Erinomainen puhdistusöljy – Yves Rocher Pure Calmille Cleansing Micellar Oil

°Sisältää mainoslinkkejä

Myönnän heti – olen kosmetiikan suhteen merkkisnobi. En odota edullisilta tuotemerkeiltä liikoja ja petyn karvaasti, jos ylellisemmät tuotemerkit eivät välittömästi vakuuta toimivuudellaan. Siksi yllätyin iloisesti, kun testasin hetken mielijohteesta ostamaani Yves Rocher Pure Calmille Cleansing Micellar Oil -puhdistusöljyä.

Yves Rocher Pure Calmille Micellar Cleansing Oil -puhdistusöljy kokemuksia

Ostopäätöksen kimmokkeena toimi tuotteen edullinen hinta (150ml n. 11€), turkkilaisen auringon ja hamamin pehmittämät aivot (hymyilyttää, että matkustin Turkkiin tutkailemaan paikallista kosmetiikkatarjontaa ja poimin shoppailukierroksella koriini kaikkea muuta kuin eksoottisia Yves Rocher -tuotteita) sekä puhdistusöljyjä kohtaan kokemani yleinen uteliaisuus. Tästä olin kuullut paljon hyvää, mutta epäröin ostoa siksi, etten ole aiemmin tullut kovin läheisesti juttuun Yvesin tuotteiden kanssa. Mutta kuulkaa jehna, että tämän tuotteen kohdalla ovat rahat maksaneet itsensä käyttömukavuutena moninkertaisesti takaisin.

°Yves Rocher Pure Calmille Cleansing Micellar Oil -puhdistusöljyssä on mieto toffeen tuoksu ja se on koostumukseltaan vesimäisen ohutta. Siis erittäin ohutta, kerrassaan ihanan ohutta! Yhteen puhdistuskertaan riittää helposti 1-2 tirskausta ja muuten heppoisen pakkauksen pumppukin on pelittänyt nätisti ihan näihin viime hetkiin saakka. Olen käyttänyt toffeista kamomillaöljyä noin 4-5 kertaa viikossa nyt puolisen vuotta ja vielä on muutama käyttökerta jäljellä – hämmästyttävän riittoisaa herkkua näin juoksevaksi tuotteeksi.

Ohutta ja kevyttä puhdistusöljyä on ilo pyöritellä kasvoilla ja se kipittää kuuliaisesti liki ensimmäisen kohtaamansa vesipisaran mukana viemäriin. Ohuen koostumuksen vuoksi en ottaisi tätä puhdistusöljyä kaveriksi suihkuun, mutta kuivin käsin kuiville kasvoille käytettynä se on heittämällä kolmen parhaan puhdistusöljykokeiluni joukossa, aivan siinä luottosuosikkini MAC Cleanse Off Oil -öljyn rinnalla (vilahtanut aiemmin muun muassa täällä).

En keksi tuotteesta mitään poikkipuolista sanottavaa, vaikka olen yrittämällä yrittänyt pohtia kenelle tai millaiseen tarkoitukseen tämä ihana öljyputsari ei sopisi. Tietysti mikäli olet ehtinyt tottua perinteiseen täyteläiseen puhdistusöljyyn, tämä vesiöljykameleontti saattaa tuntua sormien välissä heppoiselta, mutta itsellä tuo ohuuskin kääntyi nopeasti  voitoksi. Näin ohut ja helposti huuhtoutuva koostumus tuskin tukkii edes epäpuhtauksiin taipuvaa ihoa. Toffeinen tuoksukin on niin mieto, että se ei käynyt tässä puolen vuoden aikana lainkaan ärsyttämään. Kerta kaikkiaan pakko rakastaa!

Ostan ilolla yhden pullon varastoon, vaikka pari uuttakin testattavaa vielä odottelee. Jos vielä arvot kaksivaiheisen ihonpuhdistuksen hyötyjä omalle ihollesi, tällä tuotteella on edullista kokeilla, miten erilaiselta huolellisesti puhdistettu iho tuntuu vaikkapa muutaman viikon kuluttua. Lisää kaksoispuhdistuksen tärkeydestä ja muita ihonhoito-oivalluksia tässä artikkelissa.

Käytätkö kasvojen puhdistamiseen öljyä? Tuotevinkit jakoon!

3 Comments Lisää omasi

  1. Sissi sanoo:

    Tykkäsin tästä tosi paljon ostettuani juuri suositusten perusteella. Eka pullo alkaa olla lopuillaan, toinen onneksi on odottamassa:)

    1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

      Joo, ehdottomasti maineensa veroinen! En muista koska olisin näin varauksetta tykästynyt tuotteeseen, jonka pätevyyttä niin suorasti epäilin.

  2. Paluuviite: Loppuneet 2019

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.