Kesämeikkikikka: värikäs ripsiväri

linkit

Heleä, sävyttävällä aurinkosuojalla meikattu iho, pinkit pusunkestävät huulet ja pari kerrosta vihreää ripsiväriä – tästä ei kesämeikki helpommaksi mene. Tämän meikin pääosaa esittää MAC In Extreme Dimension -ripsiväri sävyssä No Pain, No Gain.

vihrea_ripsivari.jpg

Valloittava vihreä ripsivärini alkaa valitettavasti kolkutella tuonpuoleisen portteja, sillä en edes muista sen tarkkaa ikää. Tykkäsin näyttävästi erottelevasta ja tuuheuttavasta °MAC In Extreme Dimension -ripsiväristä ennen ihan hirveästi, mutta en tiedä onko tässä leikissä muuttujana makuni vai ripsieni laatu, mutta nykyään ripset valahtavat piikkisuoriksi tämän kanssa heti. Siis niin heti, etten ehtinyt edes kuvata ripsiä kunnon kaarella. Vedenkestävää IED-versiota en ole vielä kokeillut, joten kukapa tietää – ehkä siitä olisi enemmän iloa. Toki vedenkestävyyden tieltä saapi sitten hyvästellä värin, että tiedä sitten kumpaan kallistua.

varillinen_ripsivari_mac

Toisaalta, jos pinkkien huulien kanssa yhdistää hienon vihreän ripsivärin, ketä lopulta kiinnostaa, ovatko ripset kaarella vai eivät? Ehkä märehdin taas turhaan. Kesämieltä ja eteenpäin!

°Minikokoisia värillisiä In Extreme Dimension -ripsivärejä voi ostaa Eleveniltä hintaan 8,95 €.

 

2 Comments Lisää omasi

  1. mses sanoo:

    Ihan parasta, että tällaisia erikoistuotteita saa minikoossa! Harva varmaan onnistuu käyttämään ison tuubin ennen päiväysten paukkumista. Minulla leviää kaikki ripsarit (jotkut enemmän, toiset vähemmän), joten en ole vuosiin uskaltanut ostaa ylläreitä. Vaikka taas kyllä tekisi mieli. :D

    1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

      Joo, niinpä! Ja varsinkin, kun minikoossa on mukana tuo ihana iso silikoniharja, eikä levitysmukavuudesta tarvitse tinkiä. <3

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.