Keväinen blogiarvonta: CND Vinylux

Kaupallinen yhteistyö: Arvonta on toteutettu yhteistyössä CND Suomi kanssa.
Kuvissa näkyvät tuotteet saatu.
Palkinnon maksaa ja postittaa CND Suomi / Insight Cosmetics Group.

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT!

cnd_vinylux_kynsilakka_.jpg

Työhistoriani vuoksi CND on aina ollut minulle läheinen. Kynsimuotoilija-aikoina hyppäsin hetkeksi toisen tuotemerkin rakennekynsituotteiden pariin, mutta hoitotuotteiden osalta olen jo pian 13 vuotta luottanut CND:n viiloihin ja SolarOil-hoitoöljyyn. Saman 13 vuotta olen myös seurannut lähietäisyydeltä CND Vinylux -kynsilakan kehittymistä ja nyt viimeisimmän uudistuksen jälkeen on myönnettävä, että myös kynsilakkojen osalta alamme hipoa täydellisyyttä.

CND Vinylux on pitkäkestoinen lakkausmenetelmä, jonka ideana on kaksivaiheinen levitys (värilakka + CND Long Wear Top Coat) ja nopea kuivuvuus. Erillistä aluslakkaa ei tarvita, sillä värilakka kiinnittyy suoraan puhtaan ja kuivan kynnen pintaan. Vinylux-sävyt mukailevat tässä blogissa runsain mitoin esiteltyjä CND Shellac -kestolakkasävyjä ja Vinylux-kynsilakat on alun perin kehitetty tarjoamaan kotona toimiva, kestävä vaihtoehto kynsihoitolassa tehtävälle UV-kovetteiselle kestolakkaukselle, jonka käyttö on rajattu sertifioiduille ammattilaisille.

Uudistettu CND Vinylux on paitsi pitkäkestoinen ja nopeasti kuivuva, nyt myös hoitava. Hoitavien ainesosien lisäksi uusi Vinylux sisältää leveän, litteän ja pyöristetyn siveltimen, jolla kynnen tarkka lakkaaminen on nopeaa ja helppoa.

cnd_vinylux_lakka_sivellincnd_vinylux_sivellin

Hoitava kynsilakka sisältää kynsien joustavuutta lisäävää jojobaöljyä, kynsiä vahvistavaa keratiinia (tuttu mm. RescueRXx-keratiinikuurista) sekä suojaavaa E-vitamiinia. Uudistettu koostumus ja sivellin tekevät ammattilaisille suunnitellusta Vinylux-lakasta järkevän myös kokemattomalle lakkaajalle, sillä sekä kynsilakan koostumus että sivellin auttavat levittämään kynsilakan tarkasti ja tasaisesti.

Kynsilakan keston kannalta tärkeää on käyttää menetelmän osaksi kehitettyä CND Vinylux Top Coat -päällyslakkaa, joka vastaa värilakan suojaamisesta ja pidentää lakkauksen kestoa. Luonnonvalossa kovettuva päällyslakka tekee Vinylux-lakasta itse asiassa sitä pitkäkestoisemman, mitä pidempään lakkaus on kynsillä. Vinylux Top Coat -päällyslakkoja on saatavilla viisi erilaista: perinteinen Long Wear Top Coat, kolme efektipäällyslakkaa sekä upouusi Gel-like Effect Top Coat.

cnd_vinylux_gel-like_top_coat

Uusi CND Vinylux Gel-like Effect Top Coat tuo tavalliseen kynsilakkaan lisää suojaavuutta ja herkullisen pullean kiillon. Siinä missä tavallinen Vinylux Top Coat kuivuu kiiltäväksi ja litteäksi, Gel-Like-päällyslakka jättää kynsille geelilakkauksesta tuttua pulleutta ja suojaa lakkausta kolhuilta, naarmuilta ja lohkeilulta entistäkin paremmin. Kuvassa vierekkäin aloilleen kuivuneet Vinylux-värilakat sekä selkeästi kuperaksi jäänyt Gel-like Top Coat.

cnd_vinylux_gel_like_top_coat_lakka

Sain uuden päällyslakan lisäksi arvottavaksi kolme romanttisen tyylikästä Vinylux-sävyä, jotka on helppo yhdistää moneen tyyliin. Hempeän roosainen Rosebud on pehmeä ja lämmin vaaleanpunainen, neutraali Satin Pajamas tuo maitokahvimaiseen pohjaan henkäyksen helmiäistä ja oma ikisuosikkini Field Fox on täydellinen vaalea harmaa, joka paitsi asustaa kynnet tyylikkäästi sellaisenaan, on myös loistava pohja liki mille tahansa koristelulle. Ensikosketukseni Field Fox -sävyyn tässä postauksessa.

cnd_vinylux_rosebudcnd_vinylux_satin_pajamascnd_vinylux_field_fox

Käytännön vinkkejä kestävään Vinylux-lakkaukseen:

 • Puhdista kynnen pinta öljyttömällä kynsilakanpoistoaineella tai CND ScrubFresh-puhdistusaineella.
 • Ravista Vinylux-värilakkaa raivokkaasti n. 30 sekuntia ennen jokaista käyttöä.
 • Levitä värilakkaa kaksi kerrosta: ensimmäinen kerros henkäyksenohuesti, toinen normaalilla annostelulla. Ensimmäinen kerros kiinnittää lakkauksen kynteen ja siksi sen on tärkeää olla ohut. Toinen kerros viimeistelee sävyn ja peittävyyden.
 • Muista jokaisella kerroksella lakata aluksi kynsien kärki sivuttaisella vedolla, joka sulkee lakkauksen. Voit lukea lisää tekniikasta tästä postauksesta.
 • Levitä valitsemasi päällyslakka ja anna lakkauksen kuivahtaa kunnolla.
 • Öljyä kynnet ja kynsinauhat laadukkaalla kynsiöljyllä päivittäin, sillä tämä parantaa kynsien kuntoa, mikä pidentää lakkauksen kestoa.

cnd_vinylux_lakkaus_2019 kopio

Osallistu kuvissa näkyvien kolmen Vinylux-värilakan ja uuden Gel-like Top Coat -päällyslakan arvontaan kertomalla kommenttiboksissa, mikä on luottovärisi kynsillä ja miksi. Olen itse kynsien kanssa liki kaikkiruokainen, joten on hurjan kiinnostavaa sukeltaa muiden ajatusmaailmaan.

Palkinto arvotaan asiallisesti vastanneiden kesken sunnuntaina 5.5. klo 21.00 ja postitetaan voittajalle maahantuojan varastosta suomalaiseen osoitteeseen. Osallistuminen edellyttää toimivan sähköpostiosoitteen jättämistä kommentoidessa, jotta tavoitan voittajan yhteystietoja varten. Mikäli haluat kilpailun jälkeen poistattaa kommenttisi postauksesta, otathan yhteyttä täältä löytyvällä lomakkeella. Viilankantoluvan tietosuojalausekkeeseen ja -käytäntöön voit tutustua täällä.

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT!

 

 

 

32 Comments Lisää omasi

 1. Mimosa sanoo:

  Violetti on lempivärini ja siihen voi luottaa aina :)

  Tykkään myös yhdistää violetin lakkauksen kanssa joko kultaista tai hopeaa, joko water decaleiden muodossa tai jollain topperilla.

 2. Hanne sanoo:

  Luottosävy vaihtuu emo-mustan ja shimmerisen pinkin välillä. Gotta go far tjn

 3. Tuuli 💙 sanoo:

  Uusi lukijakin uskaltautuu osallistumaan kilpailuun :) Musta väri on löytynyt mun kynsiltä yli 25 vuotta, nyt vanhemmiten olen heittäytynyt kaikkiruokaiseksi. Aikoinaan ”vaati rohkeutta” pitää mustaa väriä kynsillä ja sitä oli liki mahdoton löytää kaupoistakin. Aina se vaan näyttää kauniilta kynsiltä ja tulee palattua mustan pariin ”hairahduksien” jälkeen :D Ei siis ole mitään ideologiaa taustalla, vain rakkaus mustaan väriin :)

 4. Anne R sanoo:

  Mun luottosävy kynsillä on ollut jo tovin O.P.I. Tickle My France-y, Essien Lady Like on myös kiva nude. Muutama vuosi sitten en olisi voinut kuvitella, että kynsilakan väri voisi olla joku muu kuin punainen tai joku ihan vaalea sävy Essien Madamoiselle yms.

 5. Anni K sanoo:

  Ehdoton luottosävy on nude, erityisesti Lumenen Gel Effectin nudet on ollu mun mieleen. CND:n lakat kyllä kiinnostaa kovin, mutten ole raaskinut ostaa itelle niitä, kun aiemmin on kaikki lakat kuivunu pulloihin. Josko nyt äippälomalla/vanhempainvapaalla panostais edes kynsiin hyvien lakkojen kera 🥳

 6. Hanna Helander-Rantala sanoo:

  Mun luottoväri sormissa on nude, jonka sävy vaihtelee fiiliksen ja vuodenajan mukaan. Varpaissa taas revittelen, luottopullo oli pitkään China Glazen Strawberry field, jota en enää löydä myynnistä, byääh.

 7. Teija sanoo:

  Punaista on viime aikoina löytynyt aika tiuhaan minun kynsiltä, se on nyt jotenkin erityisesti viehättänyt kenties siksi että kynnet pitkästä aikaa eivät liuskoitu lainkaan ja olen pystynyt viilaamaan ne omaa silmää miellyttävään muotoon. Näin kesän lähestyessä neonlakat taitavat kyllä vähitellen murtaa punaisen ylivallan 😍

 8. Emsku sanoo:

  Oo!

  Ensinnäkin, aivan ihanaa, että teit paluun! Surin pitkään Viilankantoluvan loppumista ja palasin sekunneissa ensimmäisen kirjoituksen jälkeen. Kiitos!!!

  Toiseksi, superarvonta! Kynnet on aina lakattuna. Suosin nudea, vaaleanpunaista ja vaaleaa lilaa sekä tummaa viininpunaista. Nämä osuisi todella hyvin omaan sävymaailmaan ja olisi todella mielenkiintoista vannoutuneena Essie-tyttönä kokeilla näitä, koska olet niitä kovasti kehunut ja kaikki muut sun kehumat tuotteet on aina olleet hyviä, ellei täydellisiä.

 9. Hannatic sanoo:

  Viime aikoina olen tainnut eniten tarttua aika neutraaleihin sävyihin – nudea, hempeää roosaa ja esim. PP:n Amberin kaltaisia sävyjä voisi käyttää aina. Oon itse asiassa miettinyt juuri että pitäisi testata näitä Vinyluxeja, kun ei aikaa ja inspistä tahdo enää riittää tiheään lakkailuun. Hoitavuuskaan ei haittaisi, keratiinikuurille pitäisi varmaan liuskoittuvat kynnet laittaa.

 10. Aino Lappalainen sanoo:

  Mun mielestä kynsissä parhaalta näyttää pinkin ja nuden eri sävyt. Mäkin oon silti aika kaikkiruokainen, ja kynsilakkakaapissa on edustettuna kaikki sateenkaaren värit 🙂

 11. Pihla sanoo:

  Musta löytyy kynsistä lähes poikkeuksetta:) voisi olla mukavaa vaihtelua saada kokeiluun muutakin!

 12. Elina sanoo:

  Koralliin taittavat punaiset ja sitten nudet. Lumenen CC-lakka taitaa olla valikoimani kestohitti :D

 13. Santtu sanoo:

  Lemppareina nudet ja punaiset. Myös kullan värejä käytän.

 14. anna s. sanoo:

  Olen varmaan vähän tylsä, mutta eniten käytän kirkasta kynsilakkaa. Se sopii tilanteeseen, kuin tilanteeseen :)

 15. minnis sanoo:

  Kaikki nudet menee hyvin, mutta ehkä suosikki on jonkin sorttinen vaaleahko pinkahtava sävy.

 16. Kukka sanoo:

  Luottovärini on kirkas kynsilakka. Kynnet näyttää luonnollisen siisteiltä.

  Jos kirkasta ei lasketa, niin sen jälkeen kirkkaanpunainen. Tuo kivan piristyksen ulkonäköön.

 17. Nina S sanoo:

  Mulla on ollut semmoinen Orlyn duochrome Goin’ to the Chapel ( https://fi.pinterest.com/pin/337066353339573660/ ). Hillitty ja tyylikäs, mutta kuitenkin pientä twistiä sen duochromen vuoksi. Sillä sai nopeasti huolitellut kynnet. Pullohan on jättileka ollakseen kynsilakka ja siitä on jäljellä enää viidennes. Ja kynsilakkoja löytyy reippaasti täältäkin yli oman loppuelämän tarpeen (riittäisi varmaan kymmenen kaverinkin loppuelämän tarpeiksi), mutta tuota on eniten tullut käytettyä. Ja sit on tietty kirkas kynsilakka tai joku kirkas hoitolakka, joita käytän todellakin usein, mutta värilakoista ehdottomasti tuo Orlyn.

 18. klaara sanoo:

  Vaaleanpunainen on yksi suosikeista ja toinen on kirkas oranssi. Aina tilanteen mukaan. Mukana arvonnassa.

 19. MarjaKoo sanoo:

  Hillitty vaaleanpunainen on mun juttu.

 20. Oijoijoi, Just kuolasin rosebudia aikaisemmin kun CND:llä oli alet! Mutta omiin kynsiin päätyy aina punainen tai nude, usein myös pinkkiä tai sitten päinvastoin tummaa sinistä 🙂

 21. AnskuL sanoo:

  Pastellisävyt toimii aina!

 22. Mari-Anna sanoo:

  Minun kynsiltä löytyy useimmiten kylmään ja jopa vähän harmaaseen taittava vaaleanpunainen nudesävy. Toisaalta rakastan glitter-lakkoja, mutta koska niiden poistaminen on työlästä, jäävät ne harmillisen usein kynsilakkajemmoihin pölyttymään!

  Töiden puolesta olen yleensä lähes koko päivän kumihanskat kädessä ja pesen käsiä usein, enkä vielä ole löytänyt lakkaa, joka kestäisi tämän yhdistelmän. Olisikin hienoa päästä kokeilemaan, miten CND Vinylux kestäisi! 🙂

 23. Heidi sanoo:

  Luottosävyni kesällä on punainen ja nudesävyt. Talvella tummat sävyt.

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Onnea Heidi, arpaonni osui sinuun! Laitatko minulle kattavat yhteystiedot (koko nimi, osoite ja puhelinnumero) sähköpostiin viilankantolupa ät gmail piste com tai suoraan Ota yhteyttä -linkistä tuossa sivun ylälaidassa, niin välitän tietosi eteenpäin maahantuojalle. :)

 24. Lillis sanoo:

  Tällä hetkellä luottolakkani on Essien Treat, love & color -sarjan Sheers to you :) Neutraali lakka joka sopii moneen menoon.

 25. Kirsti-inkeri@suomi24.fi sanoo:

  Ruskehtava , koska asut ovat usein ruskean sävyiset ja ihonikin on vähän päivettynyt

 26. Tiitta sanoo:

  Nudensävyt ja klassinen punainen.

 27. Jenni T sanoo:

  Jos vain yksi väri pitää valita, niin kyllä se olisi punainen. Tai musta. Enemmän on enemmän!
  Nyt olen vihdoin ihastunut nude sävyihin, ja varsinkin kesää kohden koen että niihin on hyvä yhdistää glitteriä.
  Näiden lakkojen sävyt olisivat just buenot tähän hetkeen 🙂

 28. Hilda Hissu sanoo:

  Tykkään hillityistä sävyistä, esimerkiksi nude-sävyt 🙂 Eivät saa kiinnittää liikaa huomiota 🙂

 29. Henna Holappa sanoo:

  Valkoinen, liittyy kovasti työhöni ja siksi lakkaan usein valkoisella mutta juhlaan laitan punaista.

 30. Elise H. sanoo:

  Mieluisimmat lakkasävyni ovat pinkin ja sinisen eri sävyt. Ainoa inhokkisävyni on se peruspunainen lakka, josta moni muu tuntuu kovasti pitävän 😀 Mukana ihanassa arvonnassa!

 31. Tepsu sanoo:

  Tällä hetkellä kynnet ovat ilman lakkaa, mutta useimmiten niiden väri on kirkkaanpunainen tai nude. Vinyluxia on pitänyt kokeilla jo pidempään, mutta värejä on niin monta, että valinta on hankalaa 😂

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.