Pääsiäiskynnet splatter-tekniikalla

linkit

Helei, kynsikuvia pukkaa! Inspiroiduin Instagramissa splatternails-tyylisistä roiskekoristeluista ja halusin toteuttaa ystävälleni sellaiset pastellisella pääsiäisteemalla. Edellisestä kynsilakkapuhaltelusta on jo sen verran aikaa, että traumat ovat alkaneet sopivasti hälvetä.

splat_nails_art_viilankantolupa.jpg

En edelleenkään suosittele kynsilakkapillin kanssa hengittämistä, mutta kertaus on opintojen äiti.

paasiaiskynnet_2019_viilankantolupa.jpg

Lakkasin kynnet viidellä pastellisen pehmeällä sävyllä, puhaltelin kynsilakalla pintaan mustia roiskeita ja viimeistelin lakkauksen mattapintaisella päällyslakalla. Vallan fiini kokonaisuus, jonka toteutin heti perään omilla kynsilläni aavistuksen rauhallisemmalla pohjasävyllä. Vilautan omia musteläikkäkynsiäni hieman tuonnempana, ettette vallan huku kynsijuttuihin.

splattered_nails_art_viilankantolupa

CND Shellac -kestolakat on rajattu ammattikäyttöön, mutta samoja sävyjä voi ostaa kotikäyttöön tarkoitettuna, nopeasti kuivuvana ja pitkäkestoisena Vinylux-kynsilakkana täältä. Lakkapuhaltelu onnistuu toki kaikilla muillakin kynsilakoilla, mutta Vinylux on varsinkin tähän tarkoitukseen loistavan ohut, kunhan sen ei anna kuivua pilliin kiinni, eli reippautta peliin!

Miltäs näyttää, istuisiko tällainen kokonaisuus sinun pääsiäiskynsiisi vai onko kokonaisuus liian vallaton?

Kynnet
CND Shellac Wisteria Haze, Beckoning Begonia, Pink Pursuit, Sun Bleached ja Mint Convertible
CND Vinylux Black Pool
CND Shellac Matte Top Coat

3 Comments Lisää omasi

  1. Splatter tekniikka on kyllä unohtunut vallan tyystin! Lopputulos on minusta niin kiva ja nämä kynnet niin hauskat :)

    1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

      Kiitos, kiva kuulla! Mäkin olin ihan unohtanut sottaamisen ilon, mutta jatkossa aion ehdottomasti käyttää tätä enemmän – siivoamisestakin selviäisi vähemmällä jos viitsisi hiukan suojata ihoa ennen roiskimista. :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.