Ole Henriksen Nurture – kuivan ihon hoitotuotteet

°Sisältää mainoslinkkejä

Nämä tuotteet ovat odottaneet esittelyä pitkään! Olen vilauttanut ihania Nurture-tuotteita jo loppuneet-postauksessakin, kun tämä teksti on tehnyt tuloaan poikkeuksellisen syvällä hartaudella.

Ole Henriksen on tanskalainen sarja, jota käytetään ja myydään pääosin kauneushoitoloissa. Itse olen aina mieltänyt Ole Henriksenin hoitolabrändiksi, vaikka nykyään tuotteita saa jo monesta verkkokaupastakin. Hoitolamaisuus tuntuu erityisesti tuotteiden koostumuksissa ja hemmottelevissa tuoksuissa.

ole_henriksen_nurture_me_set_viilankantolupa

Ole Henriksenin ihonhoitotuotteet eivät poukkoile trendien mukana, mutta laajassa valikoimassa on runsaasti vaihtoehtoja ja yhdisteltävää monenlaisten ihopulmien ja -ongelmien ratkaisemiseksi. Itse olen voimallisen ihastunut tähän kuivalle ja herkälle iholle tarkoitettuun Nurture-sarjaan, jonka Nurture Me -voidetta käytin ensimmäisen kerran joskus jo blogin alkuaikoina. Loikkaa menneisyyteen ja ”nestemäisen tyynyn” äärelle tästä.

Ole Henriksen Nurture -tuotteet on kehitetty erityisesti kuivaa ja herkkää ihoa silmälläpitäen ja niiden tehtävänä on ensisijaisesti rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa. No kiitos, sopii! Brändin filosofian mukaisesti tuotteissa on hyödynnetty tehokkaita kasviuutteita, mutta niistä ei ole myöskään unohdettu tuoksun ja tuotetuntuman tuomaa elämyksellisyyttä.

Ostin noin vuosi sitten ensimmäisen pienen kokeilusetin, jonka myötä jäin lopullisesti koukkuun. Tuotesetin puhdistusmaito, rauhoittava kasvovoide ja hellävarainen savinaamio koukuttivat jo parin käyttökerran jälkeen ja tyypit istahtivat hyllyyni jäädäkseen. Kokeilin myös sarjan kasvosuihketta, mutta sen kanssa ihoni ei tullut toimeen ja annoin tuotteen kuvaamatta eteenpäin. (Kasvosuihkeiden laukaisema ihoärsytys on ilmiö, joka harmillisen usein tulee vastaan, enkä vieläkään tiedä miksi ihoni reagoi niihin niin ärhäkkäästi.)

ole_henriksen_wonderfeel_double_cleanser_viilankantolupa

Ole Henriksen Wonderfeel Double Cleanser -puhdistusmaito on ihastuttavan kermainen, liki öljymäistä balmia muistuttava herkku, joka tuoksuu etäisesti hedelmäis-marjaisalta. Puhdistusvoide sisältää ravitsevia oliivi-, aprikoosi- ja purasruohoöljyjä sekä ihoa rauhoittavaa mustaherukkauutetta. Mukana myös glyseriiniä, biotiinia ja niasiiniamidia.

Puhdistusvoiteen notkea ja pehmeä koostumus on suoranainen ilo levittäjälleen ja sen liukkaus tekee kasvojen puhdistuksesta ja hieronnasta erittäin miellyttävää. Pehmeän rauhoittava tuoksu ja helposti vedellä emulgoituva, poishuuhtoutuva koostumus eivät jätä mitään sattuman varaan. Kerrassaan ihana, elämyksellinen puhdistustuote kuivalle iholle. Erittäin lämmin suositus!

ole_henriksen_hygge_clay_mask_viilankantolupa

Ole Henriksen Hygge HydraClay Detox Mask -kasvonaamio on savipohjainen, rauhoittava vaihtoehto kuivan ihon hemmotteluun. Hellävarainen savinaamio sisältää puhdistavaa kaoliinisavea, rauhoittavaa kamomillaa sekä lukuisia ravitsevia kasviöljyjä, jotka tasapainottavat ihoa puhdistavan saven tukena. Kasviöljyistä mukana on mm. jojoba-, auringonkukka-, manteli-, purasruoho- (tutummin englanniksi borage) ja viinirypäleensiemenöljy, joilla kaikilla on ravitsevia ja rauhoittavia ominaisuuksia. Mukana myös rauhoittavista ja korjaavista vaikutuksistaan tunnettua allantoiinia ja aaloeta.

Kuivaihoisena en ole tottunut tarttumaan savinaamioihin järin tiheästi, mutta tässä tuotteessa rauhoittavat ja ravitsevat ainesosat tasapainottavat puhdistavaa savea niin, että koen, että tämä savinaamio sopii myös kuivalle iholle. Nurture-sarjalle ominainen, vähän ysärilapsuudesta tuttuja hajukumeja (tai -paperia, en muista kumpi tuoksui tältä)  muistuttava tosi symppis tuoksu. Ihon kosteustasapainoa kunnioittavan savinaamion koostumus on pehmeähkö, eikä naamio kuivu vaikutusaikana iholle kauttaaltaan. Se on melko helppo pestä pois, eikä muille savinaamioille tyypillisiä rippeitä jää edes hiusrajaan tai kulmakarvoihin. Tykkään!

En käytä puhdistavaa savinaamiota viikottain, mutta olen tavannut hakeutua tämän naamion alle raukeina viikonloppuaamuina pitkän aamupalan äärellä. Kangasnaamioiden kanssa ei voi syödä tai juoda mitään (elämäni tragedia, niisk) ja osa kasvonaamioista kuivuu kasvoille niin, että niitä tulee nautittua leivän päältä myös sisäisesti, mutta Hygge-naamio sopii aamupalakaveriksi täydellisesti.

ole_henriksen_nurture_me_voide_viilankantolupa

Viimeisempänä, mutta kaikkea muuta kuin vähäisimpänä esittelen Ole Henriksen Nurture Me -kosteusvoiteen, jolle olen menettänyt sydämeni täysin. Siis aivan täysin – tämä on jo kolmas purkki putkeen. (No okei, välissä käytin yhden /skin regimen/ -kasovoiteen, mutta se hujahti sekä päivä- että yökäytössä melko nopsaan.)

Nurture Me Moisturizing Crème -kosteusvoide tuoksuu täydellisesti hedelmäpurukumilta ja luulen, että tämä huikea tuoksu oli se, jonka vuoksi silloin ihan ensimmäisellä kerralla tuotteeseen tykästyin. Nyt kun olen vuosia hoitanut ihoani säännöllisesti ja tunnollisesti, osaan jo arvostaa tuotteessa muitakin ominaisuuksia kuin tuoksua. Kuten hurmaavaa, sorbettimaista koostumusta, joka ikäänkuin lohkeaa purkista sormenpäähän, mutta sulaa välittömästi iholle ohueksi hunnuksi. Ja mikä parasta tässä hunnussa: se ei jää rasvaiseksi tai kiiltäväksi, vaan kuivuu melkeinpä puolihimmeäksi – mutta ei kiristä yhtään! Tällainen koostumus on kuivaihoiselle todella harvinaista herkkua, sillä kaikki muut vastaavan tunnun jättävät tuotteet ovat saaneet ihon hetkessä vaatimaan lisäkosteutta. Vaa’an toisessa päässä on sitten se Egyptian Magic -tyyppinen koostumus, jonka kanssa iho ei kiristä lainkaan, mutta kiiltää kyllä kosteuttaan vielä seuraavana aamunakin.

Eli tuoksusta, koostumuksesta ja niiden luomasta käyttökokemuksesta 6/5 pistettä!

Nurture Me -voide sisältää A-,B5-,C ja E-vitamiineja sekä auringonkukka- ja ruusunmarjaöljyä. Mukana on myös koiranruusu-, iltahelokki- ja vehnänalkioöljyä sekä allantoiinia ja kamomillauutetta. Kaikin tavoin hoitava kokonaisuus, joka toimii makuuni just eikä melkein.

ole_henriksen_nurture_me_viilankantolupa

°Tutustu Ole Henriksen -valikoimaan täällä.

2 Comments Lisää omasi

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.