Laponie of Scandinavia Face Cream ja Toner Spray

°Sisältää mainoslinkkejä
*Tuotteet saatu PR-näytteenä.

Jatkoa ensimmäiselle Laponie of Scandinavia -postaukselle, jonka voit lukea täältä. Laponie laajensi kompaktia tuotelinjaansa vuodenvaihteen tienoilla ja koko sarja kattaa nyt puhdistusmaidon, puhdistusgeelin, yleisvoiteen ja kasvoöljyn lisäksi myös kasvosuihkeen ja kosteusvoiteen.

laponie_face_cream_toner_spray.jpg

Laponie of Scandinavia Face Cream -kasvovoide ja Toner Spray -kasvosuihke jatkavat tuttua, yksinkertaista ja pelkistettyä Laponie-linjaa. Nämäkin Laponie-tuotteet sisältävät runsaasti ravitsevia ja rauhoittavia ainesosia ja ne on kehitetty herkkää ja herkästi reagoivaa ihoa silmälläpitäen. Minimalistiset tuotteet ovat vegaanisia.

laponie_tuotteet_kokemuksia_kasvosuihke

Alumiiniseen tuubiin pakattu Laponie Face Cream -kasvovoiteessa on pehmeä, helposti levittyvä ja aavistuksen geelimäinen koostumus, joka tuoksuu miedosti kauralle ja jättää ihon pehmeäksi. Kuivalle iholle suosittelen lisäämään kasvovoiteen joukkoon tipan öljyä, joka lisää tuotteen ravitsevuutta entisestään. Aluksi Face Cream -kasvovoiteen 40 ml pakkauskoko ihmetytti, mutta tuotteen riittoisuus selittää pienemmän pakkauskoon. Face Cream sisältää komean kattauksen ihoa ravitsevia ja hoitavia ainesosia kuten rypsi-, kaura- ja unikonsiemenöljyä, glyseriiniä, kaurajauhetta, sodium PCA:ta ja lesitiiniä.

laponie_toner_spray_kokemuksia

Tasapainottava Laponie Tone Spray -kasvosuihke hemmottelee ihoa ravitsevalla vesimäisellä kosteudella. Pullon suihke on makuuni hieman reipas ja annostelee kasvosuihketta sekä enempi että suuremmalla paineella kuin tarvittaisiin. Ei  mainittavaa tuoksua. Kosteuttavan kasvosuihkeen ainesosalista pitää sisällään ihoa suojaavaa ektoiini-aminohappoa, glyseriiniä sekä päärynäkelppi-levää, jolla on ihoa pehmentäviä ja kosteuttavia ominaisuuksia. Kosteuttavaa kasvosuihketta voi käyttää ihonhoidon ensimmäisenä vaiheena heti ihon puhdistamisen jälkeen sekä ennen meikkiä tuomassa iholle lisäkosteutta meikkivoiteen alle. Valmiin meikin päälle en runsaan annostelumekanismin vuoksi enää suihkuttelisi.

laponie_kasvovoide_kokemuksia

Kuuden tuotteen täysvegaaninen Laponie of Scandinavia on nyt ihan kokonainen tuotesarja, jonka kehittymistä ja nousukiitoa seuraan suurella mielenkiinnolla. Tuotteiden sisältö ja taustat on avattu brändin omilla sivuilla esimerkillisesti, tuotteiden viimeinen käyttöpäivä on selkeästi näkyvillä sekä pakkauksissa että kotisivuilla, tilaukset toimitetaan maksutta ja edelleen tykkään koko Laponien viestinnästä kuin hullu  siitä kuuluisasta puurosta.

laponie_suomi_kokemuksia

Oletteko ehtineet perehtyä tuotteisiin sitten viime näkemän? Millaista tuotetta toivoisitte seuraavaksi mukaan?

Laponie of Scandinavia -tuotteita myy mm. °House of Organic.

One Comment Lisää omasi

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.