Testissä kuivashampoovaahto – Ikoo Dry Shampoo Foam

Tuote saatu PR-näytteenä.

Tykkään testailla kosmetiikkatuotteita. Mitä jännempi, sitä parempi ja ilahduttavinta on aina kokeilla tuotteita, jotka jollain tavalla ravistelevat totuttuja normeja. Eilen kirjoitin The Ordinary -tuotteista, jotka muuttivat käsityksemme siitä, mitä tehokas kosmetiikka maksaa. Tänään normeja ravistelee koostumus, joka piirsi pääni yläpuolelle epäluuloisen kysymysmerkin, kunnes pääsin testaamaan tuotetta käytännössä.

kuivashampoo_vaahto_kokemuksia_viilankantolupa

Ikoo Dry Shampoo Foam Volume&Refresh -kuivashampoovaahto yhdistää muotovaahdon ja kuivashampoon ja sai paatuneen Batiste-faninkin vähän hihkaisemaan. Erittäin jännä koostumus!

dry_shampoo_foam_vaahto_kokemuksia

Kuivashampoovaahtoa levitetään hiusten tyveen reilu annos (omiin hiuksiini upposi kolme kuvassa näkyvää palloa), annetaan kuivahtaa reilu minuutti ja pöyhitään läpi harjalla. Itse saan parhaan lopputuloksen hieromalla tyveä vanhalla Tangle Teezer -harjalla, joka luo hiuksiin nättiä nostetta ja möyhii kerralla isomman alueen. (Kahden Teezerin taktiikka esitelty aiemmin tässä postauksessa.) En tavallisesti käytä muotovaahtoa, joten en osaa arvioida kuivashampoovaahdon riittoisuutta, enkä tiedä onko kolme golfpallollista tällaiseen tukkaan paljon vai vähän.

ikoo_dry_shampoo_foam_kuivashampoo

Yllätyin vaahtomaisen kuivashampoon tuomasta tyvikohotuksesta, joka ei tunnu lainkaan tahmealta tai jäykältä. Alla kuvat ennen kuivashampoon käyttöä, vaahdon vaikutusajalla ja lopputulos harjalla möyhinnän jälkeen.

Ennen kuivashampoota:

kuivashampoo_kaytto_

Kuivashampoovaahto vaikuttaa hiuksissa:

kuivashampoo_testi

Kuivashampoovaahdolla ja harjalla käsitelty tukka:

ikoo_dry_shampoo_foam_kokemuksia_2.jpg

Heti kuivashampoovaahdon levityksen jälkeen hiukset näyttävät ihastuttavasti lähmäisiltä, mutta tätä ei kannata säikähtää – harjalla möyhiminen häivyttää tahmaisuuden ja kiillon kokonaan. Kokeilin pörhiä tukkaa myös perinteisesti sormilla, mutta sormilla lopputulos ei ollut yhtä hyvä, joten suosittelen ehdottomasti yhdistämään tämän tuotteen kanssa harjan.

ikoo_kuivashampoo_vaahto_kaytto_2

Kun kuivashampoo on vaikutusajan jälkeen hierottu läpi harjalla, tukka näyttää ja tuntuu puhtaalta ja on mukavasti muutaman sentin irti päänahasta. Jännää! Jos olen lähdössä kiireellä ovesta ulos, valitsen edelleen nopean lempparini Batisten, mutta jos ehdin käyttää ylimääräisen kaksi minuuttia kuivashampoon levitykseen ja möyhimiseen, tällä tyypillä hiukset saa paremmin irti päänahasta, eikä yliannostelun tuomaa harmautta tarvitse pelätä.

Mitäs tuumaatte tästä tuotehybridistä, löytyykö kuivashampoovaahdolle käyttöä?

 

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.