Minimalistinen kynsikoristelu sottaamalla

Värikkäitä pääsiäiskynsiä vilauttaessani mainitsin, että toteutin saman tyylin itselleni, mutta hillitymmin. Enää en malta hillota tätä minimalistista stressinpurkutaideteosta, vaan se on laitettava liveksi nyt. Kynsitrendit 2019, osa 1: Roiskekynnet, lontooksi  splatter nails. (Ystävän neuvo: Älkää googlatko pelkkää splatteria, ei ole hyvä se. Tässä linkki suoraan instagramiin oikealla asiasanalla.)

nude_nails_splatter_viilankantolupa

Pohjalla on neutraali ihonsävyinen nude (kerrostettu kahdesta sävystä jumalalliseen täydellisyyteen) ja pinnalle puhalleltu pillitekniikalla mustaa kynsilakkaa. Vaikka tiesin hommaa aloittaessani, että lopputulos vaatii törkeän määrän loppusiivousta sekä materiaaliteknisistä syistä että valitun toteutuskohteen vuoksi, en luopunut päähäni pinttyneestä übertaiteellisesta lopputuloksesta. Ja hyvä niin, sillä nämä olivat heittämällä yhdet siisteimmistä kynsistäni koskaan! Mattapintainen päällyslakka tuo kontrastin kauniisti esiin.

splatter_nails_nude_viilankantolupa

Kynsilakan puhaltelu pillillä oli loistavaa stressiterapiaa ja tunnelma oli likipitäen sama, kuin olisi saanut eteensä ison paperin, pullon viiniä ja sormivärit. Ehkä viinimielikuva  tuli kynsilakan hengittelyn aiheuttamista huojahduksista, mutta väliäkös tuon, kivaa oli.

helppo_kynsien_lakkaus

Toistan itseäni, mutta kokeilkaa! On kivaa!

Kynnet:
CND Shellac Field Fox + Bare Chemise
CND Matte Effect Top Coat

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.