Värikäs kesämeikki ja ihana BB-voide

linkit

Sain jokin aika sitten Purkkimafia-tyttöjen ikiliikkujan lailla kehää kiertävästä vaihtoringistä itselleni Illamasquan luomiväripaletin, joka on jäänyt tyyten testaamatta. Olen hyväksynyt dilemman: Kirjoittajana koen tyhjän paperin kammoa ja meikkaajana on välillä vaikea koskea uusiin tuotteisiin. Luova työ vaatii joko inspiraatiota tai pakkotilanteen ja tänään sattui kohdalle inspiraatio, vaikka en lainkaan vähättele pakkotilanteen kuten tiettyjen sosiaalisten kohtaamisten edesauttamaa meikkaamista. Tai meikkaamattomuutta, kukin tietysti tavallaan! Täällä kotikolossa piilotellessa vain välillä unohtaa, miten kivaa meikkaaminen on, kun sitä ei juuri koskaan enää työjuttujen vuoksi tarvitse tehdä.

illamasqua_kokemuksia

En ole aiemmin kokeillut Illamasquan luomivärejä, mutta laatu oli ainakin tässä paletissa erinomainen. Sutustin silmien ulkonurkkiin Illamasquan paletista nimeäni huudellutta poltettua oranssia (sävy Terra) ja häivyttelin sen täppäämällä siveltimeen sekä mainittua oranssia että paletin vaaleinta sävyä (Servant). Liikkuvan luomen keskelle lisäsin melko tuoretta korallipinkkiä MAC-ihastusta nimeltä Fashion’s Field Day ja huulille sipaisin kerroksen vähälle käytölle jäänyttä räväkän pinkkiä, puolimattaista Revlon Ultra HD Matte Lipcolor -punaa sävyssä HD Obsession.

mac_fashions_field_day_blogi

Meikkipohjana on useamman päivän ajan testissä ollut Klairs Illuminating Supple Blemish Cream SPF40 PA++ -BB-voide, joka on noussut hyvin lähelle aiemmin ylistämäni Misshan ansioita, ellei jopa ihan tasoihin kaikessa loistavuudessaan. Nätisti levittyvä, vaalealle iholle sopiva ja korkealla UVA- ja UVB-suojakertoimella varustettu BB-voide on yksinkertaisesti paras meikkipohja kesällä, sillä vaikka meikkaaminen ei kesällä periaatteessa kiinnostakaan, jos saan korkean suojakertoimen ja tasaisemman sävyisen ihon samassa tuotteessa ja pelkän aurinkosuojan toisessa – valinta on helppo.

Missha on näistä kahdesta hyvästä BB-voiteesta merkittävästi edullisempi, mutta tarkempaa vertailua joudutte odottamaan vielä hetken. Olen säätänyt kuvan sävyä hieman viileämmäksi ja lisännyt valotusta (koska en ole opetellut säätämään asetuksia suoraan kamerassa, phah!), mutta muutoin tämä kuvan lasi-iho on täysin Klairsin aikaansaannosta. Kasvoilla on yksi ohut, sormin levitetty kerros ilman puuteria.

klairs_bb_voide_kokemuksia

Poskipäillä sipaisu ihanaa Becca Shimmering Skin Perfector -korostuspuuteria sävyssä Vanilla Quartz, joka on melko kohtuuttomasta hinnastaan huolimatta likipitäen täydellinen sekoitus läpikuultavaa shampanjaisuutta ja ihoni pohjasävyyn sopivaa keltaisuutta. Tämän ostettuani en ole juuri muita hohtotuotteitani vilkaissut. Aika näyttää, onko kyse alkuhuumasta vai tosirakkaudesta, mutta jos osutte Sephorassa minikokohyllylle jossa on Beccaa, niin kurkatkaapa.

persikka_meikki

Poskilla puhkihehkutettu, iki-ihana Lancôme Blush Cushion Subtil -tyynyposkipuna sävyssä Sparkling Framboise ja kulmissa vakavaraisesti lempparikulmatuotteeni sijaa pitävä Sephora Retractable Brow Pencil sävyssä Soft Charcoal. Ripsissä MAC Up For Everything Lash -ripsiväri, josta jutustelin tarkemmin tässä artikkelissa.

klairs_bb_voide_kokemuksia_2019.jpg

Lopputuloksena oli nopsa, kesäisen persikkainen meikki, jota reipastutti annos rehtiä pinkkiä. Kokonaisuus olisi toki ollut inan tyylikkäämpi ilman 10 viikon tyvikasvua, mutta se korjataan tukkaremontissa hyvin pian, ällös huolehtiko.

Mainoslinkit artikkelissa mainittuihin tuotteisiin:

MAC Fashion’s Field Day -luomivärin voi ostaa pakkauksettomana refill-nappina °täältä ja normaalina luomivärinappina °täältä.
MAC Up For Everything Lash -ripsivärin voi ostaa °täältä.
Klairs Illuminating Supple Blemish Cream SPF40 PA++ BB-voiteen voi ostaa °täältä.

 

2 Comments Lisää omasi

  1. Nena Sofia sanoo:

    No enpä olisi edes huomannut koko tyvikasvua jos et olisi maininnut, sen verran katseen vangitsevan meikin olet loihtinut <3

    1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

      Oijoi, kiitos! Paletissa oranssilta näyttävä luomiväri kääntyi ihanasti koralliseksi iholla, tätä kokeilen uudelleenkin. <3

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.