Loppuneet elokuu 2018

linkit

Elokuun loppuminen tuli tänä vuonna todella puskista, enkä osaa hämmennykseltäni edes oikein sanoa tästä satsista mitään kokoavaa. Keskittymistäni häiritsee myös siipan taustalla huudattama Riki Sorsan levy Kellot ja Peilit vuodelta -84 (joka on btw Suomen ensimmäinen cd, mikäli nippelitiedolle on käyttöä), mutta jos bloggausympäristön kanssa alkaa liian nirsoksi, aikaa ei ole koskaan. Eli, asiaan!

viilankantolupa_loppuneet_8_18

missha_ice_tear_kokemuksia

Kasvot

ACO Protective Day Cream* -kosteusvoide tarttui käsiin jemmakaapin pohjalta aurinkosuojakertoimensa vuoksi, mutta muutaman kerran käytön jälkeen en valitettavasti tullut koostumuksen kanssa juttuun. Koostumus oli paksuhko eikä tuntunut imeytyvän ihoon kunnolla ja apteekkimainen tuoksuttomuuden tuoksu vei lopun käyttöhalun. Ei jatkoon.

[comfort zone] Skin Regimen Hydra-Pro Booster** -kosteusseerumi oli hassun tahmea hyaluronihappopommi, jota käyttelin aina muistaessani voiteen alla lisäkosteutuksena. Tuotteen valmistus on sittemmin lopetettu, joten ei tästä enempää.

Skin Regimen -tuotteita myy The House of Sustainable Beauty.

Kicks Pure&Simple Deep Cleansing Oil -puhdistusöljy toimi kylppärissä suihkua edeltävänä meikinpoistajana. Alkuun en tykännyt sen paksusta koostumuksesta yhtään, mutta pullon vajutessa jäykkään koostumukseen tottui. Erinäisillä aleseteleillä järkevään hintaan melko helposti saatavilla oleva puhdistusöljy, jota raatsii säilyttää saunan välittömässä läheisyydessä. Tuoksusta ei kehuja, muttei erityisiä moitteitakaan.

Kiehl’s Ultra Facial Toner -hoitoneste on yksi monivuotisista rakkaussuhteistani. Monet kilpakosijat ovat tätä liittoa koetelleet, mutta viisivuotinen historia on niin lämmin, että huomaan palaavani tuttuun tyyppiin yhä uudelleen. Maitomainen koostumus on ihastuttavan täyteläinen ja suorastaan ilo levittää käsin, eikä se ärsytä edes superkuivaa ihoa, jolla muiden tuotteiden levitys saattaa toisinaan tuntua kirvelynä. Kiitämme myös neutraalia tuoksua. Aiempi rakkaudenjulistus täällä.

Missha Super Aqua Ice Tear Emulsion tuntui iholla ihanalta, mutta tuoksui valitettavan voimakkaasti parfyymimäiselle, vaikka tuoksussa on selvästi tavoiteltu vesimäistä keveyttä. Harmi, ilman tuoksua tai kevyemmällä tuoksulla olisin tykännyt tästä kovasti. Ihanan kosteuttava ja jopa pehmentävä koostumus oli riittoisa ja imeytyi iholle sutjakasti.

Missha Super Aqua Ice Tear Toner jäi vähän etäisemmäksi, vaikka mitään varsinaista moitittavaa en nyt osaa tuoksun lisäksi nostaa esiin. Ehkä ihonhoitorutiinini ei vain juuri nyt kaivannut tätä tuotetta.

Missha-tuotteita myy mm. °Eleven.

ginger_shower_gel

Vartalo

L’Occitane Verveine Agrumes Eau De Toilette -tuoksu on yksi hajuvesihistoriani ihanimpia, enkä olisi millään malttanut suihkia tätä loppuun. Alkuperäinen ylistyslaulu vuodelta 2015 kuitenkin kertoo, että kovin kauaa tämä keltainen kaunotar ei olisi enää pihissyt sitruksen ilosanomaa. Hipoo makeudella hipaistussa raikkaudessaan täydellisyyttä. Jäämme kaipaamaan!

Treacle Moon One Ginger Morning Bath and Shower Gel -suihkugeeli oli heräteosto Hehkun matkakokohyllystä ja vitsi millainen nappiosuma. Kerrassaan hurmaava inkiväärin tuoksu, jossa on mukana silaus makeutta. Jouduin puolustamaan houkuttelevan vihreää pulloa suihkussa agressiivisesti, että sain käyttää sen itse. Aion ehdottomasti perehtyä tähän tuotemerkkiin tarkemmin, onko suosituksia?

Optiat Pick Me Up Coffee Scrub Lemongrass Lifter* -kahvikuorinta sai oman esittelynsä vastikään täällä, mutta tiivistettäköön tähän, että tykkäsin tuotteesta, vaikka sen sotkuisuus vaatikin hiukan huolellisuutta käyttäjältä ja pitkämielisyyttä siipalta. Ihana tuoksu ja mukava ihotuntu sekä kuorinnan aikana että suihkun jälkeen.

davines_love_kokemuksia

Hiukset

Davines LOVE Shampoo oli tuttua jatkumoa mahtavasti suoriutuvalle sarjalle, jonka jokaisesta tuotteesta olen tykännyt. Fanatismi eteni niin pitkälle, että raahasin Virosta muovikassillisen polkuhintaista Davinesia, niin että testattavaa piisannee varovaisesti arvioiden kahdeksi vuodeksi. Vaikka LOVE-sampoon kuvaus kertoo kyseessä olevan silottava/pehmentävä (smoothing) tuote, se ei jäänyt pesuteholtaan yhtään hassummaksi. Kuohkean vaahdon alta paljastui kunnolla puhtaan tuntuinen, aavistuksen narskuva tukka. Ylellisen runsas vaahto teki harvaan hajautetuista pesukerroista ekstranautinnollisia. Oliivin tuoksu oli allekirjoittaneelle rahtusen etäännyttävä, mutten sen vuoksi jättäisi käyttämättä näin hyvää tuotetta.

Davines-tuotteita myy The House of Sustainable Beauty.

Cutrin Professional Premium Oil Treatment* -hiusöljy oli mukavan kevyt ja sitä pystyin juottamaan tukalle tarvittaessa useamman kerran päivässä. Tämä hennoille hiuksille tarkoitettu versio on merkittävästi ohuempi kuin paksulle ja karkealle tukalle tarkoitettu öljy, jonka kanssa olen muutaman kerran saanut tukan lähmääntymään varomattoman annostelun kanssa. 100 ml pullo riitti neutraalisti arvioituna ikuisuuden, joten tässä on kelpo sijoitus hyvän ja edullisen hiusöljyn etsijälle. Ainoa miinus napsahtaa vähän rasittavasta pullon heiluttelusta, mutta sekin ratkesi korkkaamalla suuaukon tippa-annostelija veks. Toki omaan tukkaani tarvitsen huomattavasti enemmän kuin sen keskivertokäyttäjän tippa-kaks -annoksen, joten siksi ravistelukin varmaan alkoi ärsyttää. Jos en olisi vakavasti koukussa Davinesin Oi-öljyyn, ostaisin tätä lisää. Lämmin suositus silti.

Matrix Biolage Advanced Keratindose Shampoo jäi neutraaliudessaan etäiseksi ja sen käytti loppuun siippa, joka ei osannut kommentoida tuotetta juuri mitenkään. Tuntuu vähän epäreilulta nostaa jokin tuote esille näin vähäisellä käyttökokemuksella, mutta ihan kaikkeen vain ei voi ihastua palavasti. (Onneksi.)

*Saatu blogin kautta
**Oman talon tyyppejä, teen töitä tämän tuotteen parissa

 

4 Comments Lisää omasi

 1. JonnaH. sanoo:

  Kiehl’sin Toner on kyllä hyvä, tykkään myös saman sarjan emulsiosta meikin alle varsinkin talvisin, on tarpeeksi kosteuttavaa, voidetta käytän vain öisin. :)

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Ahaa! Mulla on ollut joku voide, mutta hmmm..nyt en muista kumpi noista se on ollut. Muistelen että se oli ohuehko, mutta silti ravitseva, jopa vähän ehkä öljyisen pinnan jättävä? Tykkäsin mielestäni kyllä! :)

 2. Fanni sanoo:

  Nippelitieto on AINA tarpeen, eli kiitos tästä!

  Luulin ettei tuota Cutrinin öljyä enää saa..!! Se on nimittäin niin kultaista tavaraa, että olen omaa pullollistani käyttänyt häveliään säästelevästi, koska ero on lopun jälkeen ikuinen.. :(

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Ömmmm, ups? Hehe! En tarkistanut saatavuutta, mutta kyseessä on hirmuisen vanha puteli, että kyllä nielen tämän näkemyksen nyt näineen. Harmi juttu, tätä olisin mieluusti suositellut. :/

   Ja nippelitiedossa valitettavasti piisaa, sillä siipalla on vinoutunut ”Tiesitkö muuten..” -tarve ja aina jotain valitettavasti jää myös mieleen. Sitten kun Pähkinäsaaren rauha alkaa olla kulunutta dataa, niin täältä voi sitten onkia lisää pätemismatskua. :I

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.