Taikavoide

°Sisältää mainoslinkkejä

Olin aikeissa kirjoittaa jatko-osan juttuun Ikuisessa etsinnässä, mutta jahti on täten peruttu. Täydellinen, ihmeitä tekevä salva on löytynyt. Pahassa pulassa ollut paperinkuiva naamani on nyt löytänyt elämänkumppaninsa. Melkoisia sanoja, mutta tämä voide lunastaa ylistykset mennen tullen.

Saanko esitellä – Egyptian Magic!

Pienen pieni pussukka tuli kylkiäisenä erään kosmetiikkatilaukseni mukana, enkä ensin kiinnittänyt siihen juurikaan huomiota. Tuossa eräänä iltana vajaa viikko sitten se sattui hyppysiini ja jäin lukemaan tuoteselostetta. Oliiviöljyä, mehiläisvahaa, hunajaa, siitepölyä, emomaitoa sekä mehiläiskittivahaa. (Jos jälkimmäisille on paremmat suomennokset, korjatkaa ihmeessä.) Kuulostaa luomulta. Nirhin pussin auki ja rakastuin.

Pienen opiskelun jälkeen selvisi, että tämä tuote on melkoisessa kulttimaineessa, enkä yhtään ihmettele miksi. Ratkeileva, hilseilevä marrasihoni on kuin suoraan kohdusta putkahtanut. Kiristys ja kutina tipotiessään, samoin kuin pienet näppyläntapaiset rykelmät. Ihoni on tuottanut hullun tavalla rasvaa korjatakseen keikahtaneen kosteustasapainon, mutta ainoa näkyvä vaikutus on ollut epäpuhdas iho. Viimeisen kuukauden olen uittanut kasvojani jos jonkinlaisessa liemessä, mutta edes sheavoi ei ole tuntunut riittävän. Ne ihanat Tayn bambusöpöliinitkin joutuvat valitettavasti odottamaan vuoroaan kesään saakka.

Olen nyt viitenä iltana tiristänyt pussista pienen nokareen ja herännyt joka aamu hehkeämpänä. Vannon, että tähän aikaan kuukaudesta hormonini eivät ainakaan helpota ihonhoitoa. Voide on läpinäkyvää ja jäykkää ja se lämmitetään sormien välissä notkeaksi öljyksi. Notkistetun egyptinihmeen levitys on helppoa ja vaikutus välitön, mutta haittapuolikin tässä on. Haju on kertakaikkiaan kamala.

Ihan totta, ensimmäisen kerran ajattelin liioittelevani, mutta kyllä tämä ihan oikeasti haisee lampaanrasvalle. Vertasin koirankuppiin. Haju kyllä haihtuu nopeasti, mutta levitysvaiheessa tekee mieli kakoa. Edes raaka naudan maha ei haise näin pahalta.

Vähättelemättä nenälleni aiheutuvaa ikävää päivittäistä kohtaamista aion ensi tilassa hankkia tätä lisää. Tutussa nettikaupassa hinta oli hyvin kohtuullinen £25, joten saattaa olla että tätä löytyy myös pukinkontista. Jos ei kelpaa niin käytän mielihyvin itse.

Valmistajan nettisivujen mukaan tällä voi hoitaa myös vaikkapa aknearpia ja palohaavoja, joten en malta odottaa kokonaista purkillista tätä oivaa hoivaa. Pikkuriikkinen näytepussini vetelee viimeisiä henkosiaan, enkä millään raaski tuhlata tätä kantapäihin, vaikka se hajunsa puolesta sinne paremmin sopisikin. Tähän kompromisiin suostun hymyssäsuin. Huulivoidetta tästä ei taikavoimasta huolimatta tule.

Kiinnostuitko? °Osta Egyptian Magic täältä.

Taustalla soi: Shirley Bassey

20 Comments Lisää omasi

 1. zarahzina sanoo:

  hyvä vinkki! Juuri samanlaisia iho-ongelmia olen itse kohdannut tänä talvena. Tuotahan pitää kokeilla!

  1. Petra sanoo:

   Joo jos hajun vaan pystyy sivuuttamaan niin tämä on kyllä loistokamaa. :)

 2. Taru sanoo:

  Kokeilemisen arvoinen on myös Lidlin (juu-u…) anti-age yövoide. Oiskohan Uudenkuun Emilia siitä joskus kirjoittanut, muistaakseni…. Mutta lähes ilmaiseksi puteliksi sisältää kunnon raaka-aineita enemmän kuin usean kympin voiteet :) Varmaan vielä parempaakin on tarjolla, mutta olen jo niin onnellinen tuon tehosta :D

  1. Petra sanoo:

   Nyt kun sanoit, niin mulla on kyllä hatara mielikuva aiheesta. Joku sitä on kehunut. Pidätän oikeuden säilyttää skeptisyyteni, sillä mun iho on kuiskaavan kuiva. Mutta jossei se mitään maksa, niin ainahan voi tarpeettomat käyttää vaikka jalkoihin. :)

 3. Tiina sanoo:

  Tuo näytteen pakkaushan lupaa ikuista elämää, ei ilmeisesti turhaan. :)

  1. Petra sanoo:

   Valehtelisin jos väittäisin, ettei se kiinnosta mua ollenkaan.. :)

 4. Myy sanoo:

  Olen himoinnut tuota voidetta todella pitkään, mutta jotenkin se on ollut aina loppu iHerbista, kun olen tilaillut muuta. Nämä kehut ei yhtään vähentänyt testihinkua, mutta a-p-u-a jos se haisee noin pahalle! Mikään ei voi haista pahemmalle kuin naudan maha. En pystynyt edes avaamaan sitä mahapötköä, kun se haisi niin pahalle ja meinasin oksentaa jääkaappia avatessa siihen kuolemanlöyhkään. Eiiii!

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   No jos ollaan ihan tarkkoja, niin kai se on vähän tottumuksestakin kiinni. :) Naudanmahaa olen pyöritellyt monta vuotta, joten se ei ehkä _enää_ tunnu niin pahalta. Kun tuo pussinloppu veteli viimeisiään, haju ei harmittanut enää juuri lainkaan. Ja se kyllä kevenee siinä kun voiteen hieroo iholle. Hiukan.

   Omaani odottelen edelleen. Kosmetiikanostodieetti on pitänyt täysin koko alkuvuoden (eli jo 12 päivää), mutta tälle sallin poikkeusluvan kun sitä jostain taas löydän.

 5. Tiitu sanoo:

  Hei, mistä olet tuota ostanut? Itse olen pitkään suunnitellut hankkivani tuota, mutta se on nyt poistunut iHerbin valikoimista.

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Olen ostanut tämän Cult Beautystä, mutta sieltäkin se on tällä hetkellä loppu. Olen jonotuslistalla. Toivottavasti taustalla ei ole mitään dramaattisempaa, tah-DON tätä lisää. :)

  2. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Itseasiassa juuri muistin, että yksi lukija vinkkasi toisen postauksen kommenteissa, että sitä saa täältä: http://www.feelunique.com/p/Egyptian-Magic-All-Purpose-Skin-Cream-118ml .

   Ehkä skippaan itsekin sen jonottamisen ja tilaan suosiolla täältä. :)

   1. Tiitu sanoo:

    Nuo tuo on hyvä, kun toimituskaan ei maksa mitään eikä tule tullimaksua!! iHerb tosin lupaili, että heille tulee lähiaikoina myyntiin samankaltainen, mutta vielä parempi voide…tiedä häntä. :)

    1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

     Uuu, parempiko? Kovat on kyllä paineet haastajalla. Täytyy pitää silmällä. :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.