Ensimmäiset syyskynnet 2019

Elokuun viimeinen päivä, nyt uskaltaa jo puhua syksystä!

En tarkoituksella toista itseäni näin kaavamaisesti, mutta kun vastikään poistettujen rakennekynsien jäljiltä vähän ressukoiksi jääneet kynsinysät kaipasivat suojaavaa Shellac-lakkausta, olin tiedostamattani tarttunut liki identtisiin sävyihin, kuin viime vuonna samaan aikaan. Vuoden 2018 ensimmäiset syyskynnet täällä.

lecente_gunmetal_foil_with_shellac

Ajatukseni oli laittaa kynsiin tummaa pinkkiä, mutta huomasin lakkavarastossa perustavanlaisen puutteen, eikä sellaista löytynytkään. Kynnet ovat suurimman osan vuodesta violetin väriskaalan vallassa, enkä halunnut vielä taittua tähänkään tapaan, joten päätin ryhdistää melko perinteistä pinkkiä tummanharmaalla metallifoliolla. Jos joku vanha kynsikollega nyt sattuu lukemaan tätä, niin suokaa suutarin lapselle osansa – foliot ovat tulleet jäädäkseen. En jaksa maalata käsin, leimata, kromata, liukuvärjätä tai muutoin neppailla, vaan marssin viileästi sieltä missä aita on matalalla, mutta johtaa oikealle laitumelle.

cnd_shellac_pink_bikini_swatch_with_foils

Kynsifolioiden käyttö on nopeaa ja helppoa ja simppelit ohjeet löytyvät muun muassa tästä postauksesta.

Lämmin tumma harmaa ja reipas pinkki sopivat yhteen esimerkillisen hyvin ja ainoa asia, jota tässä kokonaisuudessa jäin spekuloimaan, oli kynsien kiilto, jonka olisi ehkä voinut korvata mattapintaisella päällyslakalla. Mattapinnan alta foliot tulisivat vielä nätimmin esiin, kuten esimerkiksi näissä syyskynsissä.

Kaikki koristelut kynsifolioilla voipi katsoa tämän linkin takaa.

Kynnet

CND SHELLAC Pink Bikini (sama sävy myös Vinylux-kynsilakkana, ks. jälleenmyyjät)
Lecenté Foil Gunmetal

 

2 Comments Lisää omasi

  1. Mutta kun ne foliot toimii…Ihanat kynnet siis <3

    1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

      Kiitos! <3

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.