Rajauskynän paluu – MAC Kajal Crayon

linkit

Meikittömät silmät ovat helpottaneet nopeita lähtöjäni jo pitkään, mutta hetki sitten törmäsin niin kiehtovaan silmämeikkiuutuuteen, etten voinut vastustaa kiusausta.

mac_kajal_crayon.jpg

MAC Kajal Crayon Eye-liner Kajal on pehmeä, pitkäkestoinen ja ihanasti liukuva silmämeikkikynä, johon tarttuminen tekee silmien meikkaamisesta pitkästä aikaa hauskaa. Koostumus levittyy iholle kuin lämmin voi, asettuu paikoilleen nopeasti ja kestää sitten mukana koko päivän käänteet rapisematta ja haalistumatta. Aikas diili, vai mitä?

mac_cocoa_spice

MAC Kajal Crayon -kynän kärki lunastaa lupauksen tuotenimessä esiintyvästä crayon-sanasta, joka viittaa lapsuudesta tuttuihin väriliituihin – ja mikäs sen sopivampaa, meikkaaminenhan on parhaillaan juuri lapsuudesta tuttua ennakkoluulotonta leikittelyä. Pehmeää massaa ei voi erikseen teroittaa, mutta pyörittelemällä kärkeä viistosti paperia vasten, siitä saa muotoiltua teräväkärkisen. Mikäli tarvetta on lattapäiselle viistopinnalle, kynää kannattaa varovasti hinkata paperia vasten edestakaisin 45 asteen kulmassa, niin kärkeen muotoutuu litteä pinta.

mac_kajal_cocoa_spice

Kuvan yksinkertainen rajausmeikki on tehty parilla vedolla piirtäen ja olen todella tyytyväinen tuotteen jättämään jälkeen. Alaripsien tyveen tehdyn häivytyksen kanssa sai olla nopea, mutta mitään varsinaista moittimisen aihetta en tästä vielä ole keksinyt. Kajal pysyi paikoillaan poikkeuksellisen hyvin, sillä yläluomeen ei päivän aikana jäänyt edes haaleaa varjoa punertavasta rajauksesta, vaikka tämä on raskaiden luomien kanssa enemmän sääntö kuin poikkeus.

Kompaktista sävyvalikoimasta valitsin kiehtovan metallisen punakuparin sävyssä Cocoa Spice, sillä se korostaa näyttävästi oikeastaan kaikenlaisten silmien sävyä. Samasta syystä melkein kaikki viimeisen vuoden sisään julkaistut luomiväripaletit tuntuvat sisältävän tietyn sävypaletin sisällä pyöriviä lämpimiä punaruskeita – punaista ei missään nimessä tarvitse pelätä silmämeikissä. Muita saatavilla olevia sävyjä ovat musta, valkoinen, ruskea, sininen ja metallinhohtoinen violetti.

mac_kajal

Oma kynäkerrostaloni on tällä hetkellä silmämeikkikynien osalta täyteen asutettu, mutta heti kun ehdin perata sieltä muuttovalmiit yksilöt, saatan käydä poimimassa vielä tuon valkoisen kynän kaveriksi kuparilleni. Missasin aikoinaan Pro Longwear Colour Stick -kynän valkoisen version ja olen poikkeuksellisen maltillisesti kaksi vuotta odotellut niitä palaavaksi jotta voin korjata virheeni – mutta ehkä tilaisuuteni onkin tässä. Ensin pitää toki testata, ehtiikö tämän Kajal Crayon -kynän levittää ja häivyttää ennen kuin se asettuu, mutta mikäli ehtii, värikkäiden silmämeikkien intensiivisyys saa pian valkoisesta pohjasta ihan uudenlaista potkua! Siis, silloin kun niitä silmiä jaksaa meikata, hahaa.

Oletteko lähteneet mukaan nakusilmien maailmanvalloitukseen, vai kuuluuko aamurutiiniinne tiukasti silmämeikki vähintään ripsarin tasolla?

MAC Kajal Crayon -rajauskyniä myy mm. °Bangerhead.

One Comment Lisää omasi

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.