Vihreää kimallusta – meikki ja kynnet sävy sävyyn

linkit

Vi-vi-vihertäää! Ei mennä yksityiskohtiin, mutta torstaista saakka on tuntunut siltä, että ehkä tästä keväästä ja kesästä sittenkin selvitään. Vihreä väri symboloi toivoa, kasvua, uudistumista ja tasapainoa ja kultainen kimallus kanavoikoon tässä voittamisen riemua, joten kyllä – kaikista matkan varrella ryöpsähtäneistä tunnekuohuista huolimatta voittajana selvittiin. Tasapaino on palautumassa, toivoa on, henkistä kasvuakin ehkä tapahtui.

Jestas, miten raskas kevät. Puuuuuuuuh. Okei. Elän, siis olen.

cnd_art_basil

Vihreät kynnet ilmaantuivat piristämään kevättyyliä jo pari viikkoa sitten (siksi julkea kasvuraja), mutta silmämeikkiin vihreä ja kulta kiipesivät vasta tänään – voitonjuhlana pitkän ja tahmean viikon päätteeksi.

cnd_art_basil_

Poimin meikkilaatikoiden uumenista kaksi geelimäistä silmänrajausväriä ja väritin niillä luomet kapinallisesti kokonaan ilman pohjustajaa, tosta noin vaan. Geelirajaus on lähtökohtaisesti tarkoitettu silmien rajaukseen, mutta jos koostumus on tarpeeksi notkea häivyttymään koko luomelle ja sävy sopii visioon, niin miksipä ei.

Vihreä MAC Fluidline Sassy Moss on jäänyt häpeällisen vähälle huomiolle, mutta kerran aiemmin se on vilahtanut blogissa täällä, liikuttavan hentoisena rajauksena. Koostumus on unelmanpehmeä ja liki hyytelömäinen, joten väriä on hirveän helppo häivyttää vaikka se sitten aikanaan kuivuukin luomelle vedenkestäväksi. Sudin Sassy Moss -geelirajausta koko liikkuvalle luomelle siveltimellä ja häivytin reunat luomivakoon brutaalisti sormin. Ihanan kapinallista ja helppoa.

mac_caliente_lipstick_swatch

Vihreän Sassy Moss -sävyn päälle painelin niinikään sormin kultaista MAC Fluidline Gilt Gourmet -geelirajausta, jota olen käyttänyt samaan tapaan (joskin pienemmälle alueelle) mm. tässä turkoosissa juhlameikissä. Molemmat geelirajaukset ovat valitettavasti jo poistuneita vanhoja kausisävyjä, mutta näissä piisaa käyttöikää siihen malliin, että suosittelen kurkkaamaan saatavilla olevat sävyt läpi mikäli tykkäät pitkäkestoisesta rajausväristä, joka levitetään erillisellä siveltimellä.

(Jos ette kerro kenellekään, niin tunnustan että kultainen Gilt Gourmet on ostettu jo vuonna 2013, mikä on silmämeikille ihan hirveän pitkä ikä HYI, mutta koska se tuoksuu ja käyttäytyy vielä normaalisti, käyttelen sitä omassa meikissä ilman tunnontuskia. Älkää silti tehkö perässä, silmätulehduspostauksessa piisaa muutenkin lukijoita. Noudattakaa valmistajan antamaa käyttöikää, niin vältytte yllätyksiltä.)

vihrea_silmameikki_helposti_viilankantolupa

Ripsityven suttasin (kirjaimellisesti ja vahingossa, enkä tällä kertaa mitenkään tyylikeinona) mustalla kajalilla ja ripsiin harjasin nostetta uudella ripsivärillä, josta toivon pelastajaa piikkisuorille ripsille. Olen testaillut lämpimällä vedellä lähtevää voimakkaasti taivuttavaa MAC Extended Play Perm Me Up -ripsiväriä nyt joitakin päiviä, mutta en ole vielä varma, onko siitä pitkäikäiseksi kumppaniksi. Taivutus pysyy kyllä ihmeen hyvin, mutta tuuheutta ja näyttävyyttä en tahdo saada edes kerrostamalla tarpeeksi. Iso plussa tosin poistamisen helppoudesta. Ihan fifty-sixty mennään nyt.

Aikani suttuista ripsiväriä katseltuani ja ekat kuvatkin jo otettuani päädyin lisäämään  silmän ulkonurkkaan ja alaluomella varjostukseksi vielä vähän tummanvihreää MAC Eat, Love -luomiväriä, jolla toin meikkiin syvyyttä ja smokey-tyyliä. Kultainen Gilt Gourmet paistaa kivasti tuon tummanvihreän luomivärin alta, joten kokonaisuus ei tummennuksesta olennaisesti kärsinyt.

Poskipunaksi sipaisin tässä artikkelissa vilahtanutta Tarten Amazonian Clay -poskipunaa sävyssä Vibrant. Hirmu kiva koostumus ja yllättävän kiva persikan sävy, joka passaa omalle iholleni poikkeuksellisen nätisti.

mac_sassy_moss_fluidline

Huulipunaksi valitsin myöskin seniorisarjalaisen, joka vielä hänkin käy ja kukkuu oivallisesti. Dazzle on MAC-huulipunalaatu, joka ei ymmärtääkseni kuulu vakiovalikoimaan, mutta jonka pehmeästä ja superkimaltavasta koostumuksesta pidän hurjasti. Tämä huulipuna on sekin peruja vuodelta 2013, mutta vetoan samaan aistinvaraisuuteen kuin yllä ja jatkan uniikista sävystä nauttimista niin pitkään kuin voin.

MAC Caliente on yleisilmeeltään rusehtava, mutta heijastelee pinkkien, tiheästi esiintyvien kimallehippujen ansiosta kauniisti kylmään suuntaan ja kun valo osuu tähän sävyyn huulilla, kokonaisuus näyttää märältä – niin kiiltävä se on. Eeeeeehana sävy, ai että tällaisen kun vielä samassa pehmeässä laadussa jostain saisi uutena!

Silviisiin sävytettiin kynnet ja meikki samaan sävyyn ja juhlistetaan täten erittäin ansaitulta tuntuvaa voittajafiilistä. Ymmärrän, että tilanne voi keikahtaa katolleen päivässä, mutta just nyt mieli on toiveikas ja tasapainossa. Ai että. Ihanaa viikonloppua!

vihrea_meikki_juhliin_viilankantolupa

 

Kasvot
NARS Sheer Glow Foundation Light2 Mont Blanc
MAC Studio Finish Concealer (°Bangerhead.fi)
Paese Nanorevit Perfecting & Covering Powder
MAC Bronzing Powder Matte Bronze (°Bangerhead.fi)
Tarte Amazonian Clay Blush Vibrant

Silmät
MAC Fluidline Sassy Moss & Gilt Gourmet (°Bangerhead.fi)
MAC Fluidline Eye Pencil Black Brilliance
MAC Eye Shadow Eat, Love
MAC Extended Play Perm Me Up Lash (°Bangerhead.fi)

Huulet
MAC Dazzle Lipstick Caliente

Kynnet
CND Shellac Art Basil
Lecenté Super Holographic Glitter Champagne

8 Comments Lisää omasi

 1. Kuorotipu sanoo:

  Whatwhat?! Eivedenkestävä ripsari joka oikeesti pitää taivutukset??

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Joo-o! Lämpimällä vedellä sulaa nätisti mössöksi ja valuu viemäriin viemättä ripsiä mukanaan. 🥰

   1. Kuorotipu sanoo:

    Tämmönen pitääkin sit varmaan hankkia testiin. Mulla ripset tikkusuorat ja taivutus ei tosiaan pysy kuin vedenkestävällä, mutta käyttäisin tommosta lämpimällä vedellä poistettavaa paljon mielummin.

    1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

     Sitä Sensain Volumea on kans kehuttu kovasti, se on tämmönen 38 myös. Hinta tietty hiukan kauempana mun budjetille vielä 😅

     1. Kuorotipu sanoo:

      Pitäiskö sen siis pitää kans taivutus? Mä oon Sensaita käyttänyt joskus vuosia sitten, mutta vaihdoin Cliniqueen hinnan ja harjan vuoksi. Niitä uudempia versioita en siis ole koskaan kokeillutkaan.

     2. Petra / Viilankantolupa sanoo:

      Mä en oo sitä itse kokeillut, mut aina kun rutisen tästä tikkuripsiasiasta ja vedenkestävien vaikeudesta, ni tätä tuputetaan. Ehkä seuraavasta alesta? 🧐

 2. JonnaH. sanoo:

  Upea meikki ja oon aina rakastanut vihreitä kynsiä. <3

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Kiitos Jonna! Mulle vihreä on kynsissä harvinainen sävy, mutta aina välillä pitää vähän venytellä mukavuusrajoja. <3

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.