Lavera yllätti suihkugeelillä – ihana elämys!

°Sisältää mainoslinkkejä

Tietyissä ostotilanteissa en voi kehuskella hillitseväni itseäni erityisen hyvin. Yksi tällainen tapaus sattui eteen vieraillessani luonnonkosmetiikkaa maahantuovan NHS:n tiloissa keväällä. NHS:n valikoimiin kuuluvat mm. Lavera, Nurme, Cattier, UpCircle ja Benecos, joista jälkimmäisen kanssa kanssa en ole juurikaan ehtinyt tutustua vielä.

Nurmen tuotteita olen testaillut viimesyksyisestä tehdasreissusta saakka (supersymppis navettaan rakennettu pieni saippuatehdas – lue reissupostaus täältä), Cattierin tuotteista tykästyin kuivaihoiselle sopivaan puhdistusgeeliin,  ja UpCirclen kahvikuorinnalla hemmottelen arjessa ryytynyttä kroppaa. Laveralta olen vuosia sitten kokeillut muutamaa vartalotuotetta, mutta suhde ei ole päässyt syventymään kovin intiimille tasolle. Arvaatte varmaan, mihin suuntaan draaman kaari on kehittymässä.

luonnonkosmetiikka_suihkugeeli

Maahantuojavierailulla saimme mahdollisuuden tehdä ostoksia varaston hyllystä hieman normaalia edullisemmin ja siitä moposta ei sitten ensimmäisen kahden minuutin jälkeen näkynyt kuin lattiaan piirtynyt renkaanjälki. Kannoin kotiin kilokaupalla suihkugeelejä ja vartalovoiteita, joiden mahduttaminen täyteenahdettuun kosmetiikka-Alexiin kieltämättä palkitsi vuosia harjaannuttamani tetris-silmän.

Parasta tässä ostosretkahduksessa on tietysti se, että ostin puoli sylillistä Laveran suihkugeelejä, vaikka ne eivät aiemmalla kokeilukerralla olleet jättäneet mainittavaa muistijälkeä. Mutta kuten huomaan usein elämässä muutenkin käyvän, tein päätöksiä nenä edellä. (Tiesittekö muuten, että tuoksut ja tunteet käsitellään samassa aivolohkossa?)

Elämä (tai Lavera) yllätti sillä lailla kivasti, että näähän on ihania! Olen ehtinyt käyttää loppuun vasta yhden suihkugeelin, mutta onnistuin nenälotolla korkkaamaan käyttöön kerrassaan herkullisen tyypin, jonka kanssa olen hieronut tuttavuutta hymy huulilla koko kesän.

lavera_body_wash_suihkugeeli

Lavera Natural Superfruit Body Wash Goji tuoksuu huumavasti makean marjaisalta ja muistuttaa ilokseni koostumukseltaan tavallista suihkugeeliä. Aiemmat luonnonkosmetiikan suihkugeelit ovat valuneet sormien läpi niin liukkaasti, että totuin annostelemaan niitä suoraan rinnuksille ja jatkamaan levitystä siitä. Laveran suihkugeelissä lisäplussaa saa myös miellyttävä vaahtoavuus, joka ei sekään oman kokemukseni mukaan ole itsestäänselvyys kaikille luonnonkosmetiikan suihkutuotteille.

Kylppärin valtaava tuoksu tuo vahvimmin mieleeni kirsikan ja vaikka se ainesosalistalla komeileekin, luulen että osa marjaisaa sinfoniaa pohjautuu nimenomaan gojiin. En ole koskaan syönyt tuoreita goji-marjoja, joten etenemme luulottelun varassa, toim. huom. Tuoksu on ihanalla tavalla voimakas ja kietoo pauloihinsa kerta toisensa jälkeen.

Suihkugeelin pehmeää vaahtoa on ilo pyöritellä iholle, joka jälkikäteen tuntuu puhtaalta, mutta ei kiristä. Suoranaisesti kosteuttava tämä ei ehkä ole, mutta ei myöskään tuonut ihon kuivuutta esiin niin kuin joillain suihkugeeleillä on tapana.

lavera_kokemuksia_viilankantolupa

Tuoksun jälkeen parasta tässä vegaanisessa luonnonkosmetiikkalöydössä on sen helppo saatavuus ja edullinen hinta. 200 ml tuubi maksaa noin yhdeksän euroa. En missään nimessä ole valmis vaihtamaan luonnonkosmetiikkaan koko kauneusrepertuaariani, mutta nopsasti iholla käväisevä ja sitten vedenpuhdistamon huoleksi valuva suihkugeeli on oivallinen nurkka aloittaa uusi valtaus.

Omassa kaapissani odottavat vielä korkkausta kirpsakka limetti, makea appelsiini sekä voidemaisempi granaattiomena. Luulen, että marjaisasta makeudesta seuraava askel on tuo appelsiini – ehkä sen raikkaus säilyttäisi kesän tunnun arjessani vielä hetkisen?

Lavera-tuotteita myy mm. °Eleven.

 

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.