Loppuneet kosmetiikkatuotteet – suursatsi 2020

°Sisältää mainoslinkkejä

Loppuvuoden 2019 ja alkuvuoden 2020 loppuneet tuotteet -esseekokoelman ensiesitys! Useamman kuukauden tyhijen purkkien satsi marssittaa estradille monia vakiotuotteita, joita ehti kuukausien vieriessä tyhjentyä useampi. Tällä kertaa mukana on myös poikkeuksellisen paljon suihkutuotteita, joita olen poiminut varastosta käsienpesua ilostuttamaan. Pääsette myös vilkaisemaan tarkemmin Davines-uskontoni alttaria, jossa on viime aikoina uhrattu erityisesti hoitoaineita ja öljyä.

loppuneet_kosmetiikkatuotteet_2020_kauneusblogi_kasvot

Kasvojen puhdistus

L’Occitane Shea Cleansing Oil -puhdistusöljy on öljyputsarien hyvää kärkikastia. Pehmeästi karitevoilta tuoksuva öljy on paksuhkoa, mutta luistaa iholla miellyttävästi. L’Occitanen puhdistusöljy on myös melko riittoisaa ja kohtuuhintaista, mutta omien vakiopurkkien joukkoon tämä ei ole riittävän elämyksellinen.

Laaja valikoima L’Occitane-tuotteita myynnissä °Bangerhead.fi.

Sephora Supreme Cleansing Oil -puhdistusöljy on edullinen suosikki, jota ostan usein matkalta itselleni tuliaisiksi. Muistaakseni reilu kympin hintainen puhdistusöljy on kiitettävän edullinen ja toimii hyvin. Ohueko koostumus ei ole pelkkää lirua, mutta ei myöskään häviä sormien välistä tai iholta liian nopeasti. Suosittelen!

Ole Henriksen Wonderfeel Double Cleanser -puhdistusmaito on kiva ja miellyttävästi hedelmäiseltä tuoksuva elämysputsari. Se on levitysvaiheessa koostumukseltaan keskinotkeaa ja liukuu iholla pienen hetken. Kun koostumus lakkaa liukumasta iholla, lisään sormenpäihin tipan vettä ja jatkan hieromista, jolloin koostumus muuttuu superliukkaaksi ja hieromista voi jatkaa loputtomiin. Suurin haaste on annostella riittävän vähän kerrallaan, sillä tuossa vedellä notkistettaessa tuotetta tuntuu aina olevan iholla liikaa. Erittäin miellyttävä puhdistustuote kuivalle iholle, lämmin suositus. Aiempi esittely tuotteesta tässä postauksessa.

Ole Henriksen -tuotteita myy mm. °Bangerhead.fi. (Myös °eleven.fi, mutta valikoima suppeampi.)

loppuneet_kosmetiikkatuotteet_2020_kosteutus_

Kasvojen kosteutus

[comfort zone] Skin Resonance Remedy Oil on kaikkien aikojen paras kasvoöljy, jonka valmistus on lopetettu. En raaski jättää sitä pois näistä loppuneet-listauksista, sillä brändin nimi kannattaa todellakin painaa mieleen. Aiempia rakkaudentunnustuksia mm. näissä postauksissa.

[comfort zone] Essential Toner -kasvosuihke on rauhoittava ja kirkastava kasvovesi kaikille ihotyypeille. Kirkastava niasiiniamidi tekee ihmeitä pigmenttiläiskilleni ja betaiini kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa. Miellyttävä tuoksu ja luottotuote kaikin puolin – olen vuosien varrella käyttänyt useamman litran. Olen säästänyt vanhan pumppupullon kasvoveden suihkuttelua varten, mutta nykyään tämä myydään näemmä ilman pumppua, mikä on vähän sääli.

Comfort Zone -tuotteita myy The House of Sustainable Beauty.

Ole Henriksen Nurture Me Moisturizing Crème on suosikkikasvovoiteeni. Se tuoksuu ihanasti hedelmäpurkalta, tuntuu sorbettimaisen pehmeältä, imeytyy nopeasti ja sopii täydellisesti meikin ja aurinkovoiteen alle. Ohut koostumus pitää ihon kosteutettuna koko päivän, enkä keksi tästä tuotteesta mitään muuta moitittavaa kuin korkean hinnan, jonka vuoksi kytistän tätä ihanuutta aina alennusmyynneistä. Aiempi rakkauslaulu tässä postauksessa.

Ole Henriksen -tuotteita myy mm. °Bangerhead.fi. (Myös °eleven.fi, mutta valikoima suppeampi.)

The Ordinary Buffet -seerumi on monitoimitaikuri, joka auttaa omalla ihollani hillitsemään punoitusta todella tehokkaasti. Huomaan pärjääväni ilmankin (siksi näitä on tässä pitkän aikavälin tarkastelussa vain yksi), mutta aina kun korkkaan uuden, muistan taas miten kivasta tuotteesta onkaan kyse. The Ordinary -tuotteeksi arvokas, mutta ehdottomasti hintansa arvoinen. Sopii kaikille ihotyypeille ja on erinomaisen hyvä valinta sellaiselle henkilölle, joka ei jaksa perehtyä aktiiviaineiden vaikutuksiin tai erilaisten tuotteiden yhdistämiseen – yhdellä seerumilla pärjää hyvin. Lisää The Ordinary -suosituksia etenkin kuivalle iholle tässä artikkelissa.

The Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5 -hyaluronihapposeerumi on mannaa kuivalle iholle. Täyteläinen koostumus levittyy iholle liukkaasti ja yksi tippa riittää hyvin koko kasvoille. Helppo, edullinen suositus jokaiselle ihotyypille. Rasvaiselle ja sekaiholle on olemassa myös kevyempi Marine Hyaluronics -seerumi, joka edelleen odottaa testikorkkausta täällä allekirjoittaneen kaapissa.

The Ordinary -tuotteita on myynnissä kattava valikoima hyvään hintaan °eleven.fi:llä.

Skin Regimen Urban Shield SPF30 -aurinkosuojavoide on uusi lempparini tällä saralla, sillä kevyt koostumus imeytyy nopeasti ja jättää kasvoille heleyttävän hehkun. Ei sillä, että olisin meikkaamisesta muutenkaan riippuvainen, mutta tälle heleälle pohjalle todella riittää sipaus kulmaväriä ja pikkuisen peitevoidetta poskipäiden punoitukseen ja otsan pigmenttimuutoksiin. Ainesosista 63,8 % on luonnollista alkuperää ja yhtenä aktiiviainesosista on kirkastava voikukkauute.

Skin Regimen -tuotteita myy The House of Sustainable Beauty.

loppuneet_kosmetiikkatuotteet_2020_meikit_blogi

Meikit

MAC Up For Everything Lash -ripsiväri on ainoa, joka pitää pitkät ja piikkisuorat ripseni kaarella. Sen poistaminen vaatii öljyä, aikaa ja hermoja, mutta poistovaikeuksista huolimatta tämä on silti jo ainakin kolmas käyttämäni tuubi. Huomaan jämähtäneeni yhteen tuotteeseen, joka monien hutien jälkeen kerrankin toimii ja uusien ripsarien testailu on jäänyt vähälle. Tikkuripsi suosittaa!

Tätä MAC-ripsiväriä myy mm. °eleven.fi.

Sephora Retractable Brow Pencil #06 Soft Charcoal -kulmakynä on sekin luottotuotteitani. Vedenkestävää kulmakynää ei ole helppo löytää ja näitä olen ottanut tavaksi hamstrata Sephora-reissulla aina nyrkillisen. Helppo ja edullinen tuote, jossa on kaunis viileän ruskea sävy. Hinta noin kympin korvilla. Tuo kampamainen harja on ihan yhtä tyhjän kanssa, mutta näin hyvää viileää ruskeaa en ole muualta löytänyt, joten hukkakampa kuulukoon jatkossakin kauppaan.

loppuneet_kosmetiikkatuotteet_2020_hiukset_

Hiukset

Batiste Dry Shampoo -kuivashampoota kuluu noin pullo per 6 viikkoa. Lempparini on tuo kirsikantuoksuinen, mutta tähän erään mahtui näemmä myös yksi vaaleanpunainen harha-askel. Hamstraan Batistea aina alennusmyynneistä ja varastoin pahan päivän varalle reilun määrän korkkaamattomia yksilöitä. Just nyt värjäysvälin pidennyttyä olen tosin käyttänyt melko paljon myös tässä postauksessa esittelemääni värillistä KMS-suihketta, jolla saa harmaan tyven näppärästi piiloon, kun tukka on kiinni. Ei sillä, että kukaan varmaan ajattelisi koronakevään lopultakin paljastaneen, että mun tukka ei olekaan luonnostaan sini-violetti-pinkki-oranssi, mutta joskus oman tyven aikaansaama kaljuuntumisefekti on kiva silti piilottaa vaikka videopalaveriin. Mutta Batiste all the way, jos etsit hyvää ja halpaa kuivashampooratkaisua!

Batistea myy °eleven.fi, mutta just nyt suurin osa tuotteista näyttää olevan loppu. Loppuneen tuotteen voi lisätä odotuslistalle.

Davines Oi Oil -hiusöljy on sekin luottotuotteeni ja kuten näkyy, sitä kuluu tasaiseen tahtiin. Oi-öljy tekee pitkästä ja värikäsitellystä tukasta pehmeän, sileän ja kiiltävän ja tuoksuu omintakeisen koukuttavalta. Pitkään ja paksuun tukkaan menee jokaisen pesun jälkeen n. 5 painallusta ja arvioisin että tällä tahdilla yksi 50 ml pullo kestää n. 2 kuukautta. Olen kokeillut satunnaisesti muitakin, mutta en ole löytänyt yhtä toimivaa koostumusta. Aiempi ylistyslaulu tässä postauksessa. Kuivaan tukkaan käytän pesuvälipäivinä kevyempää Oi Milk -suihketta latvojen sähköisyyden taltuttamiseen.

Davines Dede -shampoo on päivittäiseen käyttöön tarkoitettu mieto shampoo, joka soveltuu erityisesti hennolle hiukselle. Olen tähän saakka tykännyt kaikista kokeilemistani Davines-tuotteista, enkä osaa tästäkään mitään moitetta nyt erityisesti riipiä esiin, mutta vakiokäyttöön valitsen omalle paksulle ja käsitellylle tukalleni mieluummin hieman hoitavampia koostumuksia.

Davines Nou Nou Conditioner -hoitoaine on tuhti ja ravitseva hoitoaine, joka on suunnattu käsitellyille hiuksille. Suositeltu vaikutusaika 5-10 minuuttia, joka ei varmaan ihan omassa pesurutiinissa täyty. Ihan kiva, mutta olen enempi tykästynyt vielä silottavampaan ja pehmentävämpään Love Smoothing -hoitsikkaan.

Davines Minu Conditioner -hoitoaine on värjätyille hiuksille kiiltoa tuova hoitoaine, joka vaikuttaviin aineisiin kuuluu mm. kaprisuute. Kapriksen tuoksu ei ole suosikkini, mutta olen tykännyt tämän tuotteen tuomasta pehmeydestä. Nyt kun pituudet on #sunsethair -värin päivityksen jälkeen kahdesti vaalennettu, olen siirtynyt vielä hoitavampaan ja pehmentävään hoitoaineeseen.

Davines Love -shampoo on pehmentävä shampoo karkealle tukalle. Oliiviuutetta sisältävä shampoo vaahtoaa ja pesee miellyttävästi, eikä jätä hiuspohjaa kiristelevän kuivaksi. Sopii hyvin omaan pesuväliini ja putsaa mielestäni hyvin myös kuivashampoojäämät, mutta parin viikon välein tehostan pesua syväpuhdistavalla shampoolla. Superriittoisa koostumus.

Davines-tuotteita myy The House of Sustainable Beauty.

loppuneet_kosmetiikkatuotteet_2020_kuiva_iho_vartalo

Suihkugeelit

Dermosil Mandarin Shower & Bath Oil -suihkuöljy on vanha lempparini raskausajoilta. Ehkäisee talven ja vähäisen rasvauksen aiheuttamaa kutinaa ja kuivumista ja tuoksuu miellyttävästi makealta mandariinilta. Edullinen ja kiva suihkutuote kuivaihoiselle. Saispa vielä pumppupullossa!

Dermosil-tuotteita voi ostaa brändin omasta verkkokaupasta.

Rituals Fortune Oil Sweet Orange & Cedar Wood -suihkuöljy on palvellut kunniallisesti keittiösaippuana. Hurmaava tuoksu ja toimiva, helposti huuhtoutuva koostumus – olen ostanut lisää. Lue lisää öljymäinen keittiösaippua -konseptista tästä postauksesta.

Rituals Happy Buddha Sweet Orange & Cedar Foaming Shower Gel -suihkuvaahto tuoksui hyvältä ja tuntui iholla pehmeältä, mutta en silti ostaisi lisää. Jotenkin suihkutuotteen pakkaaminen alumiinipulloon tuntuu väärältä, kun järkevämpiäkin vaihtoehtoja on. Kaipaan suihkutuotteilta elämyksellisyyttä, sillä elämä on liian lyhyt tylsään suihkugeeliin, mutta tämän verran olen valmis joustamaan mieltymyksistäni.

Rituals-tuotteita myy °eleven.fi ja °Bangerhead.fi.

L’Occitane Verveine Agrumes Shower Gel -suihkugeeli oli lahja Sallan kanssa vuonna 2016 vaihdetuista joulukalenterista. Kyllä, on korkea aika purkaa kertyneitä jemmoja myös muiden tuotteiden osalta, mutta mennään nyt nää suihkugeelit edellä niin päästään alkuun. Ihana tuoksu, mutta ehkä aavistuksen liian pesevä koostumus kuivalle iholleni. Pullon kylkeen teipatut kirjaimet hymyilyttivät jokaisella käyttökerralla.

L’Occitane Verbena Shower Gel -suihkugeelistä suunnilleen samat sanat – kiva, sitruksinen tuoksu, mutta inan liian pesevä koostumus mun kuivalle iholle. En luottaisi heppoiseen lippakorkkiin reissatessa, vaikka matkakokoisesta tuotteesta onkin kyse.

L’Occitane Rhubarbe Shower Gel -suihkugeeli tuoksuu herrrkullisesti kirpsakalta raparperilta, mutta pesevän koostumuksen tietäen siirsin tämän suoraan käsipesukäyttöön. Fiilistelin raparperilta tuoksuvaa pikkuvessaa jokaisen käyttökerran jälkeen ja muistin samalla ottaa tiiviimpään käyttöön myös saman sarjan hajuveden.

Laaja valikoima L’Occitane-tuotteita myynnissä °Bangerhead.fi.

loppuneet_kosmetiikkatuotteet_2020_suihkugeeli_

The Body Shop -suihkugeelit tuoksuissa satsuma, mango, mansikka ja greippi. Pesevä koostumus toimi hyvin käsipesuhommissa ja herkulliset tuoksut motivoivat myös lapsen pesemään käsiä millisekunnin pidempään. Ostin näiden innostamana lapselle jopa joululahjaksi lahjakortin TBS:lle, jotta pellavapää saa itse nuuhkutella itselleen oman, kannustavan käsipesutuoksun jättikoossa.

The Body Shop -tuotteita löydät °brändin omasta verkkokaupasta.

Lush Snow Fairy -suihkugeeli oli ensikosketukseni tähän kosmetiikkablogit jo vuosia marraskuisin vallaneeseen hypetuotteeseen, enkä voi sanoa erityisemmin ihastuneeni. Superkarkkinen, liki ällösokerinen ja vähän pistävä tuoksu ei puhutellut lainkaan. Lapsi tykkäsi, mutta kylppärissä leijuva tuoksu oli silti hetkittäin liikaa. Ei jatkoon.

Lush Happy Hippy -suihkugeeli tuoksui raikkaasti greipiltä, mutta oli koostumukseltaan aavistuksen vetinen makuuni. Hyvän suihkutuotteen löytäminen voi olla yllättävän haastavaa!

Lush Olive Branch -suihkugeeli on minulle Lushin ominaistuoksu. Voimakas, aromaattinen ja pikkuisen päällekäyvä. Käytimme käsipesuun, sillä en välitä koostumuksesta varsinaisena suihkugeelinä.

[comfort zone] Aromasoul Indian Shower Gel -suihkugeeli oli alelöytö maahantuojan kampanjasta ja miellytti kovasti tuoksullaan. Aromaattinen ja eksoottinen tuoksuprofiili sopi täydellisesti siipalle, joten ihastelin tuoksunuotteja usein suihkun jälkeen suoraan iholta. Kiva, miellyttävä, kaikin puolin jees.

Comfort Zone -vartalotuotteita myy The House of Sustainable Beauty.

loppuneet_kosmetiikkatuotteet_2020_vartalo_

Muut vartalotuotteet

The Body Shop Totally Tangled Ginger Body Cream -vartalovoide loppui suorastaan kesken. Tuhti, täyteläisesti levittyvä ja ihoa tehokkaasti pehmentävä koostumus sopi talvi-iholle täydellisesti ja raikas inkiväärin tuoksu valoi uskoa siihen, että kaamoksen jälkeen tulee vielä kevät. Nyt jälkikäteen ajatellen, niin, no – ei mennä siihen. Kevät on silti kevät. Ihana tuote. Ostaisin lisää jos voisin, mutta tämä oli valitettavasti kausituoksu.

The Body Shop -tuotteita löydät °brändin omasta verkkokaupasta.

Burberry Beard Oil -partaöljy oli tuliainen siipalle ja piti leukapehkon pehmeänä ja karismaattisen tuoksuisena. Helpompi on nukahtaa hymy huulilla, kun aisteja hemmotellaan vatsanpohjaa kutittelevilla tuoksunuoteilla. (Koostumuksesta en osaa sanoa mitään, mutta uutta on kyselty, joten oletan, että toimivaa.)

Burberry-tuoksuja myy °Nordicfeel.fi, partaöljy on ostettu ulkomailta.

Nurme Multipurpose Baby Balm -voide oli törkeän tehokkaasti kosteuttava löytö! Tämä piti teille kehua jo aikoja sitten, mutta sitten siihen ihastui myös atooppista ihoa omatoimisesti huoltava lapsi ja sitten purkki olikin yhtäkkiä tyhjä. Tätä haluan ehdottomasti lisää – kariteöljy oli ainesosana uusi tuttavuus, mutta haluan syventää suhdettamme mahdollisimman pikaisesti. Edullista luonnonkosmetiikkaa.

Nurme-tuotteita myyvät mm. °House of Organic ja °eleven.fi, mutta yhdessäkään ei juuri nyt näyttänyt olevan tuota Baby Balmia, hitsi!

G9 Skin Vita Ampoule Lip Patch -huulinaamio oli kertakäyttöinen turhuushairahdus, johon en sorru uudelleen. Siis ihan kiva naamio, kosteutti huulia ja olihan sen kanssa hauska värkätä, mutta tässä tullaan taas siihen pisteeseen, että paljonko roskaa yhdestä 10 minuutin huulinaamiosta on järkevää ottaa kontolleen. Ei näin paljon. Suosittelen mieluummin sijoittamaan Laneigen Lip Mask -purkkiin, joka on esitelty tässä postauksessa.

loppuneet_kosmetiikkatuotteet_2020_aurinkovoide

[comfort zone] Sun Soul Milk Kids SPF50+ -aurinkovoide on vartalolle käytettävistä aurinkovoiteista suosikkini. Sen ohut, maitomainen koostumus levittyy iholle helposti, kuivuu tahmaamattomaksi ja hylkii vettä. Niin helppo ja miellyttävä, että myös lapsen rasvauskapina on tyrehtynyt. Kaksi pulloa humahti kolmeen pekkaan viikon aurinkolomalla ja uusia on jo ostettu varastoon tulevaa kesäkautta varten.

Comfort Zone -aurinkotuotteita myy The House of Sustainable Beauty.

Moschino Love -hajuvesi oli lahja ystävältä, joka kuuli viimekesäisen kaipaavan huutoni pimeyteen. Superkiva, kuivan sitruksinen tuoksu miellytti nenääni niin, että suihkin puoliksi käytetyn pullon ennätysajassa tyhjäksi. Tätä ostan lisää heti, kun seuraavaksi bongaan sopivan alennuksen.

Moschino-tuoksuja myy °Nordicfeel.fi, mutta Love-tuoksua ei valitettavasti ole valikoimassa, buu!

____

Huh! Bongasitteko tuttuja? Oletteko laittaneet kosmetiikkashoppailut tauolle vai siirtäneet ostokset verkkoon?

Toivottavasti sulla on kaikki hyvin, iloista pääsiäistä! <3

PS. Huomenna lauantaina 11.4. taas mun ja Elisan noppameikkilive Instagramissa klo 12.00. Silmä- ja huulimeikin tyylit on päätetty, värit arpoo noppa! Tuu seuraksi!

 

5 Comments Lisää omasi

 1. Laura sanoo:

  Oi Moschinon Love! Käytin joskus 10v sitten tuota aina, ihana Lily Cole oli vielä mainoskasvona silloin. ❤ En enää käytä, mutta fiilistelen kyllä nostalgiamielessä.

  -Laura / Laura Loukola Beauty Blog

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Uuuu, jouduin googlaamaan nimen! Mä luulen, että tästä voi hyvinkin tulla mulle monivuotinen suosikki – samanlainen kuin Issey Miyaken yksi kostea henkäys oli kymmenisen vuotta sitten. <3

 2. Elisa sanoo:

  Ihanaa, että hajuvesi toi sulle iloa! 😍 Se oli aikoinaan mun hullarilöytö ja yhden kesän fling, mutta sen jälkeen käyttö jäi satunnaiseksi. Ja oon loppujen lopuksi enemmän vanilja-myski-mauste-tuoksujen ystävä, vaikka raikkaudessa viehätyksensä onkin.

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Kyllä, todella toi iloa! <3

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.