/skin regimen/ kasvohoito

Kaupallinen yhteistyö: /skin regimen/ (Insight Cosmetics Group)

/skin regimen/ on italialaisen Davines-yhtiön alle sijoittuvan Comfort Zone -kosmetiikkatalon uusin ihonhoitosarja, joka muista Comfort Zone -tuotteista poiketen on oma, erillinen brändinsä laajemman Comfort Zone -ihonhoitosarjan rinnalla.

/skin regimen/ on suunnattu urbaanille milleniaalille, joka haluaa yhdistää modernin elämäntavan nautintoineen tiedostavaan kuluttamiseen ja on tottunut vaatimaan palveluilta ja tuotteilta paljon. Milleniaaliksi määritellään vuonna 1981-1996 syntynyt henkilö, joka on syntynyt keskelle IT-murrosta ja tunnetaan edeltäviä sukupolvia vapaamielisempänä ja muutosmyönteisempänä. Vuoteen 2020 mennessä milleniaalit muodostavat noin 50% maailman työvoimasta (lähde).

skin_regimen_suomi

Kaupungissa milleniaalin (ja muidenkin) ihoa koettelevat kiireisten ja kuluttavien elämäntapojen lisäksi moderni elinympäristö, jonka saasteet, pöly, pienhiukkaset ja UV-rasitus kuormittavat ja ikäännyttävät ihoa ennenaikaisesti. Tuotteet on  kehitetty noin 25-45-vuotiaille naisille ja miehille, jotka haluavat ehkäistä ennenaikaisen ikääntymisen merkkejä sekä häivyttää jo näkyviä ikääntymisen merkkejä.

skin_regimen_kokemuksia_blogi

/skin regimen/ -tuotteet on suunniteltu, valmistettu ja pakattu uusiutuvaa energiaa hyödyntävässä tuotantokylässä Italian Parmassa ja ne ovat vegaanisia. /skin regimen/ -tuotteet on pakattu kierrätettäviin, hiilidioksidineutraaleihin pakkauksiin ja tuotteiden luonnollisuusaste vaihtelee 89-100% välillä, poislukien Urban Shield SPF30 -aurinkosuoja, jonka ainesosista 63% on luonnollista alkuperää sekä Enzymatic Powder -kuorintajauhe, jonka luonnollisuusaste on 64%.

Jaoin yhteistyön sisällön kahteen postaukseen. Tässä artikkelissa kerron /skin regimen/ -kasvohoidosta sekä /skin regimen/ -konseptista yleisesti ja toisessa osassa esittelen minulle valitut /skin regimen/ -ihonhoitotuotteet.

Skin Regimen -tuotteita myy The House of Sustainable Beauty.

skin_regimen_kasvohoito_kokemuksia

Mitä tarkoittaa /skin regimen/?

Multitaskaamisesta tunnetuille milleniaaleille suunniteltu ihonhoitokonsepti pureutuu ihoa kuormittavien elämäntapavalintojen sekä ympäristötekijöiden aiheuttamaan ihon kuormittumiseen ja ennenaikaiseen vahenemiseen.

Ihoa kuormittavat meille kaikille tutut arkipäiväiset valinnat kuten riittämätön unensaanti, huonot ruokavalinnat, tupakointi, vähäinen liikunta ja stressi. Jokainen meistä varmasti pyrkii tekemään parhaansa, eikä tarkoituksella rankaise kehoaan epäsuotuisilla valinnoilla, mutta toisinaan on  mentävä aidan matalammasta päästä.

Kaupunkiympäristössä ihoa rasittavat myös ympäristötekijät kuten saasteet, katupöly, pienhiukkaset ja aurinko. Yhdessä elämäntapavalintojen kanssa nämä tekijät kiihdyttävät ihon vanhenemista ja vaikka vanheneminen on luonnollista ja vääjäämätöntä, on /skin regimen/  kehitetty hidastamaan omien valintojemme aiheuttamia muutoksia ihossa.

/skin regimen/ -konsepti sisältää räätälöitävän kasvohoidon sekä valikoiman ihonhoitotuotteita, joista muokataan ihotyypille tai ihon kulloisellekin tilanteelle sopiva hoitorutiini.

skinregimen_kasvohoito

/skin regimen/ -tuoksu

Iso osa /skin regimen/ -elämystä on brändin tuoksumaailma, joka on kehitetty toimimaan yhdessä kiireistä mieltä rauhoittavan tavoitteen kanssa. Kataja, kopaiva, ruusupuu ja seetri tunnetaan rauhoittavista ominaisuuksistaan ja omakohtaisesti yhdistän tuoksun havuiseen metsään, jossa mieli kuin itsestään madaltaa kierroksia. Tuoksuyhdistelmä on peräisin eteerisistä öljyistä ja se on testattu ärsyttämättömäksi (”non-irritating”) lapputestein.

Tiede /skin regimen/ -konseptin taustalla

/skin regimen/ -kasvohoidon ja -tuotteiden taustalla on kattava tutkimusyhteistyö Parman yliopiston kanssa. Tuotteet on kehitetty paitsi hidastamaan ennenaikaista ikääntymistä, myös lievittämään ja vähentämään stressiä.  Näiden väitteiden taustalle on koottu dataa kliinisessä tutkimuksessa, jossa testihenkilöiden stressiä testattiin sydämen toimintaa seuraavilla EKG-mittauksilla, stressihormoni kortisolia mittaavilla sylkitesteillä sekä kognitiivisilla testeillä, jotka mittasivat ongelmanratkaisutehtävistä suoriutumista.  Testin aikana koehenkilöt käyttivät kahta /skin regimen/ -tuotetta tietyllä levitystekniikalla aamuin illoin 28 päivän ajan ja tulokset osoittivat selkeää positiivista muutosta kaikilla mitattavilla osa-alueilla. Syljen kortisolipitoisuus pieneni, ahdistuksen tuntemukset vähenivät ja käyttäytymismallit ongelmanratkaisutilanteissa paranivat.

skin_regimen_tuotteet_

Kenelle /skin regimen/ -kasvohoito sopii?

Unisex- henkinen /skin regimen/ -kasvohoito sopii kaikenikäisille ja jokaiselle ihotyypille, sillä hoidon sisältö ja käytettävät tuotteet räätälöidään yksilöllisesti ihon tarpeiden mukaan. Tuotteissa on havumetsäisen raikas tuoksumaailma, joka sopii sekä miehille että naisille. Valittavana on kaksi pitkää kasvohoitoa sekä kaksi lyhyttä: virkistävä ja elvyttävä Urban Longevity Facial (60 min.), puhdistava Urban Detox Facial (60 min.), ilman hierontaa tehtävä Urban Longevity Express Facial (30 min.) sekä heleyttävä Urban Glow Facial (15 min.).

comfort_zone_hoito

/skin regimen/ -kasvohoito

/skin regimen/ -kasvohoito alkaa rentouttavalla tervetulorituaalilla, jossa brändin omalla tuoksusekoituksella sekä kiinalaisesta perinteestä inspiroituneella Qigong-tekniikalla  houkutellaan vartalo ja mieli rentoutumaan ja vastaanottamaan hoito. Maallikolle tämä ensimmäinen vaihe tuntuu ikäänkuin halauksen ja akupainannan sekoitukselta ja rytmittää hengityksen välittömäksi syvemmäksi ja tasaisemmaksi. Kasvohoidon taustalla soi tasainen, modernia äänimaailmaa ja ikiaikaista metsän rauhaa yhdistävä /skin regimen/ musiikki.

skin_regimen_blend

Minun iholleni valittiin puhdistava Urban Detox Facial -kasvohoito, jonka pääosassa on herkälle iholle sopiva levää, savea, hiiltä ja ginseng-uutetta sisältävä puhdistava peel-off-naamio.

Alkurentoutusta seuraa miellyttävästi hieroen tehty kasvojen, kaulan ja dekolteen puhdistus, jonka jälkeen siirrytään elvyttävään Rolling Roullage -hierontaan. Rolling Roullage -hieronta sisältää melko voimakkaita rullaavia hierontaliikkeitä, joiden avulla kasvot käydään läpi alueittain. Rolling Roullage -tekniikka tuntuu ikäänkuin nipistelyn ja sormien välissä pyörittelyn välimuodolta ja saa välittömästi veren kiertämään kasvoilla. Muutamasta kireämmästä kohdasta (kuten oikeanpuoleisten poskilihasten päältä, hehheh) hieronta jopa vähän kivisti, mutta ei tuntunut merkittävästi epämiellyttävältä.

skin_regimen_kasvohoito_naamio

Hieronnan jälkeen kasvoille levitetään Detox Peel-off-kasvonaamio, jonka viileys vei hieronnan lämmittämät kasvot välittömästi uusiin aistisfääreihin. Epäpuhtauksia ja saastejäämiä poistavan kasvonaamion annetaan vaikuttaa ja jähmettyä kasvoilla noin 15 minuuttia, jonka aikana hierotaan olkapäät, niska ja kädet.

Se, mitä erityisesti rakastan [comfort zone] -kasvohoidoissa, on tieto siitä, ettei asiakasta jätetä koskaan yksin. Olen käynyt monissa kasvohoidoissa, joissa kosmetologi poistuu naamion vaikutusaikana hoitamaan muita asioita, joten arvostan syvästi ideologiaa, jossa asiakkaan seurassa vietetään koko kasvohoitoon varattu aika. Kasvonaamioiden ja happokuorintojen aikana hierotaan hoidosta riippuen esimerkiksi kädet, pää tai jalat, jolloin rentoutumisen tila on täydellinen.

skin_regimen_kasvohoito_kenelle

Kun peel-off-naamio on asettunut kasvoille, se nostetaan yhtenä liuskana pois ja siirrytään levittämään iholle valitut booster-tehotuotteet. Omalle iholleni levitettiin kosteutta sitova hyaluronihapposeerumi ja ravitseva tulsi-öljy sekä pientä tukkeumaa puskevalle leuan ja nenän alueelle lisäksi puhdistava teepuu-mantelihappo-seerumi. Muita booster-vaihtoehtoja ovat anti-aging-vaikutteinen retinoli ja kirkastava C-vitamiini.

Tehotuotteiden jälkeen kasvoille levitettiin suojaava kasvovoide sekä aurinkosuoja, johon olen sittemmin ehtinyt täydellisesti rakastua. Lisää minulle valituista hoitotuotteista tässä postauksessa.

skin_regimen_hoito

skin_regimen_kasvohoito_kokemus

Kasvohoidon jälkeen

Hoidon jälkeen sain eteeni kupin kuumaa teetä ja Helkanhelmi-hoitolaa ympäröivän pittoreskin maalaismaiseman ja istuimme hoitajani Sinin kanssa pitkää hiljaa nauttimassa tunnelmasta.

Hoidon jälkeen kävimme läpi huomioita ihostani, esitin muutamia kysymyksiä hoitorutiinista ja tuotteiden yhdistämisestä ja kun tunsin olevani valmis nousemaan pedistä, valitsimme iholleni sopivat hoitotuotteet.

skin_regimen_kasvohoito_

Noin tunnin mittainen kasvohoito sujui äärettömän rentoutuneissa tunnelmissa ja hoidon päätteeksi peilistä katsoivat kirkkaat, heleät ja tasaisen sävyiset kasvot. Hoidan ihoani päivittäin syvällä omistautuneisuudella, joten kieltämättä yllätyin, että ilman voimakkaita hedelmähappojakin kasvojen sävy ja pinta näyttivät niin erilaiselta. Toki autuas hymy ja seestynyt mieli toivat oman lisänsä peilikuvaan, mutta silti.

Metsäistä tuoksua, urbaania äänimaailmaa, rentouttavaa rauhallista kosketusta, tuntuvia hierontaliikkeitä sekä tehokkaita, yksilöllisesti räätälöitäviä tuotteita yhdistävä /skin regimen/  -kasvohoito kiilasi juuri äitienpäivä-/vuosipäivä-/joululahja-/anteeksipitkistätyömatkoista-lahjakorttilistan kärkeen, sillä kaikki hoitokonseptissa loksahti täydellisesti kohdalleen. Herkkä ihoni sai juuri sille valittua hoivaa ja säntäilevä mieleni rauhoittui.

/skin regimen/ -kasvohoidon hinta vaihtelee hoitoloittain noin 70-105 euron välillä. Helkanhelmessä 60 minuutin hoitoon on rauhoittumisineen varattu 90 minuuttia, joten hinta asettuu haitarin yläpäähän.

skin_regimen_kasvohoito_kokemus_helkanhelmi

 

13 Comments Lisää omasi

 1. Sonja sanoo:

  Oi vitsi tää kuulostaa tosi ihanalta! Odotan innolla jatkopostausta sulle valituista tuotteista :)

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Joo, oli todella hemmotteleva elämys – ihan erilainen kuin muut kasvohoidot, joissa olen vuosien aikana käynyt. :) Yritän saada tuote-esittelyn viimeisteltyä mahdollisimman pian. Kiva kun pysähdyit kommentille. <3 :)

 2. Nena Sofia sanoo:

  Ai että, olipa ilo lukea tästä sarjasta! Tuo kasvohoito kuulostaa kyllä todella ylelliseltä ja rentouttavalta.

  Täytyy sanoa, että minä niin rakastan tapaasi kirjoittaa. Tekstiin voi uppoutua täysin, ja postauksen päätteeksi on itselläkin sellainen olo, kuin olisi ollut hoitolassa rentoutumassa. Teet jotenkin tarinasta niin elävän monimuotoisilla kuvauksillasi, että sen voi nähdä, kuulla, haistaa ja tuntea ympärillään <3

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Kiitos, ihana kuulla! Tästä tuli tosi kiva mieli. :) <3

 3. Ihanan kuuloinen hoito! Tässähän innostuu!

  Pidin kasvohoitoja pitkän aikaa vähän sellaisena turhakkeena, kunnes viime kesänä kävin ensimmäistä kertaa sitten teinivuosien. Pelkona oli, että se kosmetologi ronkkii taas naaman verille sillä komedoraudalla, mutta ehei, sain oikein rentouttavan ja lempeän hoidon. Tosin jäin yksin kuuntelemaan sitä panhuilumusiikkia naamion vaikutusajaksi, pidän sitä kummallisena. Kuten myös sitä kamalaa musiikkia, ei pysty rentoutumaan kun taustalla soi panhuilu.

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Joo komedorauta on onneksi jo aika antiikkista kalustoa, huh! Omatkin muistot ensimmäisistä kosmetologikäynneistä liittyivät juuri tuohon kivuliaaseen sorkkimiseen, mutta onneksi niistä ajoista on tultu hurjasti eteenpäin. :) Panhuilu pelottava myös, samaa mieltä. :D

 4. Mari sanoo:

  Tää on kyllä tosi kiinnostava sarja! Oon kokeillut heiltä putsaria ja se herätti kiinnostuksen myös muihin tuotteisiin :).

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Joo toi Cleansing Cream on loistava! Mä en ennen sitä ihan täysillä tajunnut vaahtoavien puhdistusvoiteiden ideaa (vaikka suihkussa ne onkin käteviä kun kasvot on valmiiksi märät), mutta kun tuon saa veden määrää säätelemällä tuntumaan sekä maitomaisen liukkaalta ja pehmeältä että tehokkaan vaahtoavalta, niin ymmärrän täysin, mistä on kyse. :)

 5. Olen kiinnittänyt samaan huomiota, että on jotenkin tosi haljun tuntuista, kun hoidon tekijä poistuu välillä paikalta. Joskus on tuntunut, että olen peräti suurimman osan ajasta viettänyt yksin hoitohuoneessa. Kävin huhtikuussa Beauty & Wellness by Anniina-hoitolassa Yliopistonkadulla ja tajusin siellä että ohoh, kosmetologi onkin ollut koko hoidon ajan kanssani. Se tuntui todella virkistävän erilaiselta, mutta samalla ainoalta oikealta tavalta. /skin regimen/-hoito kuulosti mahtavalta. Olen innostunut kasvohoidoista iän karttuessa ja painan tämän hoidon mieleeni.

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Joo tässä ollaan sellaisen itsestäänselvyyden lähteillä, että tuntuu hassulta, ettei tämä ole vakiintunut käytäntö. Vaikka tiedän, että monet yrittäjät esimerkiksi hoitavat naamion vaikutusaikana juoksevia asioita, syövät lounasta, tilailevat tuotteita ja vastailevat asiakasviesteihin, mutta toisaalta nämäkin on mahdollista ajoittaa toisin, mikäli niin itse valitsee.

   Olet hehkuttanut tätä pientä turkulaista kauneusputiikkia niin ahkerasti, että on pakko joku päivä itsekin piipahtaa visiitillä. :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.