Loppuneet toukokuu 2018

Hhhuh, mikä kuukausi! En aio sanoa tätä ääneen, enkä ainakaan myönnä että itse ajattelisin näin, mutta muiden olen kuullut aprikoineen, voisiko tämän kesän paketoida tyytyväisenä, vaikkei yhtään ainoaa hellepäivää enää tulisi? Kaverilta kuulin!

Alkujaankin kitukasvuinen nurtsi paloi, koirat ovat viikkokausia ulkoilleet vain pakollisen pikakyykyn lähimmälle puskalle ja työhuoneen lämpötila ei ole koko toukokuun aikana alittanut 27 astetta. EN VALITA, mutta onhan tässä sateeseen ja pekkapoutamaisiin juhannushajoiluihin tottuneelle ihmislapselle ollut ihmeteltävää.

Mutta, muutaman tuotteenkin sain ihmettelyn keskellä loppumaan, perataan seuraavaksi niitä hempeissä auringonlaskun sävyissä.

loppuneet_toukokuu_18.jpg

viilankantolupa_loppuneet_5_18

Ihonhoito

It’s Skin Honey Firm & Glow Mask Sheet -kangasnaamio (°eleven.fi) oli eksoottinen elämys. Siippa on allerginen hunajalle, joten en ole vuosikausiin pidellyt käsissäni juuri mitään hunajaan littyvää ja ehkä siksi valitsin Turkissa hamamin kylkeen juuri hunajamaitohieronnan ja iskin näppini tähän kasvonaamioon. En ole vielä erityisen perehtynyt kangasnaamioiden sielunelämään, mutta iho tuntui tämän jälkeen pehmoiselta ja kimmoisalta, joten ei moitteita. Istuvuus näissä taitaa poikkeuksetta olla vähän sinne päin – vai osaatteko te ohjata napakasti istuvan ja miellyttävästi kosteuttavan kangasnaamion äärelle?

Sisley Express Flower Gel Hydrating And Toning Mask -kasvonaamio ui liiveihini esittelijän ojentamana Stockalla ja tykkäsin pölönä. Kosteuttavassa naamiossa oli Sisleylle ominainen, melko ärhäkän kukkainen tuoksu, mutta tuotteen koostumus ja kosteuttava vaikutus iholla olivat ensiluokkaisen miellyttäviä. En ole uskaltanut tarkistaa paljonko tällä olisi hintaa, sillä olen kerran antanut vastaavan tuubin avaamattomana eteenpäin. Toivottavasti siitä on ollut saajalleen iloa, sillä itse tykästyin jo tämän pussukan tarjoamaan kahteen naamiokertaan kovasti.

Sensai Silky Purifying Milky Soap -kasvosaippua siirtyi parin testikerran jälkeen siipan haltuun, sillä omalle iholleni tämä oli liian pesevä. Olen oppinut elämään kuivan ihon kanssa kohtalaisen hyvin, mutta toisinaan olisi ihana hemmotella itseään näin täyteläisen pehmeästi vaahtoavalla ja ylellisellä puhdistusaineella.

[comfort zone] Essential Toner** on rauhoittava ja kosteuttava kasvovesi, jota käyttelin helteen kuihd—hellimänä loppuun reippaan 500ml ammattikoon. Olen kirjoitellut tuotteesta viimeksi helmikuussa. Vasta ihan viime päivinä olen älynnyt suojata kasvoja kehystävät hiukset pyyhkeellä tai kädellä tätä suihkiessa ja saanut ”yllättäen” ilmaantuneen äkkirasvoittumisen kuriin. Äly hoi. Ihana tuote, vaikea nähdä elämää ilman tätä. Heittämällä hoitavampi kuin meikkitarkoituksiin käyttämäni MACin Fix+, mutta ei silti liian topakasti tuoksuva tai liian aktivoiva, sillä nämä kaksi ominaisuutta tuottavat usein ongelmia herkkisihollani.

Comfort Zone -tuotteita myy The House of Sustainable Beauty.

Vartalo

Nivea Creme Soft Cream Shower vajui loppuun siipan ja lapsosen käsissä, sillä elämä on liian lyhyt tylsään suihkugeeliin.

Hiukset

Batiste Dry Shampoo Cherry -kuivasampoo (°eleven.fi) kesti käytössä tutut kaksi kuukautta, edellinen loppui maaliskuussa. (Kirjoitusvirhe, maaliskuisessa postauksessa! Miksei kukaan sanonut mitään? Minä ja lukihäiriöni arvostamme rehellistä sormella osoittelua silloin, kun se auttaa korjaamaan virheet, joiden yli oma silmä on hypännyt.)

Taivaallisen hyvä kuivasampoo, joka tekee tukasta puhtaan tuntuisen ja jättää jälkeensä raikkaan tuoksun. Batiste-varasto alkaa huveta, joten pitää ryhtyä bongailemaan seuraavia hamstrajaisia eli alennusmyyntejä. Tää on helppo kuuskauttaviis.

Davines Oi Oil -hiusöljyn hehkutin läpikotaisin jo marraskuussa, täällä. Tämä piskuinen ihmeöljy kesti kolmen pumppauksen taktiikalla ja noin kolmen käytön viikkovauhdilla siis lokakuusta toukokuuhun, eli hulppeat seitsemän kuukautta. VAU. Olen epätoivoisesti kokeillut kaikenlaista kulttisuosikkia tämän korvikkeeksi viimeisiä tippoja säästellessäni, mutta nyt kun kaavin typötyhjästä pullosta sormella viimeiset pisarankaltaiset, on todettava faktat: tämän parempaa hiusöljyä en ole pitkässä tukassani ikinä käyttänyt. Hurmaava tuoksu, kevyt koostumus, mieletön silottava ja kiiltoa tuova vaikutus haaroittuneessa hamppulatvassa ja riittoisuuteen nähden todella kohtuullinen hinta. Plus! Latvan öljyäminen saa sen kuivumaan nopeammin ja houkuttelevintahan se on silloin, kun tukka ei tunnu öljytyltä. Jos omistaisin holy grail -leimasimen, tälläisin tuon arvonimen just nyt, tässä ja tähän. Jos sinulla on latvaa, joka ei luonnostaan kiillä kansikuvamaisen sileänä ja valovoimaisena, tarvitset tämän.

Davines-tuotteita myy The House of Sustainable Beauty.

Miten te olette pärjänneet helteen kour—syleilyssä?

**Oman talon tyyppejä, teen töitä tämän tuotteen parissa
°mainoslinkki, käyttämällä tuet blogia

8 Comments Lisää omasi

 1. Martina sanoo:

  En ole Davinesin öljyä koskaan kokeillut, mutta kovasti haluaisin suositella sulle Wellan Oil Reflections-sarjan Light-öljyä – ja nimenomaan light-versiota! Tuoksu, tuntuma, teho ja keveys on ihan mun suosikkiluokkaa enkä suostukaan käyttämään töissäkään enää mitään muuta! :) Tuota saa joskus myös pienen pienessä matkakoossa, josta pääsee hyvin testailemaan kaveria :))

  1. Ahaa, no hei! Jos sopivasti sattuu eteen niin ilman muuta testaan. Hyvä puhe! 💖

 2. JonnaH. sanoo:

  Kato pian nää Suomen säät muuttuu sellaisiksi, että meilläkin ainoa vaihtoehto on sisällä ilmastointi kesällä. :D Meillä on ikkunoita etelään ja pohjoiseen kämpässä, joten saa hyvän läpivedon, onneksi illat ja yöt ovat olleet viileämpiä niin ainoastaan parina yönä, ei saatu läpivedolla viilennettyä tätä pientä kaksiota tarpeeksi ja jouduttiin pitään makkasin ikkunaa auki, jolloin sitten kaikki muu älämölö ulkona tekee nukkumisesta tuskaa.

  1. Meillä ei onneks oo älämölöä, mut jos yläkerran ikkunat on auki, ni siitepöly ja ötökät tunkee sisään. Alakerrassa kissat estää tuulettamisen melkein kokonaan. Ilmalämoöpumppu on ostoslistalla heti lottovoiton jälkeiselle maanantaille. 😎

 3. Mariam B sanoo:

  Toi Comfort Zonen kasvovesi vaikuttaa kiinnostavalta, kaunis pakkaus! Ja oon niin kasvoveden suurkuluttaja että toi puolen litran pakkauskokokin ois enemmän kuin sopiva :D

  1. Se on kyllä loistava! Myynnissähän tätä on siis vain normaalissa 200ml suihkepullossa, mutta kun on oikean tiskin takana töissä, niin pääsee käsiksi niihin ammattikokoihinkin. Musta oli vaan hauska ajatus, että nyt kun viimein olen oppinut suihkimaan kasvovettä ihan toden teolla, sitä kuluu näissä hirveän kokoisissa tonkissa. :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.