Petran ja Ilonan joulukalenterivaihto, luukut 17-24

Ah, ihanaa, tammikuu! Joulua edeltävän viikon luukkuinstailu jäi, koska työt, elämä ja näiden yhdistämisestä johtuen kylmässä hiessä uivat selkänikamat, mutta tässäpä nämä nyt – viimeiset pienokaiset tämän vuoden kiehtovasta joulukalenterista.

Luukut 1-8 näet tästä artikkelista ja luukut 9-16 täältä.

Luukku 17 lupsautti syliini viehättävästi hehkuvan Guerlain Terracotta Shimmering Bronzing Powder -aurinkopuuterin, jonka hennonheleä sävy on loistava! Heti kun ensimmäiset leskenlehdet saapuvat, kyllästän ohimoni ja poskipääni tällä kaunottarella.

Luukussa 18 oli Origins Violet Flower Fusion Nourishing Sheet Mask -kangasnaamio, joka lupaa ravita ihoa ja rauhoittaa mieltä orvokkiuutteen turvin. Kiinnostaa!

Luukku 19 sisälsi superkauniin Dose Of Colors Baked Highlighter -korostuspuuterin sävyssä Peach Glow, joka ensisormeilulla vaikuttaa hyvin pehmeältä ja vähemmän kimaltavalta kuin odotin – erittäin lupaava. Tämä on muuten ensimmäinen Dose Of Colors -tuotteeni, jee!

Luukussa 20 vinkkasi silmää sininen Glamglow Gravitymud Firming Treatment -kasvonaamio viehkossa Sonic-siiliasussa. En muistaakseni ole koskaan kokeillut Glamglow’n naamioita, mutta tälle sinitukalle aion ehdottomasti varata audienssin.

Luukku 21 esitteli L’Oréal Paris Nutri Gold Extraordinay Night Cream Mask -yönaamion, johon en taatusti olisi osannut itse kaupassa tarttua. Olen erittäin vaikuttunut Ilonan otteesta valikoida kalenteriini tuotteita. Kasviöljyihin, glyseriiniin ja silikoniin nojaava voide jättää ihon välittömästi tosi sileän tuntuiseksi ja saattaisi hyvinkin toimia kasvoveden ja erillisen kasvoöljyn lukitsemiseen kasvoille. Käyttöohjeissa neuvotaan levittämään kaksi kerrosta, kiintoisaa!

Luukusta 22 tupsahti Origins Orange Flower Fusion Radiance-Boosting Sheet Mask -kangasnaamio, joka lupaa tuoda iholle heleyttä ja hehkua ja stimuloida aisteja kirpeällä sitrustuoksulla. Sitrustuoksujen ykkösfanina joudun kiilaamaan tämän oranssinuttuisen kilpakosijan audienssijonon kärkipäähän.

Luukku 23 esitteli kalenterin ainoan tuplakappaleen (mitä varastojeni laajuuteen nähden suuresti ihmettelen!) ja paljasti sisuksistaan MAC Dazzleshadow Liquid -glitterluomivärin sävyssä Diamond Crumbles. Aiempi artikkeli tästä modernin keijukaisen tähtipölystä täällä. Toki pitäisin näin nättejä tuotteita mielelläni kaksi, mutta ehkä viisaampaa olisi yrittää saada tämä jollekin kaverille kiertoon. Vaikka tämä yksi tupla kalenterista paljastuikin, en voi olla rakastuneesti hymyilemättä sille, että sain Ilonalta täsmälleen saman sävyn, jonka olin itsekin valinnut, kun vaihtoehtoja oli kuitenkin kymmenen.

Luukussa 24 lymyili ihana pinkki luomiväripaletti, Colourpop Ooh Lala Pressed Powder Palette. Tiedän, että en ole viime kuukausina puhellut Colourpopin luomiväreistä järin mairittelevaan sävyyn, mutta aion silti antaa tälle pääosin mattasävyistä koostuvalle kokonaisuudelle mahdollisuuden, sillä hallustani puuttuu – uskokaa tai älkää – juuri tämäntyyppinen pinkki siivu väriympyrää.

Lisään alle vielä kuvat koko kalenterin sisällöstä ja kannustan vilpittömin sydämin nykimään ystävää hihasta ja petaamaan kutkuttava kalenterivaihto jouluksi – tai miksipä ei vaikka jo ystävänpäiväksi?

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.