimmäisen varovaisen askelen kohti syksyisempiä kynsiä. Purppura toimi loppukesän kynsillä erinomaisesti, mutta sitä seuraava sävy oli jo kaivatusti tummempi.

tinted_love_shellac

Tinted Love on jo pitkään ollut yksi suosikkisävyistäni, sillä se taiteilee ihastuttavasti violetin ja tummanpunaisen välimaastossa. Keskelle kämmentä asettunut kuvauspeukaloni saa sävyn näyttämään lämpimämmältä kuin se todellisuudessa on, mutta jos pystytte mielikuvissanne säätämään lopputulosta vähän viileämmäksi, ollaan hyvissä kantimissa.

kumi_hoyhen_sormus

Dramaattinen manikyyri kaipasi kuvausasusteeksi jotain leikkisää, joten tartuin luottosormukseeni kumihöyheneen. Erillinen postaus tästä ihanuudesta täällä.

cnd_tinted_love_shellac

Koska vanhan kynsimuotoilijan lakkausnälkä ei koskaan hellitä, suunnittelen jo seuraavia, rehellisesti syksyisiä kynsiä. Jokohan sitten olisi vuotuisen ruskailottelun aika?

Kynnet
CND Shellac Tinted Love**

**Oman talon tyyppejä, teen töitä tämän tuotteen parissa 

2 Comments Lisää omasi

  1. JonnaH. sanoo:

    Täydellinen syyslakka. <3

    1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

      Joo! Vastustin mielitekoa tehdä pinnasta matta, sillä sekin sopisi tähän sävyyn tosi hyvin, mutta halusin säästää mattapinnan seuraaviin kynsiin. :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.