#noppameikki 2.0

linkit

Jatkoa meikkileikeille! Olemme ystäväni Elisan kanssa pitäneet muutaman kerran lauantaiaamupäivisin Instagramissa meikkiliven, jossa käytämme tunnin meikkailuun ja höpinään. Ensimmäinen kerta meni tekniikkaan tutustuessa, mutta jo seuraavalla kerralla kehitimme inspiroivan haasteen: kokoonnumme liveen ja arvomme meikissä käytettävät sävyt arpakuutiolla ja improvisoimme sitten siitä. Tuon ekan kerran tuotos on nähtävissä tässä postauksessa ja tänään muokkasimme #noppameikki-ideaa vielä hieman lisää.

noppameikki_paasiainen

Tämän päivän liveen päätimme valmiiksi meikkityylit ja arvoimme värit liven alussa nopalla. Silmämeikkiin valitsimme näyttävän halo-tyylin, jossa perinteisesti käytetään tummaa ja vaaleaa niin, että sisä- ja ulkonurkka meikataan tummiksi ja luomen keskiosa vaaleaksi. Huuliin päätimme tehdä aasialaistyylisen ombre-liukuvärin, jossa väri on voimakkain huulten keskiosassa ja häivyttyy kohti huulten ulkoreunoja.

Tykkään ombre-huulista itse ihan hirveästi, mutta toki tässä noppaleikissä on värien suhteen riskinsä, sillä pääsiäisnoppa syleili meitä näyttävällä yhdistelmällä violettia ja vihreää silmiin ja keltaista huuliin. Jaiks.

Tuskastelin vihreiden ja violettien valinnassa jonkin aikaa, sillä en ollut varma miten kaksi näin erilaista väriä pelaisivat yhteen kun mukana oli lisäksi voimakas tummuusero, mutta päädyin seuraavaan yhdistelmään: kimaltavaa tummanvihreää kostealla siveltimellä silmän sisä- ja ulkonurkkiin (MAC Smutty Green), mattaista vaaleaa violettia liikkuvan luomen keskiosaan (Kryolan Passion) ja turkoosia koko hässäkän häivyttelyyn (MAC Green Room). Alaluomen sävytin tummalla violetilla ja samaa sävyä käytin myös ylä- ja alaluomen yhdistämiseen ulkonurkassa.

noppameikki_2_0_halo

Luomen keskiosan mattavioletti näytti kokonaiskuvan hahmotuttua sen verran irralliselta, että päädyin tuputtamaan sen päälle vielä pikkuisen sinertävän violettia glitteriä (MAC Diamond Crumbles).

Musta sisärajaus ja pari tuhtia kerrosta ripsiväriä viimeistelivät silmämeikin, josta tuli itse asiassa olosuhteisiin nähden yllättävän hyvä. Huulimeikin kanssa tunaroin sitten senkin edestä, mutta tuskin siitä erityisen nättiä olisi saanut vaikka aikaa olisi ollut rajattomasti käytössä.

Yritin ensin piirtää huulten keskiosaa keltaiseksi silmämeikkikynällä, häivyttää sitten tökeryyttä glitterillä ja lopuksi naamioda kaaoksen paksuun läpinäkyvään huulikiiltoon. No lopputuloksena sain suun täyteen keltaista huulikiiltoa ja jouduin aloittamaan alusta.

Pyyhin huulikiilto-glittermassan pois ja sivelin siitä jääneelle tahmealle pohjalle keltaista luomiväriä ja pudotin siveltimet käsistä kuin kynän sanakokeen päätteeksi. Huhhusaatana!

yellow_ombre_lips_

Koko show on katseltavissa Elisan Instagram-profiilissa sunnuntaihin puolille päivin, joten jos haluatte välillä vaihtaa laadukkaan netflixaamisen vapaamieliseen siveltimenheilutteluun ja levottomiin munavitseihin (joita yritin kyllä suitsia parhaani mukaan!), napauta tiesi tänne.

Mikäli tämä ekumeenista katumusta, keväistä ruohoa ja pupunkeltaista yhdistävä värimaailma inspiroi kikkailemaan oman meikkipeilin edessä, huikkaathan kommenteissa tai merkkaa kuva somessa näytille tunnisteella #noppameikki, niin pääsemme osingoille. Pirteää pääsiäistä!

 

Kasvot – meikkipohja
Klairs Illuminating Supple Blemish Cream SPF40 PA++ (°eleven.fi)
MAC Studio Fix Powder C2 (°Bangerhead.fi)

Kasvot – varjostus, poskipuna & korostus
Giorgio Armani A-Contour #20 (varjostus)
MAC Blush The Perfect Cheek (vanha LE-sävy)
MAC Cream Colour Base Pearl (°eleven.fi – nyt just -30%!)

Silmät
MAC 24-Hour Extend Eye Base (°eleven.fi)
MAC Mineralize Eye Shadow Smutty Green
MAC Eye Shadow Green Room
Kryolan Eye Shadow Compact Matt Passion
MAC Dazzleshadow Liquid Diamond Crumbles (°Bangerhead.fi – alessa just nyt!)
MAC xxxx (nimetön mattavioletti vanhasta paletista)
MAC Fluidline Eye Pencil Black Brilliance
MAC Up For Everything Lash (°eleven.fi)

Kulmat
Sephora Retractable Brow Pencil, 06 Soft Charcoal

Huulet
MAC Eye Shadow Bright Sunshine

 

3 Comments Lisää omasi

  1. Kuorotipu sanoo:

    Tää on kyllä siisti! Mulla on meikkileikit jäänyt täysin tän etätyökauden aikana. Nyt tosin on paljon muutakin mielessä, oon muuttamassa. Uus kämppä on ihanan valosa ja toivon, että saisin sinne rakennettua kunnollisen meikkinurkkauksen johonkin, niin josko inspiraatio taas löytyis.

    1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

      Oo, onnea valoisasta meikkinurkkauksesta! Mulla kummittelee vieläkin ajoittain mielessä erään potentiaalisen asunnon kakkoskylppäri, jossa oli isot ikkunat ja niiden edessä 1,5 m leveä taso ja mä niiiiin näin itseni siellä omassa rauhassa meikkaamassa ja kuvaamassa vaikka mitä! Se talo jäi sitten muista syistä ostamatta, mutta todellakin fiilistelen valoisaa asuntoa sun puolesta! :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.