Colourpop Disney-luomiväripaletti ja uusi Jelly Much -geeliluomiväri

Colourpop-mania on täällä taas, jestas miten helppoa näihin onkaan hurahtaa. Colourpop Disney Designer Collection -kokoelma julkaistiin joitain viikkoja sitten ja naksuttelin tilauksen matkaan heti julkaisupäivänä. En ole prinsessatyyppiä, enkä oikein osaa selittää tätä omistamisen tarvetta millään muulla kuin pienellä vinoumalla päässä, mutta koska olin halunnut testata uutta Jelly Much -geeliluomiväriä jo pitkään, ostin samalla jälleen yhden Colourpop-paletin, josta en käytännössä sitten kuitenkaan tykännyt. Ikävä nipottaa, mutta Colourpopin puuteristen luomivärien koostumus ei vain kertakaikkiaan yllä sille tasolle, jonka kanssa haluan silmiäni sutustaa.

colourpop_disney_collection.jpg

Paletit ovat edullisia ja sävyt kivasti koottuja, joten ihan täyttä tyrmäystä en halua näille antaa, mutta kun on vuosia meikannut jämäköillä, varisemattomilla, runsaspigmenttisillä ja pitkäkestoisilla luomiväreillä, näiden pöllyävien huttujen kanssa ei vaan jaksa kikkailla. Tämä tästä nyt itselle julkisesti muistiin: Älä osta enää puuterisia Colourpop-luomivärejä.

colourpop_disney_palette.jpg

Mutta, sitten siihen varsinaiseen löytöön, eli uuteen geelimäiseen Jelly Much -luomiväriin – siis MIKSI kukaan ei ole tehnyt tätä aiemmin? Vai onko, olenko missannut vesimäisen luomivärikoostumuksen joltain tuotemerkiltä?

colourpop_jelly_much_foxes.jpg

colourpop_jelly_much

colourpop_foxes

Jelly Much -luomivärin koostumus muistuttaa lähinnä huulikiiltomaista geeliä, mutta on selkeästi märkä ja eroaa aiemmin käyttämistäni voidemaisista luomiväreistä selvästi. Se tuntuu luomelle levitettäessä viileältä (koska jotain haihtuu koostumuksesta, jotta se asettuu luomelle puuteriseksi) mutta näyttää ja tuntuu kuivuttuaan tavalliselta puuteriselta luomiväriltä, jossa on hurjasti pigmenttiä. Tästä tykkään!

colourpop_jelly_shadow_foxes

Luomiväri ei suttaannu eikä varise, vaikka sävy on kimmeltävä ja koostumukseltaan kallellaan jopa glitterillä silattuun metalliin – erittäin jännä kokemus. Geeliluomiväri kuivuu luomelle nopsasti, joten parhaimmalta levitystekniikalta tuntui siveltimellä töpöttely, joka samalla häivytti voimakkaan värin reunaa pehmeämmäksi. Pelkkään geeliluomiväritöpöttelyyn en ollut täysin tyytyväinen, joten sivelin häivytyskohtaan vielä vaaleampaa luomiväriä pehmentämään ulkoreunaa. Tähän häivytyssivelyyn kelpuutin nuo yllä lyttäämäni puuteriset Disney-sävyt, vaikka niistä ei yksinään ollutkaan tyydyttämään tarpeitani.

mac_lovechild

Jelly Much -luomiväri kilahti mukavasti meikki-intoilijan vatsanpohjassa ja olen melko varma, että näitä on vielä tilattava lisää.

mac_lovechild_lipgloss

Huulilla tuoreehko MAC-ihastus Lovechild-huulikiilto ja iholla ohut kerros Egyptian Magic -voidetta ja silaus puuteria. Kokonaisuus taitaa keinua mauttoman hikisen ja hehkuvan terveen välillä, mutta kerrankos sitä.

Oletko kastanut varpaitasi Colourpop-tuotemereen? Ajatuksia?

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.