Kesän loppuneet kosmetiikkatuotteet

Saadut ilmaistuotteet merkitty* ja mainoslinkit°.

loppuneet_kosmetiikkatuotteet_blogi_2019.jpg

Kesällä kului runsaasti aurinkovoidetta (jei!), yllättävän paljon vartalotuotteita ja muutamia tuttuja suosikkeja, joista on jo aiemmin ollut puhetta. Eräillä tyypeillä oli tullut kilometrit ennenaikaisesti täyteen, mikä on aina sääli. Tuotteita on hirmuinen läjä, joten yritän pitää ulosannin tiiviinä ja käsitellä tuotteet kuvassa vasemmalta oikealle.

loppuneet_kasvohoitotuotteet_blogi_2019.jpg

Kasvot

[comfort zone] Essential Toner -kasvovesi on tuttu näky loppuneissa. Kosteuttava ja kirkastava kasvovesi, josta en ole hetkeen luopumassa. Kuvassa ammattikoko, jonka olen ostanut vanhalta työpaikaltani.

[comfort zone] Hydramemory Essence -hoitonesteen minikoko kului loppuun melko nopeasti, mutta sen mitä ehdin testailla, tykkäsin. Kosteuttava ja täyteläinen koostumus sekä erittäin mieto, liki olematon tuoksu.

Comfort Zone -tuotteita myy The House of Sustainable Beauty.

Garnier-puhdistusgeeli oli hutiosto Turkista. Emme ilmeisesti päässeet myyjän kanssa yhteisymmärrykseen siitä, mitä tarkoittaa puhdistusöljy ja sain sellaisen sijaan hurjasti vaahtoavan puhdistusgeelin. Meinasin hukkua vaahtoon joka kerta kun käytin sitä ja lisäksi se tuntui aavistuksen liian pesevältä omalle iholleni, joten siippa käytti loppuun.

Tay Skincare All-purpose Shea Butter -karitevoi on muinaisjäänne blogin alkuaikojen TAY-huuman ajoilta ja aina näihin päiviin asti se on tuoksunut turvallisesti rosmariinilta, mutta nyt kun tuoksu on haihtunut, en enää uskalla käyttää. Supertuote flunssan rohduttamiin nenänpieliin.

Egyptian Magic -monitoimivoide on saanut paikkansa parrasvaloissa useaan otteeseen ja täällä loppuneiden listauksessakin se näkyy säännöllisesti. Ihana, en luovu. Tarkempi esittely tässä postauksessa. Egyptian Magic -tuotteita myy mm. °Biodelly ja °Eleven.

*Skin Regimen 1.5 HA Booster -hyaluronihapposeerumi oli ihana ja käytin sen loppuun ilolla. *Skin Regimen Tripeptide Cream -kasvovoide oli sekin miellyttävä tuttavuus ja kaavin purkin pohjat loppuun viimeistä tippaa myöten. Skin Regimen -tuotteista tein kattavan esittelyn täällä ja konseptiin perehdyttiin täällä.

Skin Regimen -tuotteita myy The House of Sustainable Beauty.

Klairs Rich Moist Soothing Tencel Sheet Mask -kangasnaamio oli ensimmäinen kangasaamio, jonka tehossa ja tuntumassa todella huomasin eron muihin kangasnaamioihin. Verkkomainen, tehokosteuttava kangasnaamio istui kasvoille tukevasti, ei valunut lainkaan ja sen sisältämä seerumi tuntui erittäin täyteläiseltä ja miellyttävältä iholla. Täydet viisi pistettä, näitä ostan lisää kunhan saan aiempia kangasnaamiovarastoja käyteltyä pois. Klairs-tuotteita myy mm. °Eleven.

Sephora White Clay Mask -savinaamio oli heräteostos jollain Sephora-käynnillä ja käyttelin tätä pois saunanaamiona. Tykkään pakkauksesta, jossa muovin määrä on minimoitu ja tuote on helppo käyttää loppuun. Tasapainottava ja rauhoittava koostumus ei kiristellyt iholla, jes! Pussissa lukee 4 käyttökertaa, mutta käytännössä tästä riitti kyllä ainakin tuplasti, enkä levitellyt edes mitenkään nuukasti. Muita Sephora-löytöjä voi kurkkia mm. täältä ja täältä.

loppuneet_vartalotuotteet_2019

Vartalotuotteet

[comfort zone] Sun Soul Milk Kids SPF50+ -aurinkovoide on luottotuotteeni, jolla suojaan vaaleaihoisen perheen. Ilokseni perheen pieninkin käyttää aurinkovoidetta jo rutinoituneesti, eikä asiasta tarvitse enää erikseen muistuttaa aamuisin. Kevyt, vettä hylkivä koostumus on hajusteeton, imeytyy nopeasti eikä tunnu tahmealta iholla. Täydet pisteet hoitolatuotteen hinnasta riippumatta. Tänä kesänä näitä kului loppuun kolme ja parhaillaankin on kaksi pulloa auki eri huoneissa, jotta ihon suojaaminen olisi kaikille mahdollisimman vaivatonta ja tuotteet aina käden ulottuvilla. Sisältää UVA- ja UVB-suojan. Vaikka kategorioin tämän ”vartalon” alle, sopii ja käytän myös kasvoille.

Comfort Zone -aurinkotuotteita myy The House of Sustainable Beauty.

*L’Occitane Zesty Lime Ultra Soft Cream -vartalovoide odotti vuoroaan kiltisti useamman vuoden ja toimitti sitten tehtävänsä asiallisesti. Runsaasti suojaavaa karitevoita sisältävä vartalovoide ihastutti täyteläisen pehmeällä koostumuksellaan ja kirpakalla limetin tuoksulla. Voisin ostaa lisää.

Organic Shop Lemongrass & Sugar Body Scrub -vartalokuorinta oli ehkä vähän plääh, vaikka miten olisin halunnut siitä pitää. Saippuainen tuoksu, nopeasti kuluva koostumus. Hinta on toki edullinen, mutta jatkossa satsaan silti erityyppisiin kuorintoihin.

*Mádara Pihlaja Daily Defence Butter -vartalovoide tuli valitettavasti siihen ikään, että oli aika hyvästellä se. Tuotteessa oli hiukan hankalasti imeytyvä koostumus, enkä tullut käyttäneeksi sitä loppuun ajallaan. Kun nyt löysin sen laatikon pohjalle hautautuneena, yritin käyttää jankkiintuneet jämät loppuun kantapäissä, mutta lopulta kyllästyin tahkoamiseen. Kun meistä ei heti aluksi tullut kavereita, olisi pitänyt aiemmin ymmärtää luovuttaa ja antaa tuote eteenpäin. Tässä olen oppinut viisaammaksi ja nykyään minulle sopimattomat tuotteet saavat melko nopeasti kodin kaveripiiristä. Mádaran Pihlaja-tuotteissa on kyllä ihana, uniikki tuoksu.

*The Body Shop Glazed Apple Body Butter -vartalovoi jäi valitettavasti sekin ajan hampaisiin ja löytyi yöpöydän laatikosta voimansa menettäneenä. Olen luvattoman laiska käyttämään vartalovoiteita, vaikka avaan ja tuoksuttelen niitä innoissani, mutta tähänkin on onneksi tullut muutos kohti parempaa. Olen oppinut säilyttämään vartalovoiteita paikassa, josta ne luontevammin suihkun jälkeen tulevat käyttöön, eivätkä pääse maatumaan sinne, josta niitä kuvittelin käyttäväni. Tykkään TBS:n vartalovoiteista kyllä ja juuri nyt on meneillään voimakkaasti koukuttava inkiväärikausi.

Lavera Natural Superfruit Body Wash -suihkugeeli sai paikkansa parrasvaloissa juuri äsken, joten ohjaan lukemaan tarkemman esittelyn täältä. Ihana, makean marjaisa tuoksu, edullinen hinta ja erittäin miellyttävä koostumus. Täydet pisteet. Lavera-tuotteita myy mm. °Biodelly ja °Eleven.

*Logona-suihkugeeli tuoksui ihanasti sitruunalle ja inkiväärille, mutta ei koostumukseltaan tosi ohutta, eikä siksi yltänyt suosikiksi.

*Lumene Cranberry Refreshing Shower Gel -suihkugeeli on todella vanha, älkää tuomitko. Annoin suosiolla siipan käyttöön, kun varastoissa kiehtovampiakin piisaa. Pehmeä tuoksu, perinteinen suihkugeelin koostumus.

CND Solar Oil -hoitoöljy on luottotuotteeni kynsien ja kynsinauhojen ylläpitoon, vaikka itsellä suutarin lapsena laiskuus välillä meinaakin päästä niskan päälle. Ohut, nopeasti imeytyvä koostumus ja edullinen hinta. Saatavilla useita kokoja, mutta itselle on työhistorian vuoksi kertynyt juuri näitä pikkuruisia myyntikokoja, joita pesii talon jokaisessa huoneessa ja jokaisella pöydällä. Vielä kun muistaisi ottaa ja sipaista muutaman kerran päivässä. Lisää kynsiöljyn vaikutuksesta ja tärkeydestä tässä postauksessa ja oikein kärsineille kynsille apuja tässä postauksessa.

Rexona Maximum  Protection Confidence -antiperspirantti ansaitsee sekin paikkansa luottuotteiden listassa, sillä mikään muu dödö (lempinimenä kaikille hikoilua ehkäiseville antiperspiranteille, vaikka alkupeäissana ’deodorantti’ tarkoittaakin hajun peittävää, ei kuivuutta ylläpitävää tuotetta) ei ole onnistunut pitämään voimakasta hikoilua kurissa. Näitä seisoo marketin hyllyssä muutamaakin eri laatua, mutta en ole uskaltanut kokeilla mitään muuta, kun toimiva vaihtoehto on kertaalleen löytynyt. Ja on kokeiltu Clarinsin klassikkodödöt, Bats, Triple Dry ja kristallikivi, mutta vain tämä toimii. Jos levittää aamulla, on vaikea pestä pois illalla, toim. huom. Jättää valkoisia jälkiä vaatteisiin, joten levityksen ja pukemisen väliin on syytä jättää pieni kuivattelutauko. Suositellaan levitettäväksi puhtaalle iholle illalla ennen nukkumaanmenoa. Vertaistukea muille tuoksahtaville kosteikkotovereille tässä vanhassa postauksessa.

parhaat_hiustuotteet_davines_batiste

Hiukset

Davines NouNou Hair Mask -hiusnaamio toimi oivallisesti saunanaamiona ja lisäsi hiusten pehmeyttä. Korjaava koostumus on tarkoitettu kärsineille hiuksille, mutta toimi hyvin myös hyväkuntoisissa hiuksissa. Pikkuinen määrä riittää ja tästä 75 ml matkakoosta riitti omassa ristiselkään ulottuvassa reuhkassani ehkä kymmenisen käyttökertaa. Suosittelen varauksetta ja kaikille tutustumista Davinesin hiustuotteisiin – olen menettänyt sydämeni niille niin, etten juuri suostu edes kokeilemaan enää muuta. Suosikkini on Oi-hiusöljy, josta paasaan tarvittaessa useamman tunnin.

Davines Love Conditioner on pehmentävä ja silottava hoitoaine karheille ja paksuille hiuksille. Pitkiksi venähtäneet hiukset kaipaavat ekstratehokasta ravitsevuutta, joten tämä on ässähyvä!

Davines-tuotteita myy The House of Sustainable Beauty.

Batiste-kuivasampoot ovat täällä niin tuttuja vieraita, että tuskin tarvitsee hirveästi tarkemmin esitellä. Paras kuivasampoo, jota olen koskaan kokeillut. Kulttimaineessa muuallakin kuin tässä blogissa. Tästä löydät kaikki Batistea koskevat postaukset. Batistea myy mm. °Eleven.

mac_dazzleglass_huulikiilto_kokemuksia

Meikit

MAC Dazzleglass -huulikiillot olivat tulleet tiensä päähän, sillä MAC-huulituotteille tyypillinen vaniljan tuoksu oli kadonnut. MAC Dazzleglass -huulikiilto on kimaltelevin MAC-huulikiilto ja tykkään sen koostumuksesta, joka ei tahmaa ja jättää kuluessaan huulille kauniistu sieltä täältä kimmeltävän pinnan. Hyvästelemme sävyt Rags to Riches ja Dressed to Dazzle ja siirrämme heidät Back to MAC -kasaan odottamaan kierrätystä. Nämä minikokoiset erikoishylsyt ovat muuten peräisin kumpikin eri joulukokoelmasta – paheeni, josta avauduin vastikään tässä postauksessa. MAC-tuotteita myy mm. °Eleven.

4 Comments Lisää omasi

 1. Mimosa sanoo:

  Miunkin pitäisi tehdä loppuneet -postaus, en kyllä yhtään jaksaisi :D Odottelen ensin, kunhan saan aamuputsarin käytettyä pois, niin saa sen samaan syssyyn tungettua.

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Kuulostaa suunnitelmalta! Nää on yllättävän työläitä tehdä. :)

 2. Nina sanoo:

  Batiste on kyllä loistotuote. Nyt oli yhtä sorttia vielä tämän viikon tarjouksessa Tokmannilla 3.50 euroa/200 ml pullo ja nyt harmittaa, kun en hamstrannut sitä varastoon. Iski joku järkevyyspuuska, että näitähän on kotona varastossa. Vielähän sitä ehtis… :) Tarjouksessa oli vieläpä semmoista sorttia, jota en ole kokeillut Batistelta.

  Postauksesi ansiosta kaivoin esille pari vanhaa kynsinauhavoidetta ja läträän nyt niiden kanssa, etteivät menisi vanhoiksi. Sitä tulee jemmailtua ja unohdettua kyllä välillä joitain tuotteita.

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Oh, no se on kyllä halpa! Mulla on mun Alex-laatikossa alin iso laatikko täynnä kirsikka-Batistea, hamstraan sitä ihan häpeämättä aina kun saa femmalla pullo jostain. :D

   Ja jee, peukku sun kynsinuhoille, toivottavasti heillä kaikki hyvin! :) <3

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.