Paluu kesäkoomasta

Hei okeiii, olin pitkään poissa, mutta oliko välttämätöntä lähettää muistokimppuja kotiin, häh? Tullaan, tullaan!

Pitkä lomapätkä blogista oli täysin suunnittelematon, mutta kun elämä tulee ja tapahtuu, on mentävä mukana. Täällä kuitenkin ollaan ja ihanaa nähdä, että niin moni on käynyt kurkkimassa arkistoja sillä välin kun meitsi kirmasi muina kesähassuina pisin kyliä. Löysittekö mitään mielenkiintoista? Vaihdetaan nopsasti kuulumiset, niin päästään samalla takaisin kirjoitusmielentilaan.

tomorrowland_dreamville_teltta_kokemuksia

Viilankantoluvan rakkauden kesästä 2019 jäänyt viimeisin elomerkintä on sikakalliin Sveitsi-reissun jälkeen (voin jatkovannoa rakkautta tuolle Kikon huulikiillolle, se on jo puolivälissä tuubia – ihana!) ja sen jälkeen kesään on mahtunut yksi mojiton kyllästämä WKND-perjantai (elämäni eka VIP-passi kaulassa, hihhihi miten väärässä paikassa olinkaan apua), hurmoksellisen hienot neon-oranssit stilettokynnet (ei, ei tietenkään ole yhtään kunnollista kuvaa) ja festariasuun krepattu tukka (yht. nolla kuvaa) joka suoristui ensimmäisenä festipäivänä ulkosuihkussa lämpöhalvausta ehkäistessä, koko vuoden kohokohtana Belgiassa järjestettävä EDM-festari Tomorrowland johon tänä vuonna koukkasimme Ruotsin kautta ja olimme reissussa (ts. päissään) puhalluttavat seitsemän päivää, yksi ilta Rammsteinia ja auton takapenkillä vietettyjä viskimaistajaisia, kaikenlaisia spontaaneja kuohuviinihassutteluja ja skuuttikruisailuja lämpimissä kesäöissä, Turun keskustasta löydetty kerrassaan oivallinen salapubi jossa ei ollut meidän ja palvelualttiin DJ:n lisäksi ketään muuta, hiukan ikäviä (ja kalliita) eläinlääkärireissuja, yksi ilta nolostuttavan kovaa naurattaneen standupin parissa täyteenahdetussa hipsteribaarissa jonka katosta roikkui teurastettuja plyysisohvia ja vieruskaverin kankku oli molemmilta puolilta vähän sylissä sekä yhdet ihanat synttärit tarjoomuksistaan tunnetun ystävän luona, joissa en voinut syödä mitään, koska hyppäsin viikko sitten mukaan Fitfarmin Keto49-dieetille. Huh!

neon_orange_nails

Mutta hei kaikki paitsi tuo viikon reivireissu tehtiin töiden ohessa (koska lomaa ei vielä ollut kertynyt), joten ken kotiinsa syksyllä töiden jälkeen yksikseen hautautuu marisemaan, hävetköön. Niin paljon iloa pienistä pyrähdyksistä ystävien keskellä – tästä täytyy kaamoksen laskeutuessa pitää kiinni.

tomorrowland_2019_the_book_of_wisdom_kokemuksia.jpg

Olen opetellut sietämään aikaisia aamuheräämisiä, jotta iltapäivään jää enemmän aikaa toteuttaa asioita, joista nautin. Saattaa olla, että nautintoaika muuttuu syksyn edetessä työaika numero kakkoseksi, sillä toiveikkuuspäissäni ilmoittauduin keväisten AMK-opintojeni jatkokurssille, vaikka kovasanaisesti vannoin, etten enää ikinä läksisi moiseen. No kerrankos sitä kelkkansa suuntaa hiukan tarkistaa?

live_today_love_tomorrow_unite_forever

Työrintamalla rullaa kivasti vaikka päiväduunissa onkin ilmassa vähän hyvästien haikeutta, mutta onneksi freelance-duunit pitävät sivussa kiireisenä eikä aikaa varsinaiseen sitten kun -stressaamiseen oikein jää. Mutta jonkinlainen tasapaino suorittamisen ja lepäämisen välissä on juuri nyt ehkä löytymäisillään ja siitä olen hirmu iloinen. Illoista on kivasti jäänyt aikaa vanhalle kunnon Netflix & chill -meiningille (mikä avioliitossa useimmiten tarkoittaa sitä ihan perinteistä netflixaamista) ja olemme siipan kanssa ihmetelleet saksalaista Dark-sarjaa, joka kääntää solmuun kielipään ohella myös loogisen ajattelun ja muistin aivolohkot. Suosittelen, virkistävä kokemus!

jokiranta_turku

Kesän aikana tein myös joitakin kosmetiikkalöytöjä, mutta tässä kesähassuillessa suurin osa ostoksista on pölyttynyt odottamaan korkkaamistaan. Odotan suuria esimerkiksi Laneigen hypetetyltä huulinaamiolta ja pistän sen kivenkovaan testiin aivan heti kun vain muistan ottaa sen työhuoneesta mukaan yöpuulle kömpiessäni. Suorittamisen taso on kova ja paineet lähes käsin kosketeltavat.

tomorrowland_kokemuksia_2019

Ympärilläni vellova tavaroiden vähennysprojektikuume ei tartuttavuudestaan huolimatta ole vielä saanut aikaan mainittavia toimintatarpeita. Olen kuitenkin yrittänyt vuorotellen käyttää jokaista ostamaani huulipunaa ja viimeistään nyt saanut sen kiintiökahjon leiman täällä kotikylän keskusraitilla – ehkä se lasketaan jo osallistumiseksi?

Mitä teille kuuluu? Onko kesä kohdellut hyvin?

2 Comments Lisää omasi

  1. Emma/WL sanoo:

    Kiva kuulla susta! Kesä kuulostaa menneen ihan huipusti! Ja hei, virkistävää kohdata joku joka ei myöskään jaksa syöksyä pää edellä tavaroidenvähennystalkoisiin. Terveisin laiskiainen.

    1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

      Joo, kovaa ja korkealta! Vähennysprojekti ei tosiaan ole millään lailla ajankohtainen, ugh.

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.