Loistava luonnonkosmetiikan huulivoide – Nurme Mint Lip Balm

°Sisältää mainoslinkkejä

Sisältää *PR-näytteitä.

Otsaryppy sileäksi ja huolestuneet huokailut seis – loistava luonnonkosmetiikan huulirasva on löytynyt! Tähän saakka suurin huulivoideihastukseni on ollut Jouerin Lip Enhancer, joka yhdessä yössä taikoo kuivista ja koppuraisista huulista hengästyttävän pehmeät. Nyt tämä ihana taikasalva on saanut kovan luokan haastajan vihreästä laidasta, sillä syksyn Nurme-tehdasvierailulta lahjaksi saamani Nurme Protective Mint Lip Balm* -huulivoide on osoittautunut ässähyväksi rohtuneiden huulien pelastajaksi. Hoh!

cof

Karsastin alkuun hieman hammastahnamaista piparmintun tuoksua, mutta voiteen tehot ovat osoittautuneet niin ylivoimaisiksi, että minttuisuuskaan ei enää haittaa. Olen vuosien varrella testannut ja hylännyt lukuisia maineensa mukaan ”täydellisiä” huulivoiteita, jotka joko koukuttavat levittämään lisäkerroksen vartin välein, jättävät tahmean kalvon kitalakeen tai jotka eivät saa huulilla aikaan yhtään mitään.

Nurmen suojaavassa minttuhuulivoiteessa ihoa pehmentävät ja suojaavat muun muassa mehiläisvaha, kaakaovoi ja avokadoöljy ja eron huulten pehmeydessä näkee ja tuntee selvästi jo parin käyttökerran jälkeen. Vaatimaton tuote pääsi yllättämään pätevyydellään ja olen valmis nostamaan tämän pienen minttusankarin holy grail -listalleni heti kulttisuosikki-Jouerin rinnalle. Lämmin suositus!

burst

Koska kyseessä on luonnonkosmetiikka, säilyvyysaika on normaalia lyhyempi ja tuote tulisi käyttää loppuun kuuden kuukauden kuluessa. Puoli vuotta on oivallinen käyttösäde syksyllä korkatulle tuotteelle, kun keljut, huulille raadolliset talvikuukaudet ovat vielä eessäpäin.

Nurmen tuotteita myyvät mm. °Eleven ja °Biodelly.

2 Comments Lisää omasi

  1. Sissi sanoo:

    Täältä toinen kannatusääni, tykkään tästä tosi paljon <3

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.