Testissä REN-ihonhoitotuotteet

*Saatu ilmaistuote
°Sisältää mainoslinkkejä

ren_skincare_suomi_viilankantolupa_

Sain °Lookfantasticilta testiin *Lookfantastic x REN -kauneusboksin, joka sisälsi kuusi kestävää kehitystä tukevaa °REN-ihonhoitotuotetta avuksi herkän ihon hoitoon ja lisäämään ihon kirkkautta ja häivyttämään pigmenttimuutoksia.

REN Skincare oli boksin saapuessa vielä sarjana täysin vieras, mutta nyt pienen perehtymisen ja tuotteiden testailun jälkeen olen herkkäihoisena ihonhoitosnobinakin aika vakuuttunut.

ren_tuotteet_kokemuksia_viilankantolupa

REN Skincare – hellää ja tehokasta ihonhoitoa ympäristöä kunnioittaen

REN Skincare nojaa ideologiaan, jonka taakse on helppo asettua: Tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva ihonhoito on mahdollista myös ympäristöä kuormittamatta. Tykkään REN-ideologiassa erityisesti siitä, että kestävää kehitystä ja ympäristökuormituksen vähentämistä esittävät luvut on esitetty aitoina ja helposti lähestyttävinä.

Ei, emme ole vielä kokonaan vegaanisia. Kyllä, tämän pakkauksen tämä osa on 50% kierrätysmuovia ja tämä toinen 100% kierrätysmuovia. Viherpesu on jätetty pois ja asiat esitetään luonnonvalossa, ilman kirkkaita spotteja. Ei, emme ole vielä täydellisiä, mutta teemme matkaa kanssasi, avoimesti. REN Skincare tähtää täydelliseen kierrätykseen eli ns. waste free -statukseen vuoteen 2021 mennessä, joten aivan pian saatamme nähdä tässä brändin, joka johtaa esimerkillään muita.

REN Skincare -ihonhoitotuotteet on kehitetty niin, että ne toimivat myös herkällä iholla ja siksi liian aggressiivista aktivointia kuten kuorintoja tai pH-tasapainon voimakasta järkyttämistä vältetään. Testituotteiden kokemuksella allekirjoitan väitteen: kumpikaan kuorinnoista ei saanut ihoani hepuloimaan. Tämä mahdollisuus on valitettavasti usein läsnä silloin, kun iho on ohut ja ylipäätään herkkä närkästymään liiasta aktivoinnista.

REN x Lookfantastic Beauty Box -kauneusboksi sisälsi seuraavat tuotteet:

  • Geelistä maitomaiseksi emulgoituva Clean Jelly Oil Cleanser -puhdistustuote 100 ml
  • Kirkastava ja kuoriva Ready Steady Glow Daily AHA Tonic -kasvovesi 50 ml
  • Pehmentävä Glycol Lactic Radiance Renewal Mask -hedelmähappokuorinta 50 ml
  • Suojaava Evercalm™ Global Protection Day Cream -päivävoide 50 ml
  • Fysikaalinen Clean Screen Mineral SPF 30 -aurinkosuojavoide 10 ml
  • Rauhoittava Evercalm™ Overnight Recovery Balm -yövoide 5 ml

Tällä kattauksella sain miellyttävän tuntuman REN-ihonhoitotuotteisiin ja kerron kokemuksia REN-tuotteista nyt kuivan ja herkän 30+ -ihon näkökulmasta.

ren_ihonhoito_suomi

Kokemuksia REN-ihonhoitotuotteista

Päällimmäinen fiilis sarjasta on ylellinen. Värikoodaus on selkeä, pakkaukset tuntuvat miellyttävältä kädessä, pumppumekanismit ja korkit toimivat asiallisesti ja ideologia puhuttelee. Pidän siitä, että jokaiseen pakkaukseen on merkitty pakkausmateriaalin kierrätysaste sekä mahdollinen vegaanisuus. Kotisivut ovat informatiiviset ja selkeät. REN on hintaluokaltaan oman käyttökosmetiikkani yläasteikkoa, mutta sopivalla alennuksella tai esimerkiksi matkakokoisia tuotteita yhdistelevissä pakkauksissa hankintahinta on hyvinkin saavutettavissa.

Tuotteiden ihotuntu on viimeistelty ja liki jokaisessa tuotteessa oli jokin vau-elämys joko tuoksun, tuntuman tai vaikutuksen osalta. REN Skincare pomppasi kerrasta kiinnostavimpien ihonhoitobrändien kärkikymppiin.

ren_tuotteet_kokemuksia_

Öljymäinen puhdistusbalmi Clean Jelly Oil Cleanser

Vegaaninen REN Clean Jelly Oil Cleanser -puhdistustuote tuoksuu erehdyttävästi tuoreilta nallekarkeilta. Tiedättekö sen pehmeän, vähän tahmean nallekarkkiköntän, josta nannat pitää yksitellen irroitella ennen syömistä? Täsmälleen siltä!

Jelly on hyvä sana kuvaamaan tuotteen koostumusta, joka levittyy iholle vaivattoman liukkaasti ja mikä parasta, myös säilyttää liukkautensa niin pitkään kuin haluan kasvoja hieroa. Tuote ei missään vaiheessa kuivu tai jämähdä, vaan voin rauhassa pyöritellä putsaria iholla haluamani ajan ja sitten lisätä lirauksen vettä mukaan, kun haluan siirtyä huuhtomaan tuotetta. Tämä puhdistustuote ei kuitenkaan emulgoidu täydellisesti vedellä, vaan jättää iholle kalvon, joka kaipaisi poistamiseen musliiniliinaa (mukana boksissa, mutta vältän käyttöä omalla herkällä iholla).

Mikäli etsit puhdistustuotetta, joka huuhtoutuu täydellisesti viemäriin ilman musliiniliinaa tai heti perään käytettävää kakkosvaiheen puhdistustuotetta, tämä ei ole valintasi. Mikäli fiilistelet karkkituoksuja ja käytät joka tapauksessa kaksoispuhdistusta, tämä elämys todennäköisesti osuu maaliinsa. Sopii kaikille ihotyypeille. Vegaaninen koostumus.

100 ml n. 25€ – lue lisää ja osta Lookfantasticilta °täältä

ren_aha_tonic_suomi_viilankantolupa

Kuoriva kasvovesi päivittäiseen käyttöön: REN Ready Stedy Glow AHA Tonic

Kirkastava ja kuoriva REN Ready Steady Glow Daily AHA Tonic -kasvovesi oli villi kortti, jota kokeilin jännityksellä, sillä herkkä ihoni on aiemmin reagoinut negatiivisesti tämäntyyppisiin kuoriviin kasvovesiin. Yllätyin positiivisesti, sillä ihoni ei hepuloinut tästä käsittelystä lainkaan. Kuoriva kasvovesi sisältää hellävaraiseksi tiedettyä maitohappoa sekä pajusta peräisin olevaa erityisesti tukkeutuneisiin huokosiin tepsivää salisiiniä. Ei punoitusta, kirvelyä eikä riehaantunutta ihoa – herkkis suosittaa! Näkyviä tuloksia en ehtinyt testiajassa saamaan, mutta ainesosalistan perusteella uskon, että etenkin nenän sitkeisiin mustapäihin tästä olisi pidemmässä käytössä apua. Mitä hellävaraisemmasta kuorivasta tuotteesta on kyse, sitä pidempään kestää, ennen kuin sen vaikutukset näkyvät iholla. Malttia ja uskoa siis näiden kanssa, mikäli haluat hoitaa ihoa saattamatta sitä kriisiin.

250 ml n. 27€ – lue lisää ja osta Lookfantasticilta °täältä

ren_ihonhoitotuotteet_suomi

Hellävarainen kuorinta herkälle iholle: Glycol Lactic Radiance Renewal Mask

Kuoriva, kirkastava ja silottava REN Glycol Lactic Radiance Renewal Mask -naamio oli sekin aavistuksen jännittävä testattava, sillä vaikka nykyisten happo-oppieni myötä olen oppinut käyttämään happoja ihonhoidossa, uuden ja tuntemattoman kuorinnan kokeilu ohuella iholla jännittää aina. REN:in bestseller-tuotteisiin kuuluva geelinaamio lunasti maineensa helppokäyttöisenä, hellävaraisena ja tehokkaana kuorintana, joka sopi myös herkälle ja ohuelle iholle.

Täyteläinen geeli oli helppo levittää iholle silmänympärysihoa välttäen ja se myös pysyi koko vaikutusajan valumatta paikoillaan. Pumppukorkillinen pakkaus oli ilahduttavan helppokäyttöinen ja sisältää lisäksi pikkuisen lisäkorkin, joka estää tuotteen kuivumisen pumpun suuaukkoon. Pieniä juttuja, joista pakkaushifistelijä innostuu! Annoin kuorinnan vaikuttaa iholla koko ohjeistetun 10 minuuttia ja huuhtelin viileällä vedellä. Suurin ero, jonka huomasin, oli ihon käsittämätön pehmeys.

Ihoni on yleisesti ottaen hyvässä kunnossa ja hellällä huolenpidolla ympäri vuoden, mutta tämän kuorinnan kanssa huomasin selkeän eron ihon pehmeydessä vielä monta päivää kuorinnan jälkeen. Ja kokonaan ilman punoitusta, kutinaa, hilseilyä tai muita tyypillisiä hedelmähappokuorinnan sivuoireita. Kirkkaudesta en niin osaa sanoa, mutta sormien alla ihon tuntu oli kertakaikkiaan aivan erilainen kuin ennen happokuorintaa. Hedelmäisestä tuoksusta vielä pieni lisäplussa – tämä jää ehdottomasti käyttöön.

50 ml 41,95€ – lue lisää ja osta Lookfantasticilta °täältä

ren_skincare_suomi_kokemuksia

Rauhoittava päivävoide herkälle iholle: Evercalm™ Global Protection Day Cream

Herkälle iholle sopiva päivävoide REN Evercalm™ Global Protection Day Cream oli iloinen yllätys. Usein herkän ihon voiteet ovat apteekkimaisia, jäykkiä ja elämyksettömiä – mikä toki palvelee niitä vaikeasti herkkäihoisia, joiden on hankala löytää iholleen sopivia tuotteita. Itse tällaisena kausiherkkiksenä kaipaan kuitenkin kasvovoiteeltakin tiettyä elämyksellisyyttä ja vaikka en satasella rakastunut tämän voiteen tuoksuun, sen koostumus oli sitäkin parempi.

Helposti levittyvä ja nopeasti imeytyvä mutta silti suojaavan kalvon jättävä päivävoide oli oiva yhdistelmä suojavaa ja kosteuttavaa vaikutusta. Kasvovoide sisältää mustaherukan siemenöljyä, tyrniä ja kameliaöljyä, jotka kaikki osallistuvat jännän tuoksucocktailin koostamiseen. Iho jää pehmeäksi, eikä kiristä tai punoittele. Tykkään!

50 ml 34,95€ – lue lisää ja osta Lookfantasticilta °täältä

ren_mineral_screen_spf_suomi

Fysikaalinen aurinkosuoja, joka jättää iholle mattapinnan

UVA- ja UVB-suojan tarjoava REN Clean Screen Mineral SPF 30 -aurinkosuojavoide sisältää aurinkosuojasta vastaavan sinkkioksidin lisäksi riisitärkkelystä, joka auttaa pitämään ihon mattapintaisena. Koostumus on fysikaaliselle aurinkosuojalle tutusti jäykähkö ja vaatii hieman pyörittelyä ihoon, mutta ei silti hankalimmasta päästä kokeilemiani. Tuoksu on melko voimakas ja sitruksinen. Koska oma ihoni on kuiva, jouduin kerrostamaan alle reilusti kosteutta ja sumuttelemaan päivän mittaankin kosteussuihketta päälle, mutta rasvoittuvammalle iholle mattapintaisuus on varmasti toimivampi ominaisuus. Vegaaninen koostumus.

50 ml 34,95€ – lue lisää ja osta Lookfantasticilta °täältä

ren_glycol_lactic_mask_kokemuksia

Kuivan ja herkän ihon yövoide: Evercalm™ Overnight Recovery Balm

Viimeisempänä, mutta ei yhtään muita vähäisempänä, sulaa voita ja pehmeää geeliä tuntumassaan yhdistävä REN Evercalm™ Overnight Recovery Balm -yövoide. Jestas, minkä tuntuinen voide! Tehokosteuttava ja ihon luontaista suojakalvoa korjaava öljymäinen yövoide oli porukan yllättäjä ja huomasin jopa vähän säästeleväni pikkuruisen tuubin antimia, jotta niistä riittäisi iloa pidemmäksi aikaa. Pehmeä, öljymäinen tuntuma on juuri sitä mitä yövoiteelta haen (kuten lemppariyövoiteeni Egyptian Magic ehkä parhaiten havainnollistaa) ja vaikka herkälle iholle kehitetyn Evercalm™-linjan tuoksut eivät hengi kaipaamaani elämyksellisyyttä, en myöskään koe täyteläisen yövoiteen tuoksua mitenkään luotaantyöntävänä tai liian hallitsevana. Kerrassaan ihana tuote kuivuudesta kärsivälle iholle!

30 ml n. 40€ – lue lisää ja osta Lookfantasticilta °täältä

ren_skincare_suomi_viilankantolupa

Näistä lemppareikseni nousivat karkkituoksullaan ja liukuvuudellaan hurmannut geelimäinen puhdistusöljy, ihon superpehmeäksi 10 minuutissa taikonut hellä happokuorinta sekä täyteläinen, liki öljymäinen yövoide.

One Comment Lisää omasi

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.