Lancôme Cushion Highlighter & Blush -tyynymeikkielämys

linkit

Okei, nyt tapahtuu jänniä! Iskin silmäni Lancômen Proenza Schouler -kokoelmaan heti, kun näin nimen tutussa verkkokaupassa. Sama muotitalo on tehnyt aiemmin yhteistyötä MACin kanssa ja nimi jäi tästä vuosien takaisesta ostoksesta mieleen. Ihmettelin tämän uuden kokoelman erikoisia koostumuksia kuten tyynyrasiaan pakattua Cushion Highlighter -korostusväriä ja jänniä Lip Kajal -huulipunakyniä, mutta vasta törmättyäni näihin ihkaelävänä sain todellisen pakkomielteen. Pakkomielteen saamisen ja ostotapahtuman välinen aikajatkumo on tunnetusti lyhyehkö – ainakin tälpual jokke.

lancome_meikit_blogi

Lancôme Proenza Schouler Cushion Highlighter -korostustuote hyödyntää meikkivoiteista tunnettua cushion-pakkausta, jossa nestemäinen tuote on imeytetty huokoiseen sieneen, josta tuotetta painellaan vippaan, jolla se asetellaan kasvoille. Tätä koostumusta ovat monet kiitelleet mullistavan mukavaksi levittää, mutta itse en ole tyynymeikkivoiteen kanssa tehnyt vielä tuttavuutta. Konseptin tiedettyäni olin välittömästi erittäin kiinnostunut, kun samaa hyödynnettiin hohtotuotteessa jota ehkä kaikista tuotteista viimeisenä olisin ajatellut sutustaa kasvoille vipalla – enhän käytä vippaa edes puuterin levitykseen!

Lancôme Cushion Highligter -korostustuote

Ja kyllä, epäröivän ylpeys käy lankeemuksen edellä, sillä tämä on loistava! Sävy on neutraalin shampanjainen ja hohtaa pehmeän hehkuvasti, muttei ole tippaakaan kimaltava. Pakkauksen mukana tuleva musta vippa on jäykkä ja sen kanssa korostusnesteellä on yllättävän helppo osua juuri sinne, mihin aikoo. Alemmissa kuvissa näkyvä amorin kaaren korostus jäi ehkä vähän turhan voimakkaaksi, mutta todistaa hyvin vippalevityksen tarkkuutta.

Lancôme Cushion Highligter swatch

Vaikka korostusväri levitetään kasvoille nestemäisenä, vippa imee siitä ylimääräisen kosteuden, eli se ei ole poskipäätä koskiessaan enää varsinaisesti märkä, vaan korkeintaan aavistuksen kostea ja koostumus istahtaa paikoilleen välittömästi. Liityin fanikerhoon kerrasta.

Lancôme Cushion Highligter swatch on pale skin

Samassa hypistelytilanteessa iskin näppini samaa pakkausteknologiaa hyödyntävään Lancôme Cushion Blush Subtil -tyynyposkipunaan, jonka ostin vähän sillä ajatuksella, että tämä nyt ainakaan ei voi toimia. No mutta, arvaatte varmaan jo.

Lancôme Cushion Subtil Blush Sparkling Framboise -poskipuna

Tyynyssä ärtsyltä näyttävä sävy 024 on poskilla heleän hento ja sen tuputteleminen vipalla käy loisteliaasti yhteen nykyisen meikkivoiteettoman meikkipohjarutiinini kanssa ja mikäli pakkaus ei olisi tilaa vievä ja kömpelö, tästä tulisi heittämällä paras omistamani poskipuna. Nestemäisen poskipunan ja vippataputtelun ihanuus piilee levittyvyydessä ja keveydessä – kun vippaa kastaa tyynyyn vain yhdellä kulmalla, väriä on helppo taputella juuri niihin kohtiin joihin sitä tarvitaan ja sitten häivyttää se saman vipan puhtaalla puolella rajattomaksi. Tykkään kovasti!

Lancôme Lip Kajal Duo Chorma -huulipunakynä

Kahden tyynyasian lisäksi lankesin samaan konkurssiin vielä Lancôme Lip Kajal Duo Chorma -huulikynään, joka yhdistää samaan hylsyyn vahamaisen (jännästi muotoillun) mattapunan ja geelimäisen, ohuen huulikiillon. Yhtään huuliasiaa meikkikokoelmani ei olisi enää kaivannut, mutta olen iloinen, että ostin tämän. Kuvissa näkyvä sävy on paitsi väritykseltään ihastuttava, myös koostumukseltaan viehko. Pelkäsin huulikiillon liuottavan huulipunan kadoksiin, mutta yllätyksekseni kuvissa näkyvä mehukas ja liukas kiilto kesti huulilla tunteja ja sen haihduttua jäljelle jäi mattainen ja peittävä huulipunapinta, jonka sitkeyttä seurasin pienoisella ihmetyksellä.

Lancôme Lip Kajal Duo Chorma swatch on pale skin

Muutamaa Lancômen huulipunaa kokeiltuani  en voi sanoa olevani vahaliitumaisen tuoksun ystävä, mutta koostumuksen osalta punissa ei ole ollut moitittavaa. Tämän puikon jännä muotoilu toi huulten punaamiseen ihan uuden ulottuvuuden, kun reunat sai rajattua terävällä kärjellä ja huulten sisäosan väritettyä puikon varrella, yhdellä hassulla pyyhkäisyllä.

Lancôme Proenza Schouler 2019

Aiemmat kokemukseni Lancômen meikeistä ovat varsin rajalliset, mutta tämän kolmikon myötä aion jatkossa pitää uutuuslanseerauksia vähän tarkemmin silmällä.

Kasvot
MAC Matchmaster Concealer 1.0
Lancôme Cushion Blush Subtil 024 Sparkling Framboise
Lancôme Cushion Highlighter Chroma (°eleven.fi)

Silmät
MAC Up For Everything Lash (°eleven.fi)

Kulmat
MAC Shape & Shade Brow Tint Taupe (°eleven.fi)
Sephora Retractable Brow Pencil 06 Soft Charcoal

Huulet
Lancôme Lip Kajal Duo Chroma 01 Pink Chroma (°eleven.fi)

 

10 Comments Lisää omasi

 1. Nena Sofia sanoo:

  Ihanan raikas meikki, näytät niin upealta näissä kuvissa! <3 tuotteetkin vaikuttaa mielenkiintoisilta, erityisesti tuo huulipuna houkuttelee kauniilla kiillollaan :)

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Kiitos, Nena! <3 Nyt tarttui kyllä onnistuneita ostoksia haaviin. :)

 2. Mari sanoo:

  Mulla on kokemusta yhdestä korealaisesta tyynyhighlighterista ja sen perusteella uskon kyllä hyvin, että nämäkin on aivan ihania! Tuo poskipuna alkoi kiinnostelemaan, täytyy koittaa etsiä se käsiini jostain :).

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Onnea etsintään! :)

 3. Itsekin olen näitä nähnyt ja ajatukset ovat olleet täsmälleen samat, mutta ehkä sun kokemusten jälkeen voisin itsekin napata nämä testiin 😀

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Suositan! Olen kovasti tykästynyt <3

 4. Sonja sanoo:

  Vau tosi kivoja tuotteita! Olen käyttänyt Misshan tyynymeikkivoidetta, mutta highlighter ja varsinkin poskipuna kuulostavat todella hauskoilta! Ja upeat kuvat niinkuin aina :)

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Kiitos! Nää on jääneet välittömästi käyttöön, hirmu helppoja tyyppejä!

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.