Vadelmaherkku

linkit

Kullalla silatut kypsän vadelman väriset huulet, tästä mä tykkään!

Uhosin marraskuussa näyttäväni teille heti ensimmäisessä keväisessä päivänvalossa MACin Shiny Pretty Things -joulukokoelman iiiiihanan A Wink Of Pink -huulipunan ja nyt kömmin kevätkooman syövereistä lunastamaan lupaukseni. En halua pahoitella elämää, joka blogin kulisseissa kuluttaa aikani ja huumorini, mutta näin jälkikäteen on kyllä tyhymä olo että menin kahden työn ja blogin kylkeen ottamaan vielä vapaaehtoisesti lisähommia koulusta. Luoja! Sovitaanko niin, että jos jatkossa alan vihjailla tarttuvani mihin tahansa inspiroivaan lisäpuuhaan, niin painatte sitten paniikkinappulaa mun puolesta  – painokkaasti.

MAC-huulipuna ja rajauskynä

Hehkutin jo aiemmin MACin uutta Liptensity Lip Pencil -huultenrajauskynää, jonka harmaanvioletti Enoki-sävy sopii täydellisesti kalpeanvaaleiden huulteni rajaamiseen (näkyy kuvissa täällä ja täällä) ja olen sittemmin ostanut tätä ihastuttavaa laatua muutaman sävyn lisää. Viimeisin hankintani on kauniin fuksiainen Royally Flushed, joka on pohjasävyltään kivan neutraali ja juuri sopivan tumma, muttei liian dramaattinen edes näin vaaleaa ihoa vasten. Liptensity-huultenrajauskynä sopii huulten värittämiseen kauttaaltaan, sillä sen koostumus on pehmeä ja helposti huuleen tarttuva, mutta kuivuu pitkäkestoisen mattapintaiseksi. Kynää ei tarvitse teroittaa, mutta jos siihen haluaa viistää terävän kärjen, terää voi piirtää kasvopaperiin 45° kulmassa, jolloin siihen muodostuu siisti kiilakärki.

MAC Royally Flushed -rajauskynä ja A Wink Of Pink -huulipuna

Näissä kullalla silatuissa vadelmahuulissa on siis pohjalla Liptensity Lip Pencil sävyssä Royally Flushed ja sen päällä yksi ohut kerros ruusukultaista A Wink Of Pink -huulipunaa. Hengästyttävän nätti lopputulos sopii täydellisesti taikatukkaani ja valloitti sydämeni kerrasta. Saman sävyistä huulipunaa en ole tavannut hylsyssä sellaisenaan, sillä lopputuloksen upeus on seurausta vahvasta pohjasävystä ja sen pinnalla kelluvasta kultahohteesta. Jos kultahohteen sekoittaisi värin sekaan ja valaisi huulipunana hylsyyn, lopputulos näyttäisi kauttaaltaan vaaleammalta.

MAC_a-wink_of_pink_lipstick_viilankantolupa

Kannustan yhdistelemään villinkin värisiä huulipunia ja -kyniä ennakkoluulottomasti yhteen – palkintona saattaa olla viehkosti aisteja palvelevia yllätyksiä.

MAC-tuotteita myy mm. °Eleven.

 

2 Comments Lisää omasi

  1. Nena Sofia sanoo:

    Jestas, kyllä onkin ihana yhdistelmä! :)

    Tsemppiä hurjan kuuloisen työvuoren purkamiseen <3

    1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

      Kiitos! Kyllä tää tästä kun malttaa pudotella tarpeetonta kuormaa sieltä, missä se on mahdollista. :) <3

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.