Välipäivien uusivuosikalenteri

linkit

Vielä yksi joulujuttu ehtii, eikös juu? Äiti ainakin on opettanut, että loppiaiseen saakka voi lämmitellä sormia glögimukin ympärillä, joten tässä vielä yksi jouluhenkeen ripustautuva tuotos.

the_body_shop_vegan_countdown_2018.jpg

Valkopartainen vanhus oli tänä vuonna kekseliäs, ja taikoi lahjasäkistä eteeni kosmetiikkapakkauksen, jota en lainkaan osannut odottaa. Olin kyllä kuullut The Body Shop Countdown To New Year -välipäiväkalenterista, mutta en mielestäni koskaan jutellut sellaisesta valkoparran kuullen, saatika vaativasti vihjaillut.

Välipäiväkalenterin seitsemän luukkua ulottuvat tapaninpäivästä uuden vuoden ensimmäiseen päivään ja piristävät kummasti joulun jälkeen toisinaan iskevää kalenterieroahdistusta. Vuoden 2018 kalenterissa oli kelpo kattaus vegaanista sisältöä kuten meikkejä, ihonhoitoa ja kylpytuotteita ja kokonaisuus oli suunniteltu saattelemaan vastaanottaja kohti uuden vuoden juhlia ja niiden yli. Kokonaisuus oli melko iätön, eli sopi sisältönsä puolesta niin nuoremmille kuin vähän vanhemmillekin TBS-faneille.

valipaivakalenteri_2018_viilankantolupa.jpg

Pakkauksesta leijaili herkullinen tuoksu jo monta päivää ennen avaamista ja heti ensimmäinen luukku paljasti kutkuttavan aromin lähteeksi Mango Bath Bomb – kylpypommin, jota olen antaumuksella nuuhkinut kääreiden läpi lähes päivittäin. Millähän verukkeella sitä taikoisi itselleen kylpyammeellisen  hotellihuoneen viikonlopuksi?

Muilta osin kalenterista löytyi tuotteita, joita varten ei onneksi tarvitse karata hotellilomalle.

the_body_shop_countdown_to_new_year_2018.jpg

Herkälle iholle suunnattu 60 ml Camomile Gentle Eye Make-Up Remover -silmämeikinpoistoaine kuulostaa korvaani tutulta, vaikka en muista sitä koskaan kokeilleeni. Tällä lienee jonkinasteinen kulttimaine, mikäli olen oikeilla jäljillä.

Täyteläinen 50 ml Coconut Exfoliating Cream Body Scrub -vartalokuorinta tuoksuu miellyttävän pehmeästi kookokselle, vaikka tuo kovakuorinen sissi ei lukeudukaan lempihedelmiini. Rakeet näyttävät purkissa harvalukuisilta, mutta rahisevat ihanan tiiviinä iholla. Hauska löytö, tätä en taatusti olisi tullut ostaneeksi itse.

Puhdistava 75 ml Japanese Matcha Tea Pollution Clearing Mask -kasvonaamio lupaa puhdistaa ja kuoria kasvot ja suojata niitä saasteilta. Epäilen koostumusta vähän ärhäkäksi omalle iholleni, mutta katsotaan saisinko vaikka siipan innostumaan saunanaamioista.

Hennosti hehkuva Shine Lip Liquid -huulikiilto sävyssä Blueberry Chew sisältää pikkiriikkistä sinistä hippua ja tuntuu levitettäessä kevyeltä ja liukkaalta. Hukun huulikiiltoihin, mutta eihän tälle nyt voi sanoa ei? The Body Shopin huulikiillot eivät ole ennestään tuttuja, joten testaillaan jännityksellä.

Vesimäinen Metal Eye Liquid -rajausneste sävyssä Holographic Platinum tuntui alkuun iholla hassulta eikä näyttänyt juuri miltään, mutta (vähän pitkältä tuntuneen) kuivumisajan jälkeen se muuttui hohtavan metalliseksi. Lopputulos oli omaan makuuni turhan läpikuultava rajausväriksi, mutta luomivärinä tämä saattaisi ehkä toimia? Tämän yritän lahjoittaa eteenpäin.

Tämän esityksen grande finale oli pörröinen meikinpesupanta, jolla on korvat. Näitä on vilkkunut blogeissa tiuhaan, enkä ole vielä valinnut puoltani. Team korvat iiiih vai Team ihan tosi nyt?

meikinpesupanta_korvat

Omaan makuuni The Body Shopin parasta antia ovat toimivat ja monipuoliset vartalotuotteet, joita olisin kernaasti nähnyt tässä kalenterissa enemmän. Toisaalta, voiko pehmoisista pupukorvista kukaan tulla pahalle tuulelle?

Välipäiväkalenterin idea on hauska ja etenkin joululahjatarkoituksiin tässä on voittaja-ainesta, mikäli vastaanottajan mieltymykset tai ihotyyppi eivät ole kovin tarkasti selvillä.

The Body Shop -tuotteita voit ostaa brändin omasta verkkokaupasta, °täältä.

3 Comments Lisää omasi

  1. Nena Sofia sanoo:

    Team korvat iih – ehdottomasti! Jos sinulla on koskaan ollut ongelmia naamalle karkailevien hiustupsujen kanssa kasvoja pestessä tai meikatessa, en usko, että tulet ikinä löytämään mitään mukavampaa tapaa hallita niitä kuin nuo pupunkorvat! Nämä on niin ihanan pehmoisia, että niiden olemassaolon unohtaa aika äkkiä sen jälkeen, kun ne päähänsä asettaa. Tästä syystä toki suosittelen kurkkaamaan peiliin vielä ennen kotoa lähtöä, sillä pörröiset pupunkorvat saattavat herättää muutamia kysymysmerkkejä vastaantulijoiden mielissä etenkin, jos ehdit kotipihaa pidemmälle :D

    1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

      Nojoooo, siis muistan joskus käyttäneeni jotain hiustenpesupantaa, mut nyt en oo enää vuosiin tiennyt missä se on. Mutta pehmoisethan nää höpsöttimet on, ei voi kiistää. <3

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.