MAC Shiny Pretty Things -joulukokoelma kimalsi suoraan sydämeeni – taas

Oiivoiii. Yritin etsiä aasinsillaksi tekstin alkuun viime vuoden MAC-joulukokoelmasta hamstraamaani sivellinsettiä ja minihuulipunia, mutta en löytänyt artikkelia millään. No, en niin, koska en koskaan kirjoittanut sitä! Hahhhha-uts. Instagramissa ehdin roikottaa suurisilmäisiä pienokaisiani kainalosta kanjonin yllä, täällä ja täällä.

mac_joulu_viilankantolupa_kauneusblogi

Jos satutte olemaan vastuuttomista kulutustottumuksistani jotain tiettyä mieltä normaalioloissa, suosittelen jättämään nämä joulukokoelmiin liittyvät ostospostaukset kokonaan nauttimatta. Vaikka olen taipuvainen innostumaan meikkien ostamisesta ympäri vuoden, joulun alla ilmestyvissä holiday-kokoelmissa on aina ollut vielä vähän voimakkaammin sitä jotain. En aio pahoitella enkä selitellä käyttäytymistäni, mutta ettäjotta tiedätte, miksi näitä joulunalusostoksia kohdellaan aina vähän eri tavalla.

Olen merkittävästi hillinnyt säilöttäväksi ostamista, mutta joulukokoelmien osalta en täysin ole päässyt kiusallisesta taipumuksestani eroon. Edellisvuoden söpöt minipunat ovat kokonaan korkkaamatta, viime vuoden siveltimet samoin – eikä edes mennä niihin muihin kuin joulukokoelmista tehtyihin säilöntöihin. Tästä ovat kehityskeskustelut  vielä kesken.

mac_shiny_pretty_things_viilankantolupa_kauneusblogi

Mutta se aihe, niin se, siihen, juu. Tämän vuoden MAC Shiny Pretty Things -kokoelma oli koukuttavasti kuratoitu, järkevästi hinnoiteltu ja täynnä houkuttelevan glitterisiä, kimmeltäviä, hohtavia ja hehkuvia tuotteita. Oikeastaan saisitte tässä välissä vähän taputtaa meitsiä olalle, että mukaan lähti näin vähän tuotteita.

mac_shiny_pretty_things_suomi_viilankantolupa_kauneusblogi

Glow Getter Pink -korostussetti sisälsi kolme koukuttavaa tuotetta: vaaleanpunaisen, suht uuden Strobe Cream Pinklite -hohtovoiteen; kullan ja pinkin sävyissä hohtelevan, upealla rusettikuvioinnilla varustetun Extra Dimension Skinfinish Beaming Blush -korostuspuuterin sekä kutkuttavan koveran #161-siveltimen. Poimin setin Tukholman MAC-liikkeestä, jossa sen hinta oli noin kympin edullisempi kuin Suomessa, mutta täällä kokonaisuuden saa omakseen noin viidellä kympillä.

a_wink_of_pink_viilankantolupa_kauneusblogi

Lisäksi ostin ruusukultaisen kimmeltävän A Wink of Pink -huulipunan, jonka olin jo etukäteen merkinnyt ostolistalleni muistiin (eli kuvakaappauksella kännykkään, mokomakin opportunisti), mutta joka sitten siellä Tukholman-tohinassa meinasi vallan unohtua. Onneksi rikostoverini Elisa poimi samasta telineestä itselleen ihanan metallisesti hohtavan punaisen huulipunan, jolloin havahduin itsekin tutkimaan näitä irtokarkkeja tarkemmin. A Wink of Pink on UPEA. Punertavapohjainen, kultaista shimmeriä heijasteleva metallipuna ei ole hylsyssä tippaakaan edukseen, mutta vartokaas kun joskus keväällä näen jälleen päivänvalon ja näytän sen teille! Ooooooohhhh, kehrää hän hopeinen hylsy hikisessä nyrkissään.

mac_holiday_brush_set_2018_viilankantolupa_kauneusblogi

Ja viimeiseksi, muttei lain vähäisemmäksi, vuosittainen sivellinkokoelma MAC Face Brush Kit -sivellinsetti, joka sisältää neljä kasvomeikkisivellintä futuristisessa karkkipaperimeikkipussissa. Siis törkeän nätti, huhhuh! Jos raaskisin, ripustaisin 70-luvulla piipahtaneen, neliapilaa muistuttavan avaimenperäklipsun välittömästi johonkin päivittäiseen käyttöesineeseen – mutta tällä eläinmäärällä ja päivittäisellä sähläysprosentilla se selviäisi hädin tuskin kiinnityksestä kuuluvan naks-äänen loppuun.

Näissä siveltimissä ei ole samalla tavalla säästeltävää kuin jälkipolville talletettavissa Archie’s Girls -kaunottarissa (ne pelastan tulipalosta ennen tietokonetta), joten saatan livauttaa oranssit uutuudet käytettävien joukkoon heti, kun keksin kenet jatkossa palkkaan pitämään kuosissa keskenään lisääntyviä siveltimiäni.

mac_upward_lash_mascara_viilankantolupa_kauneusblogi

Niin, ja melkein unohdin! (Onneksi kirjoitan tekstin aina ennen kuvia niin on sitten referenssiä, mihin nojata jos mieli yrittää piilottaa tosiasioita.) Upward Lash -ripsiväri oli todellä epäilevällä mielellä tehty heräteostos, sillä en ole varma voiko mikään muu kuin Too Faced Better Than Sex Waterproof (rakkaudenjulistus täällä) enää koskaan vakuuttaa minua taivutuskyvyllään, mutta koska ripsivärin mukana sai pienen öljyn eli lahjan, en lopulta voinut muuta kuin myöntyä. Hups vaan.

mac_joulukokoelma_viilankantolupa_kauneusblogi

Joop. Se olisi tuo Black Friday vielä kokonaan edessä ja suurin rahallinen menetys varmasti vasta tuloillaan, mutta onhan tässä jo marraskuun alkupäiville ihan näyttävä saalis. Heti kun olette lakanneet taputtamasta olkaani ylempänä mainitusta hyvästä, voitte siirtää käden toiselle olalle ja taputtaa sitä siitä toisesta hyvästä, etten ole ostanut yhtään joulukalenteria. Siis yhtä ainoaa, vaikka niitä ilmestyi tänä vuonna runsaammin kuin koskaan ennen. Eikä tarvitse sohia sillä kuumemittarilla, tein tarvittavat testit juuri äsken itse, kun en ollut ihan varma, kannattaako tällaista kylmiltään julistaa ääneen.

Mutta jos välillä ostaa vähän reilummin ja sitten heti perään ei yhtään, niin sehän on ihan jin ja jang?

3 Comments Lisää omasi

  1. Salka sanoo:

    Uuu tuo sivellinsetti ja niiden pussi! Ihan supermagea :D En mäkään muuten ostanut yhtään joulukalenteria xD Ehkä säästän ne rahat BF-hankintoihin.

    1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

      Joo, se on upea! Vaikka siveltimet tulisikin käyttöön, pussi pitää silti ehkä säilöä. 🙈

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.